Преминете към съдържание
GigaDrinks.com форум

Recommended Posts

Публикувано на

Аналогът на Флейвърския Макс при HCL е Лайт бленд. Не се препокриват напълно,но са близки.Като цяло във вайпинг има доволно много инфо за немските арамати. Табако айс си е табако айс така пише на шишето и си го има наличен това е прословутото лукче.

• Отговори 384
  • Създаден
  • Последни отговори

Най-популярни автори в тази тема

Най-популярни автори в тази тема

Публикувано на (редактирано)

................................................................... за юс и ам блендовете смятам,че имат по-скоро аромат на типичен американски тютюн-тежък,наситен аромат.На цвят са по-скоро кафеникави,отколкото жълти,но при използване до 5%(аз толкова аромат слагам)крайния резултат е с меден цвят.

Бих добавил само, че по 5% от въпросните блендове е доста екстремно ако се изпаряват чисти  ... Джинта ползва такъв разтвор като добавка в разни микстури :wOOt3:

А сравненията ги направих така на прима виста, горе-долу към коя категория спадат ... :cheers1:

Редактирано на от deepblue
Публикувано на

Има тестери на аромати поне аз съм днес веднага си взех база натурал и карибски микс след 5-6 ще кажа сложил съм 3% на 50мл и 50 съм оставил за разреждане ако е много силно :)

Публикувано на

Малко по малко ще започнем да добавяме описания, били те и абстрактни, в първата страница. Ако искате да добавим някакво описание, което смятате, че е подходящо за даден аромат, направете го в нов пост, а ние ще го преместим и в първия пост. :)

Публикувано на

Може ли някой да разкаже нещо за глетчера?

Глетчер е Ледник, но аромата на какво го оприличавате?

Мерси.

нещо сладко+бонбони лукчета+мента+... ами пробвай го, ще ти хареса

Публикувано на

Най-близкото, с което мога да оприлича Глетчера е нещо между дъвка Орбит и бонбони Лучета. Аромата трябва да отлежи обаче дълго, защото иначе се усеща ацетонов вкус.

Публикувано на

Най-близкото, с което мога да оприлича Глетчера е нещо между дъвка Орбит и бонбони Лучета. Аромата трябва да отлежи обаче дълго, защото иначе се усеща ацетонов вкус.

Смърди си постоянно на ацетон според мен ... такъв си му е модела :D

Нобъл Джак много ми хареса - сладкото което си е характерно за ХКЛ + нещо млечно-сметаново :smoke2::thumbup3:

Гледчера си е ...гледчер или е любов от първа дръпка или не се понасяте с него. На ацетон смърди самия овкусител. Течност забъркана в читава база с него не смърди на ацетон,а на нещо.....микс от детски орбит+мента+ жилибон+++ още доста неща. Свеж аромат с много почтатели. Лично аз го употребявам сутрин с кафето-разсънва ме без проблем.

Предупреждавам,защото не видях някой да е писал......не го наливайте в изпарители с пласмасови туби-задължително пирекс или метал,защото цепи пласмасата на трески.

Редактирано на от Princesata

Аз Глетчера го забърквам за първи път , но ми направи впечатление , че след като го налях и го разбърках стана като мастика после като се успокой пак се избистря , и при вас ли е така?

Редактирано на от Peshov
Публикувано на

Аз, но понеже е още на 2 дни, от както е забъркана и не мога да кажа конкретно мнение. Като цяло е приятен аромата, а в гърлото се получава приятно хладно усещане.

Ягодата с мента  е невероятна! От близо половин година ми е основен аромат, под 200 мл запас гледам да не падам :D. Оставете я обаче седмица да отлежи за да може да разгърне капацитета си, става и на втория ден, но след малко втасване е просто невероятна.

И като цяло аромата е силен - на 2 % го правя и въпреки това става страхотен и не само че е супер за изпаряващия, а и докато изпарявам постоянно чувам възклицания от околните от типа " аууу това ягода ли е - мирише невероятно ".

Публикувано на

Аз си взех Американ Бленд - тежък тютюн , даже ми се доближава до пура.

Това беше аромата който търсех когато преминах на ел. Цигари.

Харесва ми за сутрин с кафенцето.

Публикувано на

.Нещо сладникаво или приятно   няма ли в аромата или нагарча.

Няма нищо сладникаво. На мен ми харесва,на теб може да не ти хареса.

Нали знаеш всеки си има вкус и усещане.

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега за да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори на тази тема

×   Поставено като форматиран текст.   Поставете вместо това като обикновен текст

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Вашата връзка е вградена автоматично.   Показване като връзка вместо това

×   Вашето предишно съдържание е възстановено.   Изчистване на редактора

×   Не можете да качите директно снимка. Качете или добавете изображението от линк (URL)

Зарежда се...

• Създай ново...