Преминете към съдържание
GigaDrinks.com форум

Recommended Posts

Публикувано преди (редактирано)

Колеги имам 2 аромата които ПОДАРЯВАМ/ЗАМЕНЯМ , че ми идват в повечко.

1. Inawera MIETA "Мента" 5мл - Използвано е около 3 капки rolleyes.gif

2. Inawera Champagne "Шампанско " 5мл -Използвано е около 3 капки rolleyes.gif

Ако на някой колега му вършат работа може да се свърже с мен на :

tel-0888 409563

skype- batko32

email batko32@abv.bg

Хари се казвам.

Редактирано на от batko32
  • Отговори 54
  • Създаден
  • Последни отговори

Най-популярни автори в тази тема

Най-популярни автори в тази тема

• 2 седмици по-късно...
  • 1 месец по-късно...
  • 4 седмици по-късно...
Публикувано на

Хвърлям на скарата две парчета сръбска наденица.... Аромата ще си го дишам сам :)

Иначе продължавам да споделям флаш супичка "Шейд" с/у споделен тест у Форума..

Ей изкуши ме вече с тоя Флаш.

Удобно ли е да запратиш към Пловдив някакво количество ? Ако ДА колко кинтЬие да приготвя.biggrin.gif

Публикувано на

Колега, надявам се на отговор - как може да стане годен за изпаряване, при условие че супичките ми са с еквивалент около 3-4мг, а флаша "поваля" и закоравял пушач със силата си... :)

• 1 месец по-късно...
Публикувано на

Здравейте.Заменям аромат SHADE на FA , AMERIKAN TYPE на INAWERA ,BLACK CHERY на FA. Искам да пробвам 7 листа-фа, вирджиния-фа,тускан цигар-фа.Ако има някой на когото не му допадат тези вкусове и иска да пробва някой от моите да свирка.Бих си ги закупил, но вече загубих надежда да дойде доставката от италия.

• 2 седмици по-късно...
Публикувано на

Не става въпрос за продажба предпочитам замяна,защото по магазините няма нищо на ФА.Иначе няма проблем да ти овкуся примерно 20-50 мл.Само че след 7-ми януари ще съм в Пловдив.Ако искаш остави един телефон на лични и като съм в града ще се обадя да се разберем.

Публикувано на

И ние трябваше към 15-ти предния месеца да ги получим, но миналия ден ме информираха, че ще ги получим в началото на февруари. Казвам ти го, за да не останеш разочарован накрая. :)

Публикувано на (редактирано)

Здравейте.Заменям аромат SHADE на FA , AMERIKAN TYPE на INAWERA ,BLACK CHERY на FA. Искам да пробвам 7 листа-фа, вирджиния-фа,тускан цигар-фа.Ако има някой на когото не му допадат тези вкусове и иска да пробва някой от моите да свирка.Бих си ги закупил, но вече загубих надежда да дойде доставката от италия.

Трябва да проверя утре, но мисля, че имам вирджиния и тускан резерв на ФА. Мога да разменя единия за Shade. :)

ЕДИТ: Имам и тускан резерв, и вирджиния. Ако искаш, колега, може да ги разменим.

Редактирано на от nblagoev
Публикувано на

Не става въпрос за продажба предпочитам замяна,защото по магазините няма нищо на ФА.Иначе няма проблем да ти овкуся примерно 20-50 мл.Само че след 7-ми януари ще съм в Пловдив.Ако искаш остави един телефон на лични и като съм в града ще се обадя да се разберем.

Аз имам и вирджиния и фолито.Ако си любител на тютюневите ще ти харесат.Няма проблем да ти направя 20 мл или ако искаш 10.И от двете мога да ти забъркам.Имам cam tel на ФА.Също много добър.Ама 7 leaves води класацията.

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега за да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори на тази тема

×   Поставено като форматиран текст.   Поставете вместо това като обикновен текст

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Вашата връзка е вградена автоматично.   Показване като връзка вместо това

×   Вашето предишно съдържание е възстановено.   Изчистване на редактора

×   Не можете да качите директно снимка. Качете или добавете изображението от линк (URL)

Зарежда се...

• Създай ново...