Princesata Публикувано на 15 Юли, 2014 Отчет Публикувано на 15 Юли, 2014 Аналогът на Флейвърския Макс при HCL е Лайт бленд. Не се препокриват напълно,но са близки.Като цяло във вайпинг има доволно много инфо за немските арамати. Табако айс си е табако айс така пише на шишето и си го има наличен това е прословутото лукче. Отговор
deepblue Публикувано на 15 Юли, 2014 Отчет Публикувано на 15 Юли, 2014 (редактирано) ................................................................... за юс и ам блендовете смятам,че имат по-скоро аромат на типичен американски тютюн-тежък,наситен аромат.На цвят са по-скоро кафеникави,отколкото жълти,но при използване до 5%(аз толкова аромат слагам)крайния резултат е с меден цвят. Бих добавил само, че по 5% от въпросните блендове е доста екстремно ако се изпаряват чисти ... Джинта ползва такъв разтвор като добавка в разни микстури А сравненията ги направих така на прима виста, горе-долу към коя категория спадат ... Редактирано на 15 Юли, 2014 от deepblue Отговор
kilara Публикувано на 15 Юли, 2014 Отчет Публикувано на 15 Юли, 2014 Няма тестери на ароматите ... Ами кат съм гламчо че трябва да се замисля че нямат тестери ароматите Отговор
Gigancho Публикувано на 15 Юли, 2014 Отчет Публикувано на 15 Юли, 2014 Има тестери на аромати поне аз съм днес веднага си взех база натурал и карибски микс след 5-6 ще кажа сложил съм 3% на 50мл и 50 съм оставил за разреждане ако е много силно Отговор
Димитър Публикувано на 18 Юли, 2014 Автор Отчет Публикувано на 18 Юли, 2014 Малко по малко ще започнем да добавяме описания, били те и абстрактни, в първата страница. Ако искате да добавим някакво описание, което смятате, че е подходящо за даден аромат, направете го в нов пост, а ние ще го преместим и в първия пост. Отговор
ROOT Публикувано на 20 Юли, 2014 Отчет Публикувано на 20 Юли, 2014 (редактирано) Може ли някой да разкаже нещо за глетчера? Глетчер е Ледник, но аромата на какво го оприличавате? Мерси. Редактирано на 20 Юли, 2014 от ROOT Отговор
roni Публикувано на 20 Юли, 2014 Отчет Публикувано на 20 Юли, 2014 Може ли някой да разкаже нещо за глетчера? Глетчер е Ледник, но аромата на какво го оприличавате? Мерси. нещо сладко+бонбони лукчета+мента+... ами пробвай го, ще ти хареса Отговор
Димитър Публикувано на 20 Юли, 2014 Автор Отчет Публикувано на 20 Юли, 2014 Най-близкото, с което мога да оприлича Глетчера е нещо между дъвка Орбит и бонбони Лучета. Аромата трябва да отлежи обаче дълго, защото иначе се усеща ацетонов вкус. Отговор
deepblue Публикувано на 20 Юли, 2014 Отчет Публикувано на 20 Юли, 2014 Най-близкото, с което мога да оприлича Глетчера е нещо между дъвка Орбит и бонбони Лучета. Аромата трябва да отлежи обаче дълго, защото иначе се усеща ацетонов вкус. Смърди си постоянно на ацетон според мен ... такъв си му е модела Нобъл Джак много ми хареса - сладкото което си е характерно за ХКЛ + нещо млечно-сметаново Отговор
Princesata Публикувано на 20 Юли, 2014 Отчет Публикувано на 20 Юли, 2014 (редактирано) Гледчера си е ...гледчер или е любов от първа дръпка или не се понасяте с него. На ацетон смърди самия овкусител. Течност забъркана в читава база с него не смърди на ацетон,а на нещо.....микс от детски орбит+мента+ жилибон+++ още доста неща. Свеж аромат с много почтатели. Лично аз го употребявам сутрин с кафето-разсънва ме без проблем. Предупреждавам,защото не видях някой да е писал......не го наливайте в изпарители с пласмасови туби-задължително пирекс или метал,защото цепи пласмасата на трески. Редактирано на 20 Юли, 2014 от Princesata Отговор
