Димитър Публикувано преди 3 Март, 2014 Отчет Публикувано преди 3 Март, 2014 Добавихме нов модул, чрез който ще се улесни споделянето на снимки, като се избегне качването им във външни сайтове, а също предполагам, че и престоят във форума ще стане малко по-забавен. Все още не сме се запознали подробно с него, но ако имате въпроси или проблем с използването му, тук е мястото да ги споделите. Бутона за галерията може да намерите под логото на форума. Отговор
Dinsf Публикувано на 3 Март, 2014 Отчет Публикувано на 3 Март, 2014 Аз да питам: Някой има ли проблем с новия модул Галерия? Опитах се да го отворя но ми изписва фатал ерор, също така, при опит да увелича снимка(Новите снимки в темата с Полдиака) ми дава същата грешка. Нямам този проблем със старите снимки, явно качени без помощта на новата опция. Пиша тук, защото темата за Галерия-та е заключена и не мога да публикувам отговор там!Това е съобщението, което ми изписва: Отговор
Димитър Публикувано на 3 Март, 2014 Автор Отчет Публикувано на 3 Март, 2014 Преместих поста ти и оправих правилата на подраздела, да може да се публикуват коментари. Явно сме го мислили първоначално да е само за обявяване на новини без възможност за коментари, но сега си мисля, че не е било правилно решение.За останалото - все още тествам, но към момента не мога да възпроизведа проблема. Ако не се оправи, ще пиша на поддръжката на IPB. Отговор
Dinsf Публикувано на 3 Март, 2014 Отчет Публикувано на 3 Март, 2014 Проблема може да е при мен, защото току-що отворих галерията през друг браузър! Извинявам се! Отговор
nblagoev Публикувано на 3 Март, 2014 Отчет Публикувано на 3 Март, 2014 И на мен ми дава същата грешка. Отговор
Станчо Публикувано на 3 Март, 2014 Отчет Публикувано на 3 Март, 2014 Никакви проблеми нямам с Google Chrome Отговор
Mitazi Публикувано на 3 Март, 2014 Отчет Публикувано на 3 Март, 2014 Аз също нямам проблеми с Google Chrome Отговор
Димитър Публикувано на 3 Март, 2014 Автор Отчет Публикувано на 3 Март, 2014 Все пак ще пусна един тикет на IPB... Отговор
Dinsf Публикувано на 3 Март, 2014 Отчет Публикувано на 3 Март, 2014 Е аз пък имам проблеми точно с Хром, през Мозила тръгва! Отговор
Димитър Публикувано на 3 Март, 2014 Автор Отчет Публикувано на 3 Март, 2014 Аз пробвах с Хром, ФФ и ИЕ - не мога да възпроизведа проблема... Отговор
Dinsf Публикувано на 3 Март, 2014 Отчет Публикувано на 3 Март, 2014 Явно проблема е локален - на нашите машини! Отговор
Димитър Публикувано на 3 Март, 2014 Автор Отчет Публикувано на 3 Март, 2014 Преинсталирах галерията и съм пуснал един тикет, защото не е нормално няколко човека да имат един и същи проблем. Отговор
expose Публикувано на 3 Март, 2014 Отчет Публикувано на 3 Март, 2014 И при мен има проблем с опера. Отговор
Димитър Публикувано на 3 Март, 2014 Автор Отчет Публикувано на 3 Март, 2014 Бихте ли проверили отново? Направих някои препоръки, но все още чакам отговор от IPB. Отговор
Dinsf Публикувано на 3 Март, 2014 Отчет Публикувано на 3 Март, 2014 При мен тръгна - дано остане така! Отговор
Gigancho Публикувано на 3 Март, 2014 Отчет Публикувано на 3 Март, 2014 Първо браво за нововъведението ето това е развитие много яко а за проблема при мен няма такъв и с двата браузъра Отговор
Tino Публикувано на 3 Март, 2014 Отчет Публикувано на 3 Март, 2014 Понякога браузърите зациклят , успешно решение е понякога клавиша F5 натиснете го едно 4-5 пъти Отговор
Димитър Публикувано на 4 Март, 2014 Автор Отчет Публикувано на 4 Март, 2014 Само да вметна - галерията може да се ползва от всички за качване на снимки, които да бъдат публикувани в теми от форума. Отговор
Mitazi Публикувано на 4 Март, 2014 Отчет Публикувано на 4 Март, 2014 Тааа... казваш да пораздвижим темата за на Пайнер аватара Отговор
Димитър Публикувано на 4 Март, 2014 Автор Отчет Публикувано на 4 Март, 2014 Създадох нова подкатегория - Други. Там могат да се качват всякакви снимки, които не са свързани с електронните цигари, стига да са подходящи за всички възрасти. За сега е направено така:В "Други" могат да се качват директно снимки, които не са свързани с електронни цигари.В "Members Album Category" всеки потребител може да си създаде собствена галерия или да ползва вече създадената подкатегория "Електронни цигари". Все още сме процес на разучаване и не сме измислили най-удачния вариант, така че ако някой има предложения, нека да ги сподели. Отговор
minimalvoice Публикувано на 11 Март, 2014 Отчет Публикувано на 11 Март, 2014 (редактирано) Не мисля, че е удачно в "Members Album Category", всеки да може да качва в галерията на друг. Би било добре да се махне това право. Иначе останалото ми се струва ОК. Редактирано на 11 Март, 2014 от minimalvoice Отговор
Димитър Публикувано на 11 Март, 2014 Автор Отчет Публикувано на 11 Март, 2014 А как мислите - да остане ли Галерията за потребители, където всеки да може да си прави собствен албум или да остане само един общ албум, в който всички да си качват снимките? Отговор
Димитър Публикувано на 14 Март, 2014 Автор Отчет Публикувано на 14 Март, 2014 Последно се спряхме на този вариант:В галерията GigaDrinks, ще могат да се качват снимки само модератори/администратори на форума.В галерията Албуми на потребители, всеки ще може да си направи собствен албум, където да качва свои снимки.В галерията Други, ще могат да се качват директно снимки от всички, които не желаят да създават собствени албуми.Какво ще кажете и за изкарването на последните снимки от галерията в лентата над форумните категории? Отговор
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега за да публикувате с вашия акаунт.