Димитър Публикувано преди 3 JЮни, 2014 Отчет Публикувано преди 3 JЮни, 2014 Стана ми странно, че никой не е писал нищо за въпросните картоймайзери и реших да питам, дали все пак някой ги използва? Какви са ви отзивите и доволни ли сте от тях? Като цяло ревютата са положителни и се зачудихме, дали не биха представлявали интерес за по-напредналите потребители, които искат по-голям обем на резервоара но с възможността за ползване на готови глави. Отговор
Станчо Публикувано на 3 JЮни, 2014 Отчет Публикувано на 3 JЮни, 2014 (редактирано) Незнам колко съм от по напредналите , но не мисля че са за напреднали потребители с готови глави. Това са за начинаещи и ми изглеждат добре, особено минито с его батерия ще е добра комбинация на външен вид, а за другите изпарители ще са изключително малко пътниците. Редактирано на 3 JЮни, 2014 от Станчо Отговор
jinta Публикувано на 4 JЮни, 2014 Отчет Публикувано на 4 JЮни, 2014 (редактирано) Познавам не еден и двама, които ползват вариват с Т2,редикс,дцт или виви точно защото не им се занимава с обслужванто на РБА, за тези има добри отзиви, но докато не пробвам не вярвам, и за други има изписани цели страници суперлативи, но след като съм пробвал не съм убеден защо Редактирано на 4 JЮни, 2014 от jinta Отговор
onyx Публикувано на 4 JЮни, 2014 Отчет Публикувано на 4 JЮни, 2014 Това нещо с такива глави ли работи? http://www.gigadrinks.com/product/5006/izparitelna-glava-za-kartomayzeri-smoktech-aro-rbc-nbc-trophy.html Отговор
branniKKK Публикувано на 4 JЮни, 2014 Отчет Публикувано на 4 JЮни, 2014 Защо пъл да са малко? Аз лично бих синезел мегата Sent from my Lenovo B6000-F using Tapatalk Отговор
Димитър Публикувано на 4 JЮни, 2014 Автор Отчет Публикувано на 4 JЮни, 2014 Днес разбрах цените. Малко да поохладя страстите:Мега: около 75лв.Мега мини: около 62лв.Аеро: около 45лв.Странно ми е, че държат по-високи цени, от колкото на повечето РБА изпарители, които предлагаме. Вярно, че са оригинални продукти, метала е стомана, тубите са пирекс и че са с високо качество, но тия цени са малко височки според мен... Отговор
Станчо Публикувано на 4 JЮни, 2014 Отчет Публикувано на 4 JЮни, 2014 (редактирано) При положение че кайфуна не струва вече над 200лв, както преди година и не е никаква философия да си направиш сам намотката за десетина минути , защо някой напреднал би си ги купил тия по големите танкове и да се откаже от удоволствието да си направи намотката Тези ще ги купи някой който не може да си прави намотката за това казах ,че са за начинаещи. И аз познавам няколко човека които изпаряват с подобни изпарители с глави , но те изобщо не са в час с модата и нямат идея къде и какво се продава и ако гигата се надява да ги продаде на такива ще има да чака много време. Само за малкото изпарителче мисля че има хляб. Редактирано на 4 JЮни, 2014 от Станчо Отговор
Димитър Публикувано на 4 JЮни, 2014 Автор Отчет Публикувано на 4 JЮни, 2014 Станчо, ще се учудиш, колко хора има, които ползват Виви само заради леснотата за смяна на главите и не им се занимава с обслужваеми изпарители. А под напреднали имам предвид, че сами си правят течностите и ползват сериозни модове. Според мен напреднал не значи непременно, че трябва сам да си навиваш главите. Отговор
Станчо Публикувано на 4 JЮни, 2014 Отчет Публикувано на 4 JЮни, 2014 Знам че има доста хора на вивита , които не могат да навиват и за това си стоят на тях, не че от лесното сменяне на главата. Човека ако може да навива няма да стои на виви, какво му пречи да си навие един път в месеца кайфуна щом може. Аз под напреднал разбирам друго , някой който знае какво е омове ,ватове , ампери , намотки , батерии, видове фитили и други такива неща които не се учат в самото начало. Всеки може да си забърка течност , никаква философия не е, аз например на първата седмица започнах да си бъркам и изобщо не знаех какво е да си навия главата на кангера , но това не ме прави напреднал. Както и да е , аз бих взел едно мини танкче за майка ми, а за по големите такове щом мислите значи ще се намерят пътници. Отговор
