mad-max Публикувано преди 20 Август, 2012 Отчет Публикувано преди 20 Август, 2012 (редактирано) Колеги имам 2 аромата които ПОДАРЯВАМ/ЗАМЕНЯМ , че ми идват в повечко. 1. Inawera MIETA "Мента" 5мл - Използвано е около 3 капки 2. Inawera Champagne "Шампанско " 5мл -Използвано е около 3 капки Ако на някой колега му вършат работа може да се свърже с мен на : tel-0888 409563 skype- batko32 email batko32@abv.bg Хари се казвам. Редактирано на 21 Август, 2012 от batko32 Отговор
mad-max Публикувано на 21 Август, 2012 Автор Отчет Публикувано на 21 Август, 2012 Mентата отива при Пайнер306. Да си овкусява със здраве Отговор
puf-paf Публикувано на 21 Август, 2012 Отчет Публикувано на 21 Август, 2012 Ех тоя Пайнер беееее - уреди се като водач на листа Отговор
mad-max Публикувано на 31 Август, 2012 Автор Отчет Публикувано на 31 Август, 2012 Хайде бе на никой ли не му се овкусява с Шампанско ??? . Подарява се все пак. Отговор
Stoevmobile Публикувано на 20 Октомври, 2012 Отчет Публикувано на 20 Октомври, 2012 Ако ти изпадне Бургаско "Аромат Бира" - с радост ще споделя Отговор
mad-max Публикувано на 21 Октомври, 2012 Автор Отчет Публикувано на 21 Октомври, 2012 Ако ти изпадне Бургаско "Аромат Бира" - с радост ще споделя С най-голямо удоволствие.Но като гледам скоро няма да мога да го доставя лично Отговор
Topper Публикувано на 21 Октомври, 2012 Отчет Публикувано на 21 Октомври, 2012 Че те Инавера продават аромат Бира И естествено е да се закупи като комплект и аромат Бекон Отговор
Stormglass Публикувано на 22 Октомври, 2012 Отчет Публикувано на 22 Октомври, 2012 Точно, но аромат "бира" се продава само по 6 броя в стекче Отговор
Stoevmobile Публикувано на 22 Октомври, 2012 Отчет Публикувано на 22 Октомври, 2012 Бирата - само от големи пластмасови бутилки, че още не предлагат пластмасови бидони за в къщи.... Отговор
Topper Публикувано на 22 Октомври, 2012 Отчет Публикувано на 22 Октомври, 2012 Има има, метални даже Отговор
Stoevmobile Публикувано на 13 Ноември, 2012 Отчет Публикувано на 13 Ноември, 2012 Хвърлям на скарата две парчета сръбска наденица.... Аромата ще си го дишам сам Иначе продължавам да споделям флаш супичка "Шейд" с/у споделен тест у Форума.. Отговор
mad-max Публикувано на 13 Ноември, 2012 Автор Отчет Публикувано на 13 Ноември, 2012 Хвърлям на скарата две парчета сръбска наденица.... Аромата ще си го дишам сам Иначе продължавам да споделям флаш супичка "Шейд" с/у споделен тест у Форума.. Ей изкуши ме вече с тоя Флаш. Удобно ли е да запратиш към Пловдив някакво количество ? Ако ДА колко кинтЬие да приготвя. Отговор
mad-max Публикувано на 15 Ноември, 2012 Автор Отчет Публикувано на 15 Ноември, 2012 Колега благодаря за Флаш-а. Даже си ми го изпратил с фрии шипинг . Не знам как да се отблагодаря Отговор
Stoevmobile Публикувано на 15 Ноември, 2012 Отчет Публикувано на 15 Ноември, 2012 Колега, надявам се на отговор - как може да стане годен за изпаряване, при условие че супичките ми са с еквивалент около 3-4мг, а флаша "поваля" и закоравял пушач със силата си... Отговор
Topper Публикувано на 15 Ноември, 2012 Отчет Публикувано на 15 Ноември, 2012 А, няма как да успеете, с Шаде Флаш се опитвах да "засилвам" разни сокчета, докато стигнах на смески с чист глицерин към 1:10 и пак драскаше гърлото! Отговор
