Ghost4o Публикувано преди 29 Ноември, 2014 Отчет Публикувано преди 29 Ноември, 2014 Като започна да изпарявам и понякога едно силно бръжди пука, когато си иска го прави, друга глава пак го прави? Отговор
Димитър Публикувано на 29 Ноември, 2014 Отчет Публикувано на 29 Ноември, 2014 Нормално е - шума е по-скоро като "пукане", което е в следствие от нагряването на течността. Всички изпарители пукат, но някои се чуват по-малко, други повече - зависи от позиционирането на самата глава и колко прегради има пред нея, т.е. се шума се заглушава. При Т2 е нормално да е по-силно, защото главата е много близко до самия мундщук. Отговор
Ghost4o Публикувано на 29 Ноември, 2014 Автор Отчет Публикувано на 29 Ноември, 2014 Когато бръжди така гадно, няма удар от пушенето, като се оправи всичко е ок, но го прави когато си иска Отговор
gogo63 Публикувано на 29 Ноември, 2014 Отчет Публикувано на 29 Ноември, 2014 Според мен просто на моменти се наводнява/или омокря повече от нормалното/ намотката... Отговор
Димитър Публикувано на 29 Ноември, 2014 Отчет Публикувано на 29 Ноември, 2014 Ghost4o, ти от къде си? Отговор
Voden Duh Публикувано на 29 Ноември, 2014 Отчет Публикувано на 29 Ноември, 2014 Има райони където когато нещо издава звук...бжжжжжжжж........му казват бъждене..или бъжди Отговор
fu4ko Публикувано на 29 Октомври, 2015 Отчет Публикувано на 29 Октомври, 2015 Аз пък забелязах,че когато фитила не се омокрил хубаво пука и бързо покафенява при намотката и променя вкуса за няма и един ден. Отговор
gnedialkoff Публикувано на 29 Октомври, 2015 Отчет Публикувано на 29 Октомври, 2015 При мен и без да има сухи дръпки и да пука много пак течността потъмнява. А то пукането май си е нормално за всички изпарители, ама нека по-вещите се изкажат. М/у другото аз съм с глава 1.5 ома и отдавам потъмняването на течността на това. Отговор
Princesata Публикувано на 30 Октомври, 2015 Отчет Публикувано на 30 Октомври, 2015 Пукането се получава от хлабав фитил,а потъмняването на течността е от нагара по намотката не от това,че главата е 1.5 ома. По принцип хич не е нормално да пука изпарителя,но при стоковите глави освен да споменавате мамата на китайците друга опция няма . Отговор
gnedialkoff Публикувано на 31 Октомври, 2015 Отчет Публикувано на 31 Октомври, 2015 (редактирано) Добре де, значи ли това, че при всички изпарители течността потъмнява толкова бързо