Преминете към съдържание
GigaDrinks.com форум

Recommended Posts

Публикувано преди

Стана ми странно, че никой не е писал нищо за въпросните картоймайзери и реших да питам, дали все пак някой ги използва? Какви са ви отзивите и доволни ли сте от тях? Като цяло ревютата са положителни и се зачудихме, дали не биха представлявали интерес за по-напредналите потребители, които искат по-голям обем на резервоара но с възможността за ползване на готови глави.

gallery_6_3_118147.jpg

gallery_6_3_20194.jpg

• Отговори 75
  • Създаден
  • Последни отговори

Най-популярни автори в тази тема

Най-популярни автори в тази тема

Публикувано на (редактирано)

Незнам колко съм от по напредналите , но не мисля че са за напреднали потребители с готови глави. Това са за начинаещи и ми изглеждат добре, особено минито с его батерия ще е добра комбинация на външен вид, а за другите изпарители ще са изключително малко пътниците.

Редактирано на от Станчо

Познавам не еден и двама, които ползват вариват с Т2,редикс,дцт или виви точно защото не им се занимава с обслужванто на РБА, за тези има добри отзиви, но докато не пробвам не вярвам, и за други има изписани цели страници суперлативи, но след като съм пробвал не съм убеден защо

Редактирано на от jinta
Публикувано на

Днес разбрах цените. :D Малко да поохладя страстите:
Мега: около 75лв.
Мега мини: около 62лв.
Аеро: около 45лв.

Странно ми е, че държат по-високи цени, от колкото на повечето РБА изпарители, които предлагаме. Вярно, че са оригинални продукти, метала е стомана, тубите са пирекс и че са с високо качество, но тия цени са малко височки според мен...

При положение че кайфуна не струва вече над 200лв, както преди година и не е никаква философия да си направиш сам намотката за десетина минути , защо някой напреднал би си ги купил тия по големите танкове и да се откаже от удоволствието да си направи намотката :) Тези ще ги купи някой който не може да си прави намотката за това казах ,че са за начинаещи. И аз познавам няколко човека които изпаряват с подобни изпарители с глави , но те изобщо не са в час с модата и нямат идея къде и какво се продава и ако гигата се надява да ги продаде на такива ще има да чака много време. Само за малкото изпарителче мисля че има хляб.

Редактирано на от Станчо
Публикувано на

Станчо, ще се учудиш, колко хора има, които ползват Виви само заради леснотата за смяна на главите и не им се занимава с обслужваеми изпарители. А под напреднали имам предвид, че сами си правят течностите и ползват сериозни модове. Според мен напреднал не значи непременно, че трябва сам да си навиваш главите.

Публикувано на

Знам че има доста хора на вивита , които не могат да навиват и за това си стоят на тях, не че от лесното сменяне на главата. Човека ако може да навива няма да стои на виви, какво му пречи да си навие един път в месеца кайфуна щом може.  Аз под напреднал разбирам друго , някой който знае какво е омове ,ватове , ампери , намотки , батерии, видове фитили и други такива неща които не се учат в самото начало. Всеки може да си забърка течност , никаква философия не е, аз например на първата седмица започнах да си бъркам и изобщо не знаех какво е да си навия главата на кангера , но това не ме прави напреднал. Както и да е , аз бих взел едно мини танкче за майка ми, а за по големите такове щом мислите значи ще се намерят пътници.

От Кангер ползвам  Mini Protank v2 и от месец и новия Evod glass, който е с двойна намотка.Доволен към и от двата.Сега Кангер ще пускат

Aerotank  2-  обем 2,8 мл и ф 18,5 мм и Aerotank Mow - обем 1,8 мл и ф 16,5 мм.Втория ще пасне добре на Smok Winder 1300.

http://www.kangertech.com/product_d1.asp?idd=115&ids=6&SortID=43&id=43&ord=100

пропуснах  и новите батерии които напълно се връзват с Aerotank 2 и Aerotank Mow:

http://www.kangertech.com/product_d1.asp?idd=112&ids=6&SortID=33&id=33&ord=100

попаднах и на  мод от Кангер,който малко прилича на Вамо :

http://allaboute-cigarettes.proboards.com/thread/36669/kangertech-emus?page=1&scrollTo=642151

но дали ще го пуснат в производство....

Редактирано на от harvi5
  • 2 месеци по-късно...

