Преминете към съдържание
GigaDrinks.com форум

Recommended Posts

Публикувано преди

Добавихме нов модул, чрез който ще се улесни споделянето на снимки, като се избегне качването им във външни сайтове, а също предполагам, че и престоят във форума ще стане малко по-забавен. :D Все още не сме се запознали подробно с него, но ако имате въпроси или проблем с използването му, тук е мястото да ги споделите. :)
Бутона за галерията може да намерите под логото на форума.

Публикувано на

Аз да питам: Някой има ли проблем с новия модул Галерия? Опитах се да го отворя но ми изписва фатал ерор, също така, при опит да увелича снимка(Новите снимки в темата с Полдиака) ми дава същата грешка. Нямам този проблем със старите снимки, явно качени без помощта на новата опция. Пиша тук, защото темата за Галерия-та е заключена и не мога да публикувам отговор там!
Това е съобщението, което ми изписва: 7121255w.jpg

Публикувано на

Преместих поста ти и оправих правилата на подраздела, да може да се публикуват коментари. Явно сме го мислили първоначално да е само за обявяване на новини без възможност за коментари, но сега си мисля, че не е било правилно решение.

За останалото - все още тествам, но към момента не мога да възпроизведа проблема. Ако не се оправи, ще пиша на поддръжката на IPB.

Публикувано на

Създадох нова подкатегория - Други. Там могат да се качват всякакви снимки, които не са свързани с електронните цигари, стига да са подходящи за всички възрасти. :D

За сега е направено така:
В "Други" могат да се качват директно снимки, които не са свързани с електронни цигари.
В "Members Album Category" всеки потребител може да си създаде собствена галерия или да ползва вече създадената подкатегория "Електронни цигари". 

Все още сме процес на разучаване и не сме измислили най-удачния вариант, така че ако някой има предложения, нека да ги сподели.

Публикувано на (редактирано)

Не мисля, че е удачно в "Members Album Category", всеки да може да качва в галерията на друг. Би било добре да се махне това право. Иначе останалото ми се струва ОК.

Редактирано на от minimalvoice
Публикувано на

А как мислите - да остане ли Галерията за потребители, където всеки да може да си прави собствен албум или да остане само един общ албум, в който всички да си качват снимките?

Публикувано на

Последно се спряхме на този вариант:
В галерията GigaDrinks, ще могат да се качват снимки само модератори/администратори на форума.
В галерията Албуми на потребители, всеки ще може да си направи собствен албум, където да качва свои снимки.
В галерията Други, ще могат да се качват директно снимки от всички, които не желаят да създават собствени албуми.

Какво ще кажете и за изкарването на последните снимки от галерията в лентата над форумните категории?

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега за да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори на тази тема

×   Поставено като форматиран текст.   Поставете вместо това като обикновен текст

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Вашата връзка е вградена автоматично.   Показване като връзка вместо това

×   Вашето предишно съдържание е възстановено.   Изчистване на редактора

×   Не можете да качите директно снимка. Качете или добавете изображението от линк (URL)

Зарежда се...
  • Създай ново...