smoking man Публикувано на 9 Януари, 2013 Отчет Публикувано на 9 Януари, 2013 Благодаря колега.Само че вече се ядосах и си накупих търсените от мен аромати обаче на INAWERA - серият Tino'd milano, и теглих майните на италянците и скапаната им политика,като занапред ще си помисля дали въобще да се занимавам с тях. Shade-то на ФА го подарих на един приятел който е нов в изпаряването.Благодаря все пак. Отговор
supersmoker Публикувано на 10 Януари, 2013 Отчет Публикувано на 10 Януари, 2013 Няма проблем,колега!А някой разполага ли с излишен cuban supreme и с irish cream да си накапя в една база да опитам дали ще станат?Ако може колега да е от пловдив,даже ще почерпя бира... Отговор
mad-max Публикувано на 10 Януари, 2013 Автор Отчет Публикувано на 10 Януари, 2013 Няма проблем,колега!А някой разполага ли с излишен cuban supreme и с irish cream да си накапя в една база да опитам дали ще станат?Ако може колега да е от пловдив,даже ще почерпя бира... Ще ти накапя 2-3 мл . Аз нещо не го оцених по достойнство ама понякога си правя 5-7 мл в шишенце за разнообразие. Отговор
supersmoker Публикувано на 10 Януари, 2013 Отчет Публикувано на 10 Януари, 2013 Ще ти накапя 2-3 мл . Аз нещо не го оцених по достойнство ама понякога си правя 5-7 мл в шишенце за разнообразие. Благодаря!Писах ти ЛС. Отговор
supersmoker Публикувано на 11 Януари, 2013 Отчет Публикувано на 11 Януари, 2013 batko32 Благодаря от сърце,направи ми един много хубав кюбан,май пак ще сменям главата на изпарителя.Просто немога да си изкарам цигарката от устата А базата е много хубаво направена,няма нищо общо с VPG-то.Приятно съм изненадан.Благодаря много!!! Отговор
mad-max Публикувано на 11 Януари, 2013 Автор Отчет Публикувано на 11 Януари, 2013 batko32 Благодаря от сърце,направи ми един много хубав кюбан,май пак ще сменям главата на изпарителя.Просто немога да си изкарам цигарката от устата А базата е много хубаво направена,няма нищо общо с VPG-то.Приятно съм изненадан.Благодаря много!!! Радвам се , че ти е харесала. Тайната е да се забърква чорбата с любов. А не на 2 на 3 Отговор
yass Публикувано на 11 Януари, 2013 Отчет Публикувано на 11 Януари, 2013 (редактирано) Ами така си е. Аз ако знаеш с каква любов си отмервам капките и ги наблюдавам как влизат меко в шишенцето. А след това изследвам, как се образуват интересни форми докато накрая двете течности се слеят в едно. И после дъъълго и бааавно се разклащат. И накрая е свършването (на узряването). Е нема такъв кеф (всеки го е изпитвал). Редактирано на 11 Януари, 2013 от yass Отговор
mad-max Публикувано на 11 Януари, 2013 Автор Отчет Публикувано на 11 Януари, 2013 Ами така си е. Аз ако знаеш с каква любов си отмервам капките и ги наблюдавам как влизат меко в шишенцето. А след това изследвам, как се образуват интересни форми докато накрая двете течности се слеят в едно. И после дъъълго и бааавно се разклащат. И накрая е свършването (на узряването). Е нема такъв кеф (всеки го е изпитвал). Така е. А да знаеш какъв кеф е да си намериш забравена смеска по рафтовете,,....малииииии. ......смърт . Суперсмокер, аз се притесних да не би да съм се увлекъл да е повече от 24мг/мл . Отговор
supersmoker Публикувано на 12 Януари, 2013 Отчет Публикувано на 12 Януари, 2013 Не,напротив-идеална е! И няма нищо общо с готовото VPG(не,че то е лошо),но така направената база е иделана.За 5 часа дръпнах 2 мл и бях да взема глави,че тази няма даиздържи много.Трябва да разкриеш малката тайна Голяма вкусотийка си е! batko32 Май използва магическа пръчица,но не си признава ...а аз за пореден път се убеждава как забъркана течност може да се получи в пъти по-добра от готовата Отговор