Моите 5ст. по темата.Пробвах протанк3мини,протанк3,двете аеро,евод глас с глава 1.5ома/дуал(за този тип изпарители са само дуал).Първия опит беше с протанк3мини за 14.90лв. (само за протокола,от повече от две години ползвам само изпарители сетъпнати от мен,ползвал съм и вари-модове и кик и механики)та по темата,бях приятно изненадан,самия изпарител е изключително качествено изработен.Всичко се разглобява за почистване,никъде при сглобката не е използвано лепило,резби и о рингове(единственото нещо,което би се наложило да се смени)мундщук,който бихте могли да смените с удобен за вас.След изненадата от качествената изработка и напълването опитах дали работи или е само красив...тогава ме осени мисълта:"защо не се върна на его.."направо ерес,но протанк 3 мини работи добре,както и изглежда.Трябва да има и минус.Като такъв бих определил по-лекия удар,сравнението ми е с Херон на ВейпърАрт.От тук натам реших,че всички изпарители от серията ще работят по същия начин,изхождайки от това,че са с една и съща(в случая-буквално)глава.Да,ама не...при евод глас и евод дори със същата глава и батерия аз не усещам същия наситен вкус.При по-скъпите варианти личи вниманието към материала и детаила,мога да добавя само плюсове(изключвайки високата цена в сравнение с всевластващите клони)примерно регулацията на въздуха е полезна и в случая перфектно изпълнена екстра.Заключение:от Виви Вижън насам не съм попадал на друг необслужваем изпарител(без значение цената),който да заслужава моите 5ст. по темата.

Забравих да спомена и варианта за ползване с механика,какъвто потребителите нежелаещи да се занимават с РБА,до сега нямаха.0.8 дуал коил.Утре ще пробвам и ще споделя.

Редактирано на от jinta
Публикувано на

Здравейте, колеги, днес се регистрирах и мога само да съжалявам, че толкова късно открих форума !  По темата : използвам protank 3 mini (с его батерия) и protank 3(с evic) от 3 месеца като преди това пробвах почти всичко което се предлага на пазара като(не ме влече пренавиването и RBA). Изключително съм доволен и от двата. Споделям мнението на колегата от по-горе, че при минито вкуса и удара са по-слаби в сравнение с пълноразмерния protank 3. И двата пуша с "новите" глави на 1.5 ома, които по мое мнение са много по-добри от "старите" с, които си дойдоха и двата изпарителя. Разлика във вкуса и удара между старите и новите глави според мен е малка (в полза на новите), но това, което ми направи впечатление е, че новия модел глави издържа значително повече на моя стил на пушене в сравнение със стария. И двата варианта на protank 3 са много добри изпарители и стоят много добре на батериите, които имам.

Публикувано на

Колега би ли дал малко подробности :D . Какво ще да рече твоят стил на пушене? Колко мл. издържа една глава примерно с нецапаща течност.

Така или иначе търсим алтернатива на Вивито предвид некадърните глави на вижън напоследък.

Подлежи ли на драй бърн и евентуална интервенция от сорта на пренавиване?

Публикувано на

Колега би ли дал малко подробности :D . Какво ще да рече твоят стил на пушене? Колко мл. издържа една глава примерно с нецапаща течност.

Така или иначе търсим алтернатива на Вивито предвид некадърните глави на вижън напоследък.

Подлежи ли на драй бърн и евентуална интервенция от сорта на пренавиване?

За пренавиването съм гледал клипчета в youtube, че го правят( мисля, че беше Rip Trippers) за драй бърн не съм пробвал, но мисля, че няма да е проблем, ще пробвам като се позадръсти новата ми глава. Иначе стила ми на пушене е "по-много и редовно" :D не съм засичал колко мл течност издържа с една глава, но на седмица пуша поне по 20мл. DIY течност с база inawera PVG 6мг. и аромати на Flavour Art и досега най-малко 2 седмици ми е изкарвала една глава и като се замисля я смених доста прибързано с нова, защото нямаше съществена разлика :D Пуших Виви в продължение на няколко месеца и за мен protank 3 е доста по-добър. Въздухоподаването е достатъчно за моя вкус дори е малко по-въздушен отколкото предпочитам, но се свиква. Вкуса е много добър и парата е доста плътна и обилна с VPG течност.  Единствено ме е яд, че, когато си го взех от ebay никъде тук го нямаше още и нямаше откъде да си взимам и резервни глави за него :D Ако още нещо ви интересува с удоволствие бих споделил още впечатления.

5 навивки с 0.20 кантал на биндер лента ?.....Хмммм плоската намотка заради памука ли е? Това ще взема да го пробвам ама какъв диаметър да заложа в калкулатора се чудя?

Колега мерси за инфото доколкото разбирам Evod, Evod 2 и protank са със същите глави и същия принцип на действие нали?

Редактирано на от Princesata

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега за да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори на тази тема

×   Поставено като форматиран текст.   Поставете вместо това като обикновен текст

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Вашата връзка е вградена автоматично.   Показване като връзка вместо това

×   Вашето предишно съдържание е възстановено.   Изчистване на редактора

×   Не можете да качите директно снимка. Качете или добавете изображението от линк (URL)

Зарежда се...

• Създай ново...