smoking man Публикувано на 24 Декември, 2012 Отчет Публикувано на 24 Декември, 2012 Здравейте.Заменям аромат SHADE на FA , AMERIKAN TYPE на INAWERA ,BLACK CHERY на FA. Искам да пробвам 7 листа-фа, вирджиния-фа,тускан цигар-фа.Ако има някой на когото не му допадат тези вкусове и иска да пробва някой от моите да свирка.Бих си ги закупил, но вече загубих надежда да дойде доставката от италия. Отговор
g3orgi Публикувано на 2 Януари, 2013 Отчет Публикувано на 2 Януари, 2013 Smoking man Колко аромат ти е останал от Shade-a.Искам да го купя. Отговор
smoking man Публикувано на 2 Януари, 2013 Отчет Публикувано на 2 Януари, 2013 Не става въпрос за продажба предпочитам замяна,защото по магазините няма нищо на ФА.Иначе няма проблем да ти овкуся примерно 20-50 мл.Само че след 7-ми януари ще съм в Пловдив.Ако искаш остави един телефон на лични и като съм в града ще се обадя да се разберем. Отговор
g3orgi Публикувано на 2 Януари, 2013 Отчет Публикувано на 2 Януари, 2013 Мерси братле ама съм от Благоевград а в 1 магазин попитах към 15ти ще получават направо ще исчакам и ще си купя.Благодаря иначе. Отговор
Димитър Публикувано на 3 Януари, 2013 Отчет Публикувано на 3 Януари, 2013 И ние трябваше към 15-ти предния месеца да ги получим, но миналия ден ме информираха, че ще ги получим в началото на февруари. Казвам ти го, за да не останеш разочарован накрая. Отговор
nblagoev Публикувано на 3 Януари, 2013 Отчет Публикувано на 3 Януари, 2013 (редактирано) Здравейте.Заменям аромат SHADE на FA , AMERIKAN TYPE на INAWERA ,BLACK CHERY на FA. Искам да пробвам 7 листа-фа, вирджиния-фа,тускан цигар-фа.Ако има някой на когото не му допадат тези вкусове и иска да пробва някой от моите да свирка.Бих си ги закупил, но вече загубих надежда да дойде доставката от италия. Трябва да проверя утре, но мисля, че имам вирджиния и тускан резерв на ФА. Мога да разменя единия за Shade. ЕДИТ: Имам и тускан резерв, и вирджиния. Ако искаш, колега, може да ги разменим. Редактирано на 4 Януари, 2013 от nblagoev Отговор
g3orgi Публикувано на 4 Януари, 2013 Отчет Публикувано на 4 Януари, 2013 (редактирано) Ох исках да го опитам ама ще почакам какво да правя.А вие сега очаквате ли скоро доставка? Редактирано на 4 Януари, 2013 от g3orgi Отговор
smoking man Публикувано на 4 Януари, 2013 Отчет Публикувано на 4 Януари, 2013 Към колегата nblagoev - колега благодаря,но офертата се отнася само за град Пловдив,а доколкото виждам вие сте от София.Просто не виждам смисъл от куриери - особено за размяна. Отговор
nblagoev Публикувано на 5 Януари, 2013 Отчет Публикувано на 5 Януари, 2013 Това, че се отнася само за Пловдив, явно съм го пропуснал. Наистина няма смисъл от куриери. Отговор
supersmoker Публикувано на 9 Януари, 2013 Отчет Публикувано на 9 Януари, 2013 Не става въпрос за продажба предпочитам замяна,защото по магазините няма нищо на ФА.Иначе няма проблем да ти овкуся примерно 20-50 мл.Само че след 7-ми януари ще съм в Пловдив.Ако искаш остави един телефон на лични и като съм в града ще се обадя да се разберем. Аз имам и вирджиния и фолито.Ако си любител на тютюневите ще ти харесат.Няма проблем да ти направя 20 мл или ако искаш 10.И от двете мога да ти забъркам.Имам cam tel на ФА.Също много добър.Ама 7 leaves води класацията. Отговор
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега за да публикувате с вашия акаунт.