Преминете към съдържание
GigaDrinks.com форум

Recommended Posts

Публикувано преди

Здравейте,

Някой може ли да даде мнение за eRoll - гледах разни ревюта и се зачудих дали да не взема допълнителна цигара за навън.

Вкъщи / в офиса съм с eGo батерии / усб/ и туист... с Кангер Т2 и съм си доволен, екстра са си...  beach.gif

Но напоследък много проблеми като излизам в клубове и тн... много са големи тези цигари, няколко пъти чупих батериите в джоба (не ме питайте как , и аз не знам.... но явно веднъж като се е размърдала и вече не е добре улътнена и кабелите вътре стават леща cursing.gif ), и добре че имам познат, койото разбира да ми ги залепи...

еРол-а изглежда супер, но каквито ревюта чета казват , че протичат (което ако е така е много неприятно), и пълнителчето е ужастно малко и кофти за пълнене. 

Знам че са с главите от еГо-C , до колкото си спомням бяха ОК на удар и пара, но не и на издръжливост....

Също да добавя нещо важно, което ме интересува за тези автоматични батерии.... когато започнах да пуша такива цигари имаше едни на Intellicig Evo-та, които бяха с микрофонен датчик... и като си в дискотеката от баса се активираха и няколко пъти са ми се подпалвали в джоба .... дали и тези батерии са на този принцип...? ако е така, изобщо не ми вършат работа.. biggrin.png

Който ползва еРол, моля да напише плюсове и минуси - sherlock.gif

Мерси

• 5 месеци по-късно...
Публикувано на

Темата е доста стара, но за протокола:

плюсове: стилна, красива играчка

минуси: не работи. При мен не се зареждаха батериите; след 8-часово зареждане държаха около 20 минути, а после и по-малко. За съжаление, нямах база за сравнение, и си мислех, че повредата е в моя телевизор, докато момичетата в един друг форум не ми препоръчаха да сменя модела електронна цигара. Не знам защо се получи така, четох мнго добри отзиви за еРол, може би моята е фейк. Не е купувана от ГигаДринкс!

Публикувано на

До голяма степен "проблема", който споделяш ми звучи за изтощена батерия ;) Ако след зареждане изключва червената лампичка и след това държи само 20мин е по-скоро изхабен елемент, което може да е заради стара батерия-дълго време не ползвана, от което й пада заряда под 3.2в и след време окислява и на практика работи за някакво кратко време ;) 

Публикувано на

Благодаря, Tino - четох също в един друг форум, че са имали проблем със зареждащата табакера. Вярно, че батериите бяха престояли около една година без презареждане, но дори и след като ги купих нямаха ни удар, ни кой знае колко пара. 

• 3 години по-късно...
Публикувано на

Здравейте,
Имам следният проблем.
Жената е луднала по идеята да има eRoll... Намерих на едно място след доста търсене въпросът ми заслужава ли си. Тя не е голям пушач... Ако има вариянт да ми препоръчате нещо подобно.

Sent from my K10000 using Tapatalk

Публикувано на

Колко цигари пуши на ден? Ако се движи между 1 и 2 цигари - може и да свърши работа...

При електронните цигари, колкото е по-малка батерията и изпарителя, толкова по-често ще се налага да я зарежда. А колкото по-често се налага да я зарежда, толкова по-бързо ще й мине желанието за електронна цигара и най-вероятно ще се върне на тютюневи цигари. Конкретния модел е много стар и освен с дизайн, няма нито един плюс според мен. По-добре да не си експериментира с подобни модели, за да не остане разочарована като цяло от електронните цигари.

Публикувано на
Колко цигари пуши на ден? Ако се движи между 1 и 2 цигари - може и да свърши работа...

При електронните цигари, колкото е по-малка батерията и изпарителя, толкова по-често ще се налага да я зарежда. А колкото по-често се налага да я зарежда, толкова по-бързо ще й мине желанието за електронна цигара и най-вероятно ще се върне на тютюневи цигари. Конкретния модел е много стар и освен с дизайн, няма нито един плюс според мен. По-добре да не си експериментира с подобни модели, за да не остане разочарована като цяло от електронните цигари.
Тя ще ги ползва само в службата. Идеята ми е има ли нещо подобно на тях та да и го взема и да я изправя пред свършен факт. Да я предпазя от нея самата един вид. До към 150лв съм готов да пожертвам.

Sent from my K10000 using Tapatalk

Публикувано на

Може да и предложиш ето този модел Joyetech AIO 1500mAh Kit . 

Бих казал доста разпространен в момента и според мен съвсем приличен. Да не говорим , че и аз ползвам такъв за да разнообразя малко. В момента е под 50 лева .  Не е въпросът дали ще дадеш 50 или 150 или 350 . Важното е да свърши работа.

Публикувано на

Аз си купих наскоро Wismec myJet за като ходя по кафенета. Компактна е, и има вариант да си пренавиваш нагревателя. Може да и потърсиш някой компактен pod мод, който ще и хареса.

https://www.aliexpress.com/wholesale?catId=0&initiative_id=SB_20171220092819&SearchText=pod+mod

https://www.ebay.com/sch/i.html?_from=R40&_trksid=p2050601.m570.l1313.TR0.TRC0.H0.Xvape+pod.TRS0&_nkw=vape+pod&_sacat=0

Лошото е, че в България не се продават много устройства от този тип. Отделно трябва и консумативи да можеш да си намираш за тях. Само Eleaf iCare Mini съм виждал да се подава. 

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега за да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори на тази тема

×   Поставено като форматиран текст.   Поставете вместо това като обикновен текст

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Вашата връзка е вградена автоматично.   Показване като връзка вместо това

×   Вашето предишно съдържание е възстановено.   Изчистване на редактора

×   Не можете да качите директно снимка. Качете или добавете изображението от линк (URL)

Зарежда се...
  • Създай ново...