Димитър Публикувано преди 4 Ноември, 2014 Отчет Публикувано преди 4 Ноември, 2014 Обикновено песните, които успяват да ми въздействат емоционално, са най-често свързани с моментни състояния на духа. Тия дни ми е нещо носталгично и меланхолично и тази песен успява да ми влезе под кожата Отговор
jinta Публикувано на 4 Ноември, 2014 Отчет Публикувано на 4 Ноември, 2014 Песента "изобщо няма общо" с новото ни правителство и в частност неговия прецедател.Нали.... Отговор
kazo Публикувано на 4 Ноември, 2014 Отчет Публикувано на 4 Ноември, 2014 (редактирано) xexe Редактирано на 4 Ноември, 2014 от kazo Отговор
Димитър Публикувано на 7 Ноември, 2014 Автор Отчет Публикувано на 7 Ноември, 2014 Една песен, която си признавам, че чух във филм, но много ми допадна. Феновете сигурно се сещат кой е филма... Отговор
mad-max Публикувано на 4 Декември, 2014 Отчет Публикувано на 4 Декември, 2014 Е...не ми е най-любима но пък ме радва всеки път Всъщност ето една от любимите ми Отговор
валентин Публикувано на 11 Декември, 2014 Отчет Публикувано на 11 Декември, 2014 Случайно попаднах на това... От нашето детство.... Отговор
Voden Duh Публикувано на 11 Декември, 2014 Отчет Публикувано на 11 Декември, 2014 ехеее.....кога беше това.... Отговор
Димитър Публикувано на 14 Декември, 2014 Автор Отчет Публикувано на 14 Декември, 2014 Да си създадем малко празнично настроение, че в това натоварено ежедневие не си ли го създадем сами, направо не усещаме празниците... https://www.youtube.com/watch?v=d-rCOGN2hVQ Отговор
Димитър Публикувано на 21 Февруари, 2015 Автор Отчет Публикувано на 21 Февруари, 2015 15 години по-късно, тази песен започва да придобива смисъл... Отговор
mad-max Публикувано на 26 Февруари, 2015 Отчет Публикувано на 26 Февруари, 2015 Ето и малко за релакс Отговор
JokoTash Публикувано на 27 Февруари, 2015 Отчет Публикувано на 27 Февруари, 2015 Жалко за Найтуиш.. Таря правеше нещата. Отговор
mad-max Публикувано на 28 Февруари, 2015 Отчет Публикувано на 28 Февруари, 2015 Жалко за Найтуиш.. Таря правеше нещата. E... и аз се дразних в началото . Но пък прослушването на следващите /2012-2015/ албуми ме убеди , че и Флор се справя доста добре. Даже за да съм честен пред себе си.... Флор и Таря са страхотен дует и се допълват взаимно във вокала. Но си прав , че Таря някак се вписваше по-добре и в самата им визия.Дето се вика "отива и " Ето и едно по-ново парче. В началото на клипа щях да се закълна , че това не е Флор Янсен Отговор
Abbath Публикувано на 28 Февруари, 2015 Отчет Публикувано на 28 Февруари, 2015 E... и аз се дразних в началото . Но пък прослушването на следващите /2012-2015/ албуми ме убеди , че и Флор се справя доста добре. Даже за да съм честен пред себе си.... Флор и Таря са страхотен дует и се допълват взаимно във вокала. Но си прав , че Таря някак се вписваше по-добре и в самата им визия.Дето се вика "отива и " Ето и едно по-ново парче. В началото на клипа щях да се закълна , че това не е Флор Янсен ......................................................................................................................... Все пак е въпрос на личен вкус,но моето скромно предпочитание клони в полза на Флоор Янсен!!! Отговор
mad-max Публикувано на 28 Февруари, 2015 Отчет Публикувано на 28 Февруари, 2015 Все пак е въпрос на личен вкус,но моето скромно предпочитание клони в полза на Флоор Янсен!!! Разбира се. Няма две мнения по въпроса . . Отговор
JokoTash Публикувано на 28 Февруари, 2015 Отчет Публикувано на 28 Февруари, 2015 Естествено. Всеки има мнение. Пее си новото момиче, но я няма идеята на Найтуиш. Идеята за оперно пеене комбинирано с такава музика. Лично за мен вече не съществуват като група. Отговор
mad-max Публикувано на 28 Февруари, 2015 Отчет Публикувано на 28 Февруари, 2015 Ееее стига де. Дайте да не вкарваме спорове поне в тази тема. Всъщност по спомен и Флор беше свързана с операта......ама това си е само мое мнение. Отговор
JokoTash Публикувано на 28 Февруари, 2015 Отчет Публикувано на 28 Февруари, 2015 (редактирано) Не бе, не. Съжалявам ако така е прозвучало. Аз съвсем добронамерено споделям моето си мнение, което на всичкото отгоре е офф. Нямам никакви претенции за спор. Спирам. Редактирано на 28 Февруари, 2015 от JokoTash Отговор
pioneer 306c Публикувано на 28 Февруари, 2015 Отчет Публикувано на 28 Февруари, 2015 Ето го и в Пловдивски рок вариант на моите приятели от KROSSFIRE Отговор
symantec Публикувано на 1 Март, 2015 Отчет Публикувано на 1 Март, 2015 (редактирано) Редактирано на 1 Март, 2015 от symantec Отговор
dp4u4umi6ev Публикувано на 8 Март, 2015 Отчет Публикувано на 8 Март, 2015 Много приятно миксче с картинка в темата на форума: Отговор
mad-max Публикувано на 10 Април, 2015 Отчет Публикувано на 10 Април, 2015 Сетих се за един доста старичък клип Отговор
JokoTash Публикувано на 10 Април, 2015 Отчет Публикувано на 10 Април, 2015 (редактирано) Хахахахах. Това на единия рекламен плакат дето е всъщност някаква бутилка алкохол "Imperia", ми заприлича на изпарител... И в първия момент гледам и се чудя къв е тоя изпарител, мамка му... Редактирано на 10 Април, 2015 от JokoTash Отговор
Димитър Публикувано на 27 Август, 2015 Автор Отчет Публикувано на 27 Август, 2015 Освен, че е много добро, има и за всекиго по нещо. Отговор
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега за да публикувате с вашия акаунт.