kilara Публикувано на 26 Юли, 2014 Отчет Публикувано на 26 Юли, 2014 Няма нищо сладникаво. На мен ми харесва,на теб може да не ти хареса. Нали знаеш всеки си има вкус и усещане. Добре Ники,горчилка ако няма значи все пак трябва да има нещо приятно в аромата,абе ще се пробва. Отговор
Димитър Публикувано на 26 Юли, 2014 Автор Отчет Публикувано на 26 Юли, 2014 Аа аз почвам да се притеснявам, че ще вземат да свършат, а в момента не мога да си взема- не съм в страната. Има ли вариант да си запазя няколко?Разбира се, само ми пиши на лично кои аромати да ти запазим. Отговор
ROOT Публикувано на 26 Юли, 2014 Отчет Публикувано на 26 Юли, 2014 (редактирано) Може ли някой да сподели нещо за Дубай найт http://gigadrinks.com/product/5416/dubai-night-10ml-by-high-class-liquid-kontsentrat-za-aromatizirane-na-technosti-za-elektronni-tsigari.html и waldmeister Редактирано на 26 Юли, 2014 от ROOT Отговор
go4o Публикувано на 26 Юли, 2014 Отчет Публикувано на 26 Юли, 2014 Дубай найт- тютюнев аромат с екзотичен и ненатрапчив привкус на някакви ядки .Определено ми харесва Отговор
deepblue Публикувано на 26 Юли, 2014 Отчет Публикувано на 26 Юли, 2014 waldmeister - коледна курабийка ... много сладък с леко горчив привкус ... не ми допадна ... Спешъл кейк (фафлата) е подобен, но само много сладък ... по-доброто според мен Отговор
Darki Публикувано на 27 Юли, 2014 Отчет Публикувано на 27 Юли, 2014 (редактирано) waldmeister - коледна курабийка ... много сладък с леко горчив привкус ... не ми допадна ... Спешъл кейк (фафлата) е подобен, но само много сладък ... по-доброто според мен Мисля че се бъркаш - waldmeister е някви плодове и билки http://gigadrinks.com/product/5422/waldmeister-10ml-by-high-class-liquid-kontsentrat-za-aromatizirane-na-technosti-za-elektronni-tsigari.html а zimstern е коледни курабийки. http://gigadrinks.com/product/5419/zimstern-10ml-by-high-class-liquid-kontsentrat-za-aromatizirane-na-technosti-za-elektronni-tsigari.html Редактирано на 27 Юли, 2014 от Darki Отговор
deepblue Публикувано на 27 Юли, 2014 Отчет Публикувано на 27 Юли, 2014 За курабийките е ... може да не съм се изразил точно, но тях имах предвид ... Може и да не е точно горчив, но има някакъв странен привкус който не ми допадна ... Отговор
Darki Публикувано на 27 Юли, 2014 Отчет Публикувано на 27 Юли, 2014 Курабийките имат вкус на Вафла с горчив привкус Отговор
deepblue Публикувано на 27 Юли, 2014 Отчет Публикувано на 27 Юли, 2014 Прав си, моя е грешката ... Отговор
rojblake Публикувано на 27 Юли, 2014 Отчет Публикувано на 27 Юли, 2014 Може ли някой да сподели нещо за Дубай найт http://gigadrinks.com/product/5416/dubai-night-10ml-by-high-class-liquid-kontsentrat-za-aromatizirane-na-technosti-za-elektronni-tsigari.html и waldmeister Подобен на Американ Бленд. Отговор
Abbath Публикувано на 15 Август, 2014 Отчет Публикувано на 15 Август, 2014 FrozenX-много лек,свеж аромат на лукче с лека нотка на тютюн накрая,малко сладни-зарибяващ аромат Отговор
kilara Публикувано на 1 Октомври, 2014 Отчет Публикувано на 1 Октомври, 2014 ще ми кажете ли немския Къстард какъв аромат има ,на ванилия или ванилия и още нещо Отговор
gigafive Публикувано на 1 Октомври, 2014 Отчет Публикувано на 1 Октомври, 2014 Custard е яйчен крем или така наречения крем карамел - Vanilia Custard би трябвало да има ванилия В чистият ако има някой да каже, че мислех да си поръчвам. Отговор
Stelio Публикувано на 1 Октомври, 2014 Отчет Публикувано на 1 Октомври, 2014 Някой пробвал ли е sweet blend? Как е като вкус и аромат? Отговор
onyx Публикувано на 3 Октомври, 2014 Отчет Публикувано на 3 Октомври, 2014 Понеже чета, че някои аромати "ядат" пластмаса, да попитам - с FrozenX има ли такива проблеми? И за да не пускам друго мнение в темата с наличностите: ще зареждате ли от ментоловата ягодка? Отговор
Abbath Публикувано на 3 Октомври, 2014 Отчет Публикувано на 3 Октомври, 2014 Понеже чета, че някои аромати "ядат" пластмаса, да попитам - с FrozenX има ли такива проблеми? .................................................................................................................................................................. Аз нямам проблем,за месец и половина не ми е изял пластмасата на нито един от изпарителите. Отговор
Stoevmobile Публикувано на 3 Октомври, 2014 Отчет Публикувано на 3 Октомври, 2014 Не можах да свикна с ментата... Отговор
Димитър Публикувано на 3 Октомври, 2014 Автор Отчет Публикувано на 3 Октомври, 2014 Понеже чета, че някои аромати "ядат" пластмаса, да попитам - с FrozenX има ли такива проблеми? И за да не пускам друго мнение в темата с наличностите: ще зареждате ли от ментоловата ягодка? Аз съм пробвал единствено ароматите с добавена мента и за сега нямам оплакване. Пробвани са на Кайфун и RBC. А за липсите - чакаме да ни отговорят, какви нови аромати имат и веднага ще пуснем поръчка, че и други неща посвършиха... Отговор
kilara Публикувано на 9 Октомври, 2014 Отчет Публикувано на 9 Октомври, 2014 В някой от магазините ви нямали останала немска фафла Отговор
Димитър Публикувано на 9 Октомври, 2014 Автор Отчет Публикувано на 9 Октомври, 2014 Утре ще проверим и ще ти пиша ЛС. Отговор
kilara Публикувано на 9 Октомври, 2014 Отчет Публикувано на 9 Октомври, 2014 Утре ще проверим и ще ти пиша ЛС. Добре Отговор
jinta Публикувано на 10 Октомври, 2014 Отчет Публикувано на 10 Октомври, 2014 (редактирано) На Одрин има. П.С. имаше Редактирано на 10 Октомври, 2014 от jinta Отговор
koko76 Публикувано на 13 Октомври, 2014 Отчет Публикувано на 13 Октомври, 2014 Това хубаво ли е ? и кога ще има от него? Waffle Special 10ml by High-Class Liquid Отговор
Димитър Публикувано на 13 Октомври, 2014 Автор Отчет Публикувано на 13 Октомври, 2014 Скоро ще има, както и 5-6 абсолютно нови аромата, които са производство от няма и месец. Ако много държиш на Вафлата, можем да проверим по магазините и да изтеглим, ако е останала. Отговор
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега за да публикувате с вашия акаунт.