Преминете към съдържание
GigaDrinks.com форум

Recommended Posts

Публикувано на

Няма нищо сладникаво. На мен ми харесва,на теб може да не ти хареса.

Нали знаеш всеки си има вкус и усещане.

Добре Ники,горчилка ако няма значи все пак трябва да има нещо приятно в аромата,абе ще се пробва.

• Отговори 384
  • Създаден
  • Последни отговори

Най-популярни автори в тази тема

Най-популярни автори в тази тема

Публикувано на

Аа аз почвам да се притеснявам, че ще вземат да свършат, а в момента не мога да си взема- не съм в страната. Има ли вариант да си запазя няколко?

Разбира се, само ми пиши на лично кои аромати да ти запазим. ;)
Публикувано на (редактирано)

waldmeister - коледна курабийка ... много сладък с леко горчив привкус ... не ми допадна ... Спешъл кейк (фафлата) е подобен, но само много сладък ... по-доброто според мен :smoke2:

Мисля че се бъркаш - waldmeister е някви плодове и билки http://gigadrinks.com/product/5422/waldmeister-10ml-by-high-class-liquid-kontsentrat-za-aromatizirane-na-technosti-za-elektronni-tsigari.html

а zimstern е коледни курабийки.

http://gigadrinks.com/product/5419/zimstern-10ml-by-high-class-liquid-kontsentrat-za-aromatizirane-na-technosti-za-elektronni-tsigari.html

Редактирано на от Darki
  • 3 седмици по-късно...
  • 1 месец по-късно...
Публикувано на

Понеже чета, че някои аромати "ядат" пластмаса, да попитам - с FrozenX има ли такива проблеми? :D

И за да не пускам друго мнение в темата с наличностите: ще зареждате ли от ментоловата ягодка?

Публикувано на

Понеже чета, че някои аромати "ядат" пластмаса, да попитам - с FrozenX има ли такива проблеми? :D

..................................................................................................................................................................

Аз нямам проблем,за месец и половина не ми е изял пластмасата на нито един от изпарителите.

Публикувано на

И за да не пускам друго мнение в темата с наличностите: ще зареждате ли от ментоловата ягодка?

Аз съм пробвал единствено ароматите с добавена мента и за сега нямам оплакване. Пробвани са на Кайфун и RBC.

А за липсите - чакаме да ни отговорят, какви нови аромати имат и веднага ще пуснем поръчка, че и други неща посвършиха...

Публикувано на

Скоро ще има, както и 5-6 абсолютно нови аромата, които са производство от няма и месец. Ако много държиш на Вафлата, можем да проверим по магазините и да изтеглим, ако е останала. :)

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега за да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори на тази тема

×   Поставено като форматиран текст.   Поставете вместо това като обикновен текст

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Вашата връзка е вградена автоматично.   Показване като връзка вместо това

×   Вашето предишно съдържание е възстановено.   Изчистване на редактора

×   Не можете да качите директно снимка. Качете или добавете изображението от линк (URL)

Зарежда се...

• Създай ново...