Topper Публикувано на 4 JЮни, 2014 Отчет Публикувано на 4 JЮни, 2014 Станчо, де ги тези Кайфуни под 200лв бе брат Тези китайци промиха мозъка на българина, пак.... http://shop.svoemesto.ru/index.php?productID=1112 http://www.svoemesto.de/kayfun-v3-1-es-brushed.html Отговор
Darki Публикувано на 4 JЮни, 2014 Отчет Публикувано на 4 JЮни, 2014 (редактирано) Станчо, слез на земята. И стани напреднал вейпър. Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk Редактирано на 4 JЮни, 2014 от Darki Отговор
Станчо Публикувано на 4 JЮни, 2014 Отчет Публикувано на 4 JЮни, 2014 Имах предвид тези китайските кайфуни , а преди година нещата бяха съвсем други , точно по това време чакахме руснаци май над 200лв Отговор
harvi5 Публикувано на 4 JЮни, 2014 Отчет Публикувано на 4 JЮни, 2014 (редактирано) От Кангер ползвам Mini Protank v2 и от месец и новия Evod glass, който е с двойна намотка.Доволен към и от двата.Сега Кангер ще пускат Aerotank 2- обем 2,8 мл и ф 18,5 мм и Aerotank Mow - обем 1,8 мл и ф 16,5 мм.Втория ще пасне добре на Smok Winder 1300. http://www.kangertech.com/product_d1.asp?idd=115&ids=6&SortID=43&id=43&ord=100 пропуснах и новите батерии които напълно се връзват с Aerotank 2 и Aerotank Mow: http://www.kangertech.com/product_d1.asp?idd=112&ids=6&SortID=33&id=33&ord=100 попаднах и на мод от Кангер,който малко прилича на Вамо : http://allaboute-cigarettes.proboards.com/thread/36669/kangertech-emus?page=1&scrollTo=642151 но дали ще го пуснат в производство.... Редактирано на 4 JЮни, 2014 от harvi5 Отговор
deepblue Публикувано на 4 JЮни, 2014 Отчет Публикувано на 4 JЮни, 2014 Моето мнение се припокрива на 100% със станчовото ... Отговор
dodosaurus Публикувано на 4 JЮни, 2014 Отчет Публикувано на 4 JЮни, 2014 Аз лично почнах да навивам първо вивита. Отговор
ROOT Публикувано на 4 JЮни, 2014 Отчет Публикувано на 4 JЮни, 2014 За мен цената на новите кангери е висока. Отговор
jinta Публикувано на 2 Септември, 2014 Отчет Публикувано на 2 Септември, 2014 (редактирано) Моите 5ст. по темата.Пробвах протанк3мини,протанк3,двете аеро,евод глас с глава 1.5ома/дуал(за този тип изпарители са само дуал).Първия опит беше с протанк3мини за 14.90лв. (само за протокола,от повече от две години ползвам само изпарители сетъпнати от мен,ползвал съм и вари-модове и кик и механики)та по темата,бях приятно изненадан,самия изпарител е изключително качествено изработен.Всичко се разглобява за почистване,никъде при сглобката не е използвано лепило,резби и о рингове(единственото нещо,което би се наложило да се смени)мундщук,който бихте могли да смените с удобен за вас.След изненадата от качествената изработка и напълването опитах дали работи или е само красив...тогава ме осени мисълта:"защо не се върна на его.."направо ерес,но протанк 3 мини работи добре,както и изглежда.Трябва да има и минус.Като такъв бих определил по-лекия удар,сравнението ми е с Херон на ВейпърАрт.От тук натам реших,че всички изпарители от серията ще работят по същия начин,изхождайки от това,че са с една и съща(в случая-буквално)глава.Да,ама не...при евод глас и евод дори със същата глава и батерия аз не усещам същия наситен вкус.При по-скъпите варианти личи вниманието към материала и детаила,мога да добавя само плюсове(изключвайки високата цена в сравнение с всевластващите клони)примерно регулацията на въздуха е полезна и в случая перфектно изпълнена екстра.Заключение:от Виви Вижън насам не съм попадал на друг необслужваем изпарител(без значение цената),който да заслужава моите 5ст. по темата. Забравих да спомена и варианта за ползване с механика,какъвто потребителите нежелаещи да се занимават с РБА,до сега нямаха.0.8 дуал коил.Утре ще пробвам и ще споделя. Редактирано на 2 Септември, 2014 от jinta Отговор
Newcomer Публикувано на 3 Септември, 2014 Отчет Публикувано на 3 Септември, 2014 (редактирано) Усеща ли се едно пукане на главата? Интересно ми е с механика как ще се държи. Редактирано на 3 Септември, 2014 от Newcomer Отговор
