Преминете към съдържание
GigaDrinks.com форум

Recommended Posts

Публикувано на

Благодаря колега.Само че вече се ядосах и си накупих търсените от мен аромати обаче на INAWERA - серият Tino'd milano, и теглих майните на италянците и скапаната им политика,като занапред ще си помисля дали въобще да се занимавам с тях. Shade-то на ФА го подарих на един приятел който е нов в изпаряването.Благодаря все пак.

• Отговори 54
  • Създаден
  • Последни отговори

Най-популярни автори в тази тема

Най-популярни автори в тази тема

Публикувано на

Няма проблем,колега!А някой разполага ли с излишен cuban supreme и с irish cream да си накапя в една база да опитам дали ще станат?Ако може колега да е от пловдив,даже ще почерпя бира... :cool3:

Ще ти накапя 2-3 мл . Аз нещо не го оцених по достойнство ама понякога си правя 5-7 мл в шишенце за разнообразие.

Публикувано на

batko32 Благодаря от сърце,направи ми един много хубав кюбан,май пак ще сменям главата на изпарителя.Просто немога да си изкарам цигарката от устата :lol: А базата е много хубаво направена,няма нищо общо с VPG-то.Приятно съм изненадан.Благодаря много!!!

Публикувано на

batko32 Благодаря от сърце,направи ми един много хубав кюбан,май пак ще сменям главата на изпарителя.Просто немога да си изкарам цигарката от устата :lol: А базата е много хубаво направена,няма нищо общо с VPG-то.Приятно съм изненадан.Благодаря много!!!

Радвам се , че ти е харесала. Тайната е да се забърква чорбата с любов. А не на 2 на 3 laugh.gif

Публикувано на (редактирано)

Ами така си е. Аз ако знаеш с каква любов си отмервам капките и ги наблюдавам как влизат меко в шишенцето. А след това изследвам, как се образуват интересни форми докато накрая двете течности се слеят в едно. И после дъъълго и бааавно се разклащат. И накрая е свършването (на узряването). Е нема такъв кеф (всеки го е изпитвал).

Редактирано на от yass
Публикувано на

Ами така си е. Аз ако знаеш с каква любов си отмервам капките и ги наблюдавам как влизат меко в шишенцето. А след това изследвам, как се образуват интересни форми докато накрая двете течности се слеят в едно. И после дъъълго и бааавно се разклащат. И накрая е свършването (на узряването). Е нема такъв кеф (всеки го е изпитвал).

Така е. А да знаеш какъв кеф е да си намериш забравена смеска по рафтовете,,....малииииии. ......смърт laugh.gif .

Суперсмокер, аз се притесних да не би да съм се увлекъл да е повече от 24мг/мл .rolleyes.gif

Публикувано на

Не,напротив-идеална е! :cool3: И няма нищо общо с готовото VPG(не,че то е лошо),но така направената база е иделана.За 5 часа дръпнах 2 мл :lol: и бях да взема глави,че тази няма даиздържи много.Трябва да разкриеш малката тайна :D Голяма вкусотийка си е! :cheers3:

batko32 Май използва магическа пръчица,но не си признава :)...а аз за пореден път се убеждава как забъркана течност може да се получи в пъти по-добра от готовата :cheers3:

Публикувано на

...................................................

batko32 Май използва магическа пръчица,но не си признава :)...а аз за пореден път се убеждава как забъркана течност може да се получи в пъти по-добра от готовата :cheers3:

За целта си купувам различни готови течности от магазина. После изпарявам и сравнявам с направената от мен боза. За да постигна резултат горе-долу приличен се налага да си купувам по 2-3 пъти готова течност"10-20-50 мл ...каквато се предлага в Гига"

tongue.gif

Публикувано на

За целта си купувам различни готови течности от магазина. После изпарявам и сравнявам с направената от мен боза. За да постигна резултат горе-долу приличен се налага да си купувам по 2-3 пъти готова течност"10-20-50 мл ...каквато се предлага в Гига"

tongue.gif

И аз мислех,че е само до аромат,ама базата май си доста важна.Следващата,която ще взема е тази за която си говорихме универсала.Определо ще я опитам и малко VG ще бодна ей така за експеримент :D Да видя какво ще сготвя.Ако не става в тенджерата и с мента :P

• 7 месеци по-късно...
Публикувано на

Подарявам голямо, малко Vivi с глави и всичко свързано с тях + голяма Ага  . За пловдивчани на ръка. Контакт на лични. :D

Ихааааа .............и кога да мина за да си ги получа и да почерпя п случая ?  :cheers3:  :cheers:  :beerchug:

Публикувано на

Ихааааа .............и кога да мина за да си ги получа и да почерпя п случая ?  :cheers3:  :cheers:  :beerchug:

Давам ги на Батко той да се оправя.....

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега за да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори на тази тема

×   Поставено като форматиран текст.   Поставете вместо това като обикновен текст

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Вашата връзка е вградена автоматично.   Показване като връзка вместо това

×   Вашето предишно съдържание е възстановено.   Изчистване на редактора

×   Не можете да качите директно снимка. Качете или добавете изображението от линк (URL)

Зарежда се...

• Създай ново...