viachy Posted April 11, 2014 Report Share Posted April 11, 2014 Здравейте, Някой може ли да даде мнение за eRoll - гледах разни ревюта и се зачудих дали да не взема допълнителна цигара за навън. Вкъщи / в офиса съм с eGo батерии / усб/ и туист... с Кангер Т2 и съм си доволен, екстра са си... Но напоследък много проблеми като излизам в клубове и тн... много са големи тези цигари, няколко пъти чупих батериите в джоба (не ме питайте как , и аз не знам.... но явно веднъж като се е размърдала и вече не е добре улътнена и кабелите вътре стават леща ), и добре че имам познат, койото разбира да ми ги залепи... еРол-а изглежда супер, но каквито ревюта чета казват , че протичат (което ако е така е много неприятно), и пълнителчето е ужастно малко и кофти за пълнене. Знам че са с главите от еГо-C , до колкото си спомням бяха ОК на удар и пара, но не и на издръжливост.... Също да добавя нещо важно, което ме интересува за тези автоматични батерии.... когато започнах да пуша такива цигари имаше едни на Intellicig Evo-та, които бяха с микрофонен датчик... и като си в дискотеката от баса се активираха и няколко пъти са ми се подпалвали в джоба .... дали и тези батерии са на този принцип...? ако е така, изобщо не ми вършат работа.. Който ползва еРол, моля да напише плюсове и минуси - Мерси Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fractal Posted September 21, 2014 Report Share Posted September 21, 2014 Темата е доста стара, но за протокола: плюсове: стилна, красива играчка минуси: не работи. При мен не се зареждаха батериите; след 8-часово зареждане държаха около 20 минути, а после и по-малко. За съжаление, нямах база за сравнение, и си мислех, че повредата е в моя телевизор, докато момичетата в един друг форум не ми препоръчаха да сменя модела електронна цигара. Не знам защо се получи така, четох мнго добри отзиви за еРол, може би моята е фейк. Не е купувана от ГигаДринкс! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tino Posted September 22, 2014 Report Share Posted September 22, 2014 До голяма степен "проблема", който споделяш ми звучи за изтощена батерия Ако след зареждане изключва червената лампичка и след това държи само 20мин е по-скоро изхабен елемент, което може да е заради стара батерия-дълго време не ползвана, от което й пада заряда под 3.2в и след време окислява и на практика работи за някакво кратко време Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fractal Posted September 22, 2014 Report Share Posted September 22, 2014 Благодаря, Tino - четох също в един друг форум, че са имали проблем със зареждащата табакера. Вярно, че батериите бяха престояли около една година без презареждане, но дори и след като ги купих нямаха ни удар, ни кой знае колко пара. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Димитър Posted September 22, 2014 Report Share Posted September 22, 2014 Няма особено значение дали батериите са били нови или не - ако са стояли няколко месеца без да бъдат заредени, най-вероятно са си отишли безвъзвратно... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Иван Апостолов Posted December 20, 2017 Report Share Posted December 20, 2017 Здравейте, Имам следният проблем.Жената е луднала по идеята да има eRoll... Намерих на едно място след доста търсене въпросът ми заслужава ли си. Тя не е голям пушач... Ако има вариянт да ми препоръчате нещо подобно. Sent from my K10000 using Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Димитър Posted December 20, 2017 Report Share Posted December 20, 2017 Колко цигари пуши на ден? Ако се движи между 1 и 2 цигари - може и да свърши работа... При електронните цигари, колкото е по-малка батерията и изпарителя, толкова по-често ще се налага да я зарежда. А колкото по-често се налага да я зарежда, толкова по-бързо ще й мине желанието за електронна цигара и най-вероятно ще се върне на тютюневи цигари. Конкретния модел е много стар и освен с дизайн, няма нито един плюс според мен. По-добре да не си експериментира с подобни модели, за да не остане разочарована като цяло от електронните цигари. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Иван Апостолов Posted December 20, 2017 Report Share Posted December 20, 2017 Колко цигари пуши на ден? Ако се движи между 1 и 2 цигари - може и да свърши работа... При електронните цигари, колкото е по-малка батерията и изпарителя, толкова по-често ще се налага да я зарежда. А колкото по-често се налага да я зарежда, толкова по-бързо ще й мине желанието за електронна цигара и най-вероятно ще се върне на тютюневи цигари. Конкретния модел е много стар и освен с дизайн, няма нито един плюс според мен. По-добре да не си експериментира с подобни модели, за да не остане разочарована като цяло от електронните цигари. Тя ще ги ползва само в службата. Идеята ми е има ли нещо подобно на тях та да и го взема и да я изправя пред свършен факт. Да я предпазя от нея самата един вид. До към 150лв съм готов да пожертвам.Sent from my K10000 using Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad-max Posted December 20, 2017 Report Share Posted December 20, 2017 Може да и предложиш ето този модел Joyetech AIO 1500mAh Kit . Бих казал доста разпространен в момента и според мен съвсем приличен. Да не говорим , че и аз ползвам такъв за да разнообразя малко. В момента е под 50 лева . Не е въпросът дали ще дадеш 50 или 150 или 350 . Важното е да свърши работа. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spider Posted December 20, 2017 Report Share Posted December 20, 2017 Аз си купих наскоро Wismec myJet за като ходя по кафенета. Компактна е, и има вариант да си пренавиваш нагревателя. Може да и потърсиш някой компактен pod мод, който ще и хареса. https://www.aliexpress.com/wholesale?catId=0&initiative_id=SB_20171220092819&SearchText=pod+mod https://www.ebay.com/sch/i.html?_from=R40&_trksid=p2050601.m570.l1313.TR0.TRC0.H0.Xvape+pod.TRS0&_nkw=vape+pod&_sacat=0 Лошото е, че в България не се продават много устройства от този тип. Отделно трябва и консумативи да можеш да си намираш за тях. Само Eleaf iCare Mini съм виждал да се подава. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts