Преминете към съдържание
GigaDrinks.com форум

Recommended Posts

Публикувано на

Ето снимки на главите, съжалявам че не са особено добри, но са правени с телефон...

На първите две снимки се вижда как трябва да се отвори главата:

776802.jpg 776803.jpg

На трета снимка се вижда как външния цилиндър с дупките за течността е нахлузен на вътрешен цилиндър, който е с прорез. На четвъртата снимка съм завъртял външния цилиндър така, че да запуши частично двете дупки, което евентуално да доведе до по-малко обмокряне.

776804.jpg 776806.jpg

Това, което обаче ме изненада положително е, че главите са с кербовка!

776807.jpg

Принципно двете глави са сложени една върху друга, като са разделени с парче фитил. Предполагам, че ако се сложи допълнително парче върху горния фитил, без да се завърта цилиндъра, за да запуши дупките, може също да има подобрение.

Сега ще пробвам да пренавия единична глава и ще пиша след известно време как се държи.

• Отговори 75
  • Създаден
  • Последни отговори

Най-популярни автори в тази тема

Най-популярни автори в тази тема

• 1 месец по-късно...
Публикувано на (редактирано)

Момчета и момичета, моля споделете по - пресни впечатления относно Кангер Аеротанк Мега. Как се държи и има ли хронични проблеми? Също така примерно как работи със нискоомните глави?..такива неща. Мисля да си го взема за стабилно, констистентно вейп решение за времето, през което си играя със различни експериментални неща на останалите ми устройства.

Редактирано на от JokoTash

Еее, не. Вивито е твъърде дървено. Няма как да се върна във втори клас :)

А и настрана от всички други недостатъци, няма контрол на въздуха и е със супер тегава дръпка.

Не, брат. Не разбираш. Имал съм Вивита от всички възможни производители. Навремето горе долу така започнах. Добре знам плюсовете и минусите на изпарителя. Просто за мен е мноого назад във времето в кариерата ми на вейпър и не виждам смисъл да се връщам към него по какъвто и да е повод. Няма нищо, което да ми предложи.

Просто исках да си дръпна нещо качествено (понеже Аеротанка е далеч напред като качество от което и да е Виви) със сменяеми глави и подходящ въздухопоток, което да е винаги заредено и готово за кратките моменти в които основните са ми в бокса.

П.С. Все пак благодаря за предложението. :cheers:

Публикувано на

Зад малък храст не се крие голям заек. По-добре Виви.

Какво имаш предвид?

JokoTash, не мога да ти кажа конкретни отзиви, но мога да кажа за клиент, който пуши електронна цигара буквално, от както почнахме да се занимаваме с това и в момента е точно на този вариант. Интересното в неговия случай обаче е това, че му е втори такъв изпарител - първия така и не разбрах, какво му се е случило, но щом си взе втори, значи е доволен. Преди да мине на Мегата, изпаряваше с Виви Нова на Вижън...

В общи линии не обичам да хваля нещо, което предлагаме, защото няма как да съм напълно обективен и за това предпочитам хората, които са ползвали вече този вариант, да напишат коментар от собствения си опит.

Публикувано на

Определено се представя много по-добре от виви,лично мен ме впечатли най-вече комбинацията 0.8 глава с механика,просто и с отлични резултати решение,но ако имаш някое изостанало виви и ти се играе опитай да му разпробиеш леко въздуховода,микрокоил,японски памук,малко кръцни шапката над памука за да не го натиска и ще откриеш,че има още живот в него.

• 3 седмици по-късно...
Публикувано на

Не знам как не се бях сетил по-рано, но днес, след поръчката от клиент на глави за Kanger T3s за картомайзер Aerotank Mega, се оказа, че въпросните глави са съвместими с изпарителите от серията Aeorank... :D Благода на колегата, че ни "открехна" за въпросната съвместимост! Сега ще сме малко по-спокойни и ще можем да препоръчваме на клиентите, които са на зор и чакат главите с двойна намотка да бъдат отново налични, да закърпят положението с главите за T3s...

• 3 седмици по-късно...
Публикувано на

Не знам как не се бях сетил по-рано, но днес, след поръчката от клиент на глави за Kanger T3s за картомайзер Aerotank Mega, се оказа, че въпросните глави са съвместими с изпарителите от серията Aeorank... :D Благода на колегата, че ни "открехна" за въпросната съвместимост! Сега ще сме малко по-спокойни и ще можем да препоръчваме на клиентите, които са на зор и чакат главите с двойна намотка да бъдат отново налични, да закърпят положението с главите за T3s...

Главите от Т3s са малко по-къси защото са с една намотка и не уплътняват в горната част на танка.Аз си реших въпроса с малко парче от система,което сложих над силиконовото капаче на главата и засега си бачка перфе.Най-после имам Аеротанк с една намотка,а бях тръгнал да го продавам :thumbsup:  

• 10 месеци по-късно...

Аз имам един гени танк купуван от колега. Даде ми го с резервни глави и аз си поръчах отделно. Обаче и дадените и купените ми дават вкус на изгоряло. 0.8 са и нямам идея защо е така. Намалям ватовете колко ми позволява дна- то и пак изгоряло. Някой да даде идея или съвет. (Разредих база 50/50 заради него и никъкъв резултат/

Редактирано на от vasko86
Публикувано на

аз имам карт т2 първоначално като ми стана вкуса на изгоряло си реших проблема много бързо следкато разгобих всики части установих че намотката е нагоряла конеца и от там ми идва този мирис след смяна на главата нямах вече този проблем и падне ли ми под половината си доливам с течност и няма проблеми и пробвай след смяна на главата изчакай 1 мин поне да може да се намокри конеца както трябва да не би от там да ти идва проблема с изгорелия вкус надявам се да съм бил полезен 

Публикувано на

Смени .8 главите с такива с по-високо съпротивление (доколкото помня има 1.2 и 1.5 за този модел).

Аз имам един гени танк купуван от колега. Даде ми го с резервни глави и аз си поръчах отделно. Обаче и дадените и купените ми дават вкус на изгоряло. 0.8 са и нямам идея защо е така. Намалям ватовете колко ми позволява дна- то и пак изгоряло. Някой да даде идея или съвет. (Разредих база 50/50 заради него и никъкъв резултат/

Публикувано на

аз имам карт т2 първоначално като ми стана вкуса на изгоряло си реших проблема много бързо следкато разгобих всики части установих че намотката е нагоряла конеца и от там ми идва този мирис след смяна на главата нямах вече този проблем и падне ли ми под половината си доливам с течност и няма проблеми и пробвай след смяна на главата изчакай 1 мин поне да може да се намокри конеца както трябва да не би от там да ти идва проблема с изгорелия вкус надявам се да съм бил полезен

Сменям и чакам поне 15 мин. Снощи седя цяла вечер и пак изгоряло.

Публикувано на

Току що разглобих една глава, че ме гризеше любопитство. Бях неприятно изненадан, че вътре открих точно три парченца соликатно въже. По едно на всяка намотка и едно между тях. Бях останал с впечатление,че са с памук.

Публикувано на

С какво дна,пробвал съм такива глави на 0.8 на мех без такъв проблем и то вг база,на смок65 също работеха коректно,евднтуално ако дна-то е без степ даун да идват в повечко волтовете за 0.8,за да има вкус на загоряло или не се мокри добре или са много волтовете.

С какво дна,пробвал съм такива глави на 0.8 на мех без такъв проблем и то вг база,на смок65 също работеха коректно,евднтуално ако дна-то е без степ даун да идват в повечко волтовете за 0.8,за да има вкус на загоряло или не се мокри добре или са много волтовете.

Дна-то е на Милен орелчето. Максимално на 0.8 омовите глави ми дава да сляза до 13 вата отчита 3.5 волта батериите са на около 50%,и мери 0.9 ома. Дна 30

Редактирано на от vasko86
  • 8 месеци по-късно...
Публикувано на

Колеги, проблеми с последната партида глави да имате? 1.8 омовите много се цапа намотката при мен. Протанк 3 и шейд. За един два танка става тъмно кафяво вътре. Ако мия на всяко зареждане е ок и вкуса се оправя. Пробвах с една от старите...10 дни няма цапане. Тия китайци не се научиха как се правят пари!!! Сега чисто нов Протанк трябва да го пенсионирам!!!!

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

Публикувано на

Kanger След събтанг нямат нищо за което да се хванеш , явно Митака има друго мнение по въпроса моето е че не си струва нищо след събтанк хвала ви за ентусиазма

Кенгер и танк е кафа та дрънка :thumbsup:  за дрипка но комент

Публикувано на

Колеги, проблеми с последната партида глави да имате? 1.8 омовите много се цапа намотката при мен. Протанк 3 и шейд. За един два танка става тъмно кафяво вътре. Ако мия на всяко зареждане е ок и вкуса се оправя. Пробвах с една от старите...10 дни няма цапане. Тия китайци не се научиха как се правят пари!!! Сега чисто нов Протанк трябва да го пенсионирам!!!!

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

Бземи се ориентирай каде и как че си кафа да те четат

Карай смело да не ти дам тласък

Не че искам да се заяждам.......но от както съм във вейп обществото, мога съвсем отговорно да кажа, че съм прекарал стотици часове в този форум и съм изсчел всичко до корици.... Но тоя пич hamardin имам усещането че испарява някви тежки наркотици. Няма тема или пивдигнат въпрос в който той да даде някакъв отговор който може да ти е от полза. Няма транслейтър който може да ти помогне в общуването с него. Сори френд това е коментар целящ да те насочи в правилната посока....... Надявам се. Успех.

Редактирано на от kris86

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега за да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори на тази тема

×   Поставено като форматиран текст.   Поставете вместо това като обикновен текст

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Вашата връзка е вградена автоматично.   Показване като връзка вместо това

×   Вашето предишно съдържание е възстановено.   Изчистване на редактора

×   Не можете да качите директно снимка. Качете или добавете изображението от линк (URL)

Зарежда се...

• Създай ново...