Димитър Публикувано на 3 Септември, 2014 Автор Отчет Публикувано на 3 Септември, 2014 Направо може да минеш през магазина и да го пробваш с различните електроники и някоя механика. Отговор
Liubomirski Публикувано на 5 Септември, 2014 Отчет Публикувано на 5 Септември, 2014 Здравейте, колеги, днес се регистрирах и мога само да съжалявам, че толкова късно открих форума ! По темата : използвам protank 3 mini (с его батерия) и protank 3(с evic) от 3 месеца като преди това пробвах почти всичко което се предлага на пазара като(не ме влече пренавиването и RBA). Изключително съм доволен и от двата. Споделям мнението на колегата от по-горе, че при минито вкуса и удара са по-слаби в сравнение с пълноразмерния protank 3. И двата пуша с "новите" глави на 1.5 ома, които по мое мнение са много по-добри от "старите" с, които си дойдоха и двата изпарителя. Разлика във вкуса и удара между старите и новите глави според мен е малка (в полза на новите), но това, което ми направи впечатление е, че новия модел глави издържа значително повече на моя стил на пушене в сравнение със стария. И двата варианта на protank 3 са много добри изпарители и стоят много добре на батериите, които имам. Отговор
Димитър Публикувано на 6 Септември, 2014 Автор Отчет Публикувано на 6 Септември, 2014 Здравей и добре дошъл! Благодаря за коментара! Радвам се, че макар и малко по-късно, включването ни в клуба на Протанковете се оказа успешно начинание. Отговор
Princesata Публикувано на 6 Септември, 2014 Отчет Публикувано на 6 Септември, 2014 Колега би ли дал малко подробности . Какво ще да рече твоят стил на пушене? Колко мл. издържа една глава примерно с нецапаща течност. Така или иначе търсим алтернатива на Вивито предвид некадърните глави на вижън напоследък. Подлежи ли на драй бърн и евентуална интервенция от сорта на пренавиване? Отговор
Topper Публикувано на 6 Септември, 2014 Отчет Публикувано на 6 Септември, 2014 Пренавива се и ти доста приятно. Само ми се струва, че му да малки отворите за въздуха? От къде взима въздух, от 510 резбата? Kanger Aerotank Coil Rebuild: Sent from my HUAWEI G700-U20 using Tapatalk Отговор
Liubomirski Публикувано на 6 Септември, 2014 Отчет Публикувано на 6 Септември, 2014 Колега би ли дал малко подробности . Какво ще да рече твоят стил на пушене? Колко мл. издържа една глава примерно с нецапаща течност. Така или иначе търсим алтернатива на Вивито предвид некадърните глави на вижън напоследък. Подлежи ли на драй бърн и евентуална интервенция от сорта на пренавиване? За пренавиването съм гледал клипчета в youtube, че го правят( мисля, че беше Rip Trippers) за драй бърн не съм пробвал, но мисля, че няма да е проблем, ще пробвам като се позадръсти новата ми глава. Иначе стила ми на пушене е "по-много и редовно" не съм засичал колко мл течност издържа с една глава, но на седмица пуша поне по 20мл. DIY течност с база inawera PVG 6мг. и аромати на Flavour Art и досега най-малко 2 седмици ми е изкарвала една глава и като се замисля я смених доста прибързано с нова, защото нямаше съществена разлика Пуших Виви в продължение на няколко месеца и за мен protank 3 е доста по-добър. Въздухоподаването е достатъчно за моя вкус дори е малко по-въздушен отколкото предпочитам, но се свиква. Вкуса е много добър и парата е доста плътна и обилна с VPG течност. Единствено ме е яд, че, когато си го взех от ebay никъде тук го нямаше още и нямаше откъде да си взимам и резервни глави за него Ако още нещо ви интересува с удоволствие бих споделил още впечатления. Отговор
Princesata Публикувано на 6 Септември, 2014 Отчет Публикувано на 6 Септември, 2014 (редактирано) 5 навивки с 0.20 кантал на биндер лента ?.....Хмммм плоската намотка заради памука ли е? Това ще взема да го пробвам ама какъв диаметър да заложа в калкулатора се чудя? Колега мерси за инфото доколкото разбирам Evod, Evod 2 и protank са със същите глави и същия принцип на действие нали? Редактирано на 6 Септември, 2014 от Princesata Отговор
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега за да публикувате с вашия акаунт.