Преминете към съдържание
GigaDrinks.com форум

Recommended Posts

Публикувано преди

Обикновено песните, които успяват да ми въздействат емоционално, са най-често свързани с моментни състояния на духа. Тия дни ми е нещо носталгично и меланхолично и тази песен успява да ми влезе под кожата :)

• 4 седмици по-късно...
Публикувано на

Да си създадем малко празнично настроение, че в това натоварено ежедневие не си ли го създадем сами, направо не усещаме празниците...

https://www.youtube.com/watch?v=d-rCOGN2hVQ

• 2 месеци по-късно...
Публикувано на

Жалко за Найтуиш.. Таря правеше нещата.

E...  и аз се дразних в началото . Но пък прослушването на следващите /2012-2015/ албуми ме убеди , че и Флор се справя доста добре. :) Даже за да съм  честен пред себе си.... Флор и Таря са страхотен дует и се допълват взаимно във вокала. Но си прав , че Таря някак се вписваше по-добре и в самата им визия.Дето се вика "отива и " :)

Ето и едно по-ново парче. В началото на клипа  щях да се закълна , че това не е Флор Янсен :wOOt3:  

Публикувано на

E...  и аз се дразних в началото . Но пък прослушването на следващите /2012-2015/ албуми ме убеди , че и Флор се справя доста добре. :) Даже за да съм  честен пред себе си.... Флор и Таря са страхотен дует и се допълват взаимно във вокала. Но си прав , че Таря някак се вписваше по-добре и в самата им визия.Дето се вика "отива и " :)

Ето и едно по-ново парче. В началото на клипа  щях да се закълна , че това не е Флор Янсен :wOOt3:  

.........................................................................................................................

Все пак е въпрос на личен вкус,но  моето скромно предпочитание клони в полза на Флоор Янсен!!! :wOOt3:  

Публикувано на

Естествено. Всеки има мнение. Пее си новото момиче, но я няма идеята на Найтуиш. Идеята за оперно пеене комбинирано с такава музика. Лично за мен вече не съществуват като група.

Публикувано на (редактирано)

Не бе, не. Съжалявам ако така е прозвучало. Аз съвсем добронамерено споделям моето си мнение, което на всичкото отгоре е офф. ;) Нямам никакви претенции за спор. Спирам.

Редактирано на от JokoTash
  • 1 месец по-късно...
Публикувано на (редактирано)

Хахахахах. Това на единия рекламен плакат дето е всъщност някаква бутилка алкохол "Imperia", ми заприлича на изпарител...

И в първия момент гледам и се чудя къв е тоя изпарител, мамка му...

;)

Редактирано на от JokoTash
  • 4 месеци по-късно...

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега за да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори на тази тема

×   Поставено като форматиран текст.   Поставете вместо това като обикновен текст

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Вашата връзка е вградена автоматично.   Показване като връзка вместо това

×   Вашето предишно съдържание е възстановено.   Изчистване на редактора

×   Не можете да качите директно снимка. Качете или добавете изображението от линк (URL)

Зарежда се...
  • Създай ново...