Peshov Публикувано на 21 Юли, 2014 Отчет Публикувано на 21 Юли, 2014 (редактирано) Аз Глетчера го забърквам за първи път , но ми направи впечатление , че след като го налях и го разбърках стана като мастика после като се успокой пак се избистря , и при вас ли е така? Редактирано на 21 Юли, 2014 от Peshov Отговор
Vaporator Публикувано на 21 Юли, 2014 Отчет Публикувано на 21 Юли, 2014 Миризма на Ацетон ... разяжда пластмаси ... Как го пушите това изобщо и дали е безопасно..... Отговор
Princesata Публикувано на 21 Юли, 2014 Отчет Публикувано на 21 Юли, 2014 Това е много относително.За мен не е аромат за цял ден,но познавам хора забъркващи го в бидони . Краста си е,както и фафлата Отговор
deepblue Публикувано на 21 Юли, 2014 Отчет Публикувано на 21 Юли, 2014 ........................................... Краста си е,както и фафлата Отговор
Vladimirh Публикувано на 24 Юли, 2014 Отчет Публикувано на 24 Юли, 2014 Някой пробвал ли е ягода с ментола? Отговор
Димитър Публикувано на 24 Юли, 2014 Автор Отчет Публикувано на 24 Юли, 2014 Аз, но понеже е още на 2 дни, от както е забъркана и не мога да кажа конкретно мнение. Като цяло е приятен аромата, а в гърлото се получава приятно хладно усещане. Отговор
Vladimirh Публикувано на 24 Юли, 2014 Отчет Публикувано на 24 Юли, 2014 Мерси митак и аз забърках от ягодата с ментола ама чакам да фтаса и още не съм го пробвал Отговор
Jodesi Публикувано на 25 Юли, 2014 Отчет Публикувано на 25 Юли, 2014 Аз, но понеже е още на 2 дни, от както е забъркана и не мога да кажа конкретно мнение. Като цяло е приятен аромата, а в гърлото се получава приятно хладно усещане. Ягодата с мента е невероятна! От близо половин година ми е основен аромат, под 200 мл запас гледам да не падам . Оставете я обаче седмица да отлежи за да може да разгърне капацитета си, става и на втория ден, но след малко втасване е просто невероятна. И като цяло аромата е силен - на 2 % го правя и въпреки това става страхотен и не само че е супер за изпаряващия, а и докато изпарявам постоянно чувам възклицания от околните от типа " аууу това ягода ли е - мирише невероятно ". Отговор
ROOT Публикувано на 26 Юли, 2014 Отчет Публикувано на 26 Юли, 2014 Аз си взех Американ Бленд - тежък тютюн , даже ми се доближава до пура. Това беше аромата който търсех когато преминах на ел. Цигари. Харесва ми за сутрин с кафенцето. Отговор
kilara Публикувано на 26 Юли, 2014 Отчет Публикувано на 26 Юли, 2014 Аз си взех Американ Бленд - тежък тютюн , даже ми се доближава до пура. Под тежък ,да не се доближава до пустинния кораб. Отговор
ROOT Публикувано на 26 Юли, 2014 Отчет Публикувано на 26 Юли, 2014 Нищо общо с дезърта, доближава се максимално до аналоговите цигари, на мен ми бие на кубинска пура. Отговор
kilara Публикувано на 26 Юли, 2014 Отчет Публикувано на 26 Юли, 2014 .Нещо сладникаво или приятно няма ли в аромата или нагарча. Отговор
radiwwww Публикувано на 26 Юли, 2014 Отчет Публикувано на 26 Юли, 2014 Аа аз почвам да се притеснявам, че ще вземат да свършат, а в момента не мога да си взема- не съм в страната. Има ли вариант да си запазя няколко? Отговор
ROOT Публикувано на 26 Юли, 2014 Отчет Публикувано на 26 Юли, 2014 .Нещо сладникаво или приятно няма ли в аромата или нагарча. Няма нищо сладникаво. На мен ми харесва,на теб може да не ти хареса. Нали знаеш всеки си има вкус и усещане. Отговор
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега за да публикувате с вашия акаунт.