mad-max Публикувано на 12 Януари, 2013 Автор Отчет Публикувано на 12 Януари, 2013 ................................................... batko32 Май използва магическа пръчица,но не си признава ...а аз за пореден път се убеждава как забъркана течност може да се получи в пъти по-добра от готовата За целта си купувам различни готови течности от магазина. После изпарявам и сравнявам с направената от мен боза. За да постигна резултат горе-долу приличен се налага да си купувам по 2-3 пъти готова течност"10-20-50 мл ...каквато се предлага в Гига" Отговор
supersmoker Публикувано на 12 Януари, 2013 Отчет Публикувано на 12 Януари, 2013 За целта си купувам различни готови течности от магазина. После изпарявам и сравнявам с направената от мен боза. За да постигна резултат горе-долу приличен се налага да си купувам по 2-3 пъти готова течност"10-20-50 мл ...каквато се предлага в Гига" И аз мислех,че е само до аромат,ама базата май си доста важна.Следващата,която ще взема е тази за която си говорихме универсала.Определо ще я опитам и малко VG ще бодна ей така за експеримент Да видя какво ще сготвя.Ако не става в тенджерата и с мента Отговор
tuto Публикувано на 22 Август, 2013 Отчет Публикувано на 22 Август, 2013 Подарявам голямо, малко Vivi с глави и всичко свързано с тях + голяма Ага . За пловдивчани на ръка. Контакт на лични. Отговор
mad-max Публикувано на 22 Август, 2013 Автор Отчет Публикувано на 22 Август, 2013 Подарявам голямо, малко Vivi с глави и всичко свързано с тях + голяма Ага . За пловдивчани на ръка. Контакт на лични. Ихааааа .............и кога да мина за да си ги получа и да почерпя п случая ? Отговор
nikidimow Публикувано на 22 Август, 2013 Отчет Публикувано на 22 Август, 2013 Баткоо,лакомийо такава ,остави нещо и за нас Искам всичкоооооо Отговор
tuto Публикувано на 22 Август, 2013 Отчет Публикувано на 22 Август, 2013 Ихааааа .............и кога да мина за да си ги получа и да почерпя п случая ? Ихааааа .............и кога да мина за да си ги получа и да почерпя п случая ? Ихааааа .............и кога да мина за да си ги получа и да почерпя п случая ? Давам ги на Батко той да се оправя..... Отговор
nikidimow Публикувано на 22 Август, 2013 Отчет Публикувано на 22 Август, 2013 И да черпи,черпи,черпи Отговор
tuto Публикувано на 22 Август, 2013 Отчет Публикувано на 22 Август, 2013 Вчера се прибрах от Бургазъ, късмата щеше да е твой Отговор
Dinsf Публикувано на 22 Август, 2013 Отчет Публикувано на 22 Август, 2013 Значи нямаше смисъл от личното!Нейсе, че бях преди Батко - със здраве да им се радва! Отговор
Dinsf Публикувано на 22 Август, 2013 Отчет Публикувано на 22 Август, 2013 Здраве да е Прав си - Батко е ИнджИнер и ще направи чудеса с тях! Отговор
tuto Публикувано на 22 Август, 2013 Отчет Публикувано на 22 Август, 2013 (редактирано) Редактирано на 22 Август, 2013 от tuto Отговор
barlio Публикувано на 23 Август, 2013 Отчет Публикувано на 23 Август, 2013 Ако има още останало шампанско аз бих го пробвал Отговор
БГ/Вейпър Публикувано на 23 Август, 2013 Отчет Публикувано на 23 Август, 2013 А Агата има ли я все още? Отговор
Black Flower Публикувано на 23 Август, 2013 Отчет Публикувано на 23 Август, 2013 Е, то и аз за нея точех зъби, че нали съм вече в МОДните среди... Ама то такова нещо бързичко изчезва от хоризонта! Отговор
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега за да публикувате с вашия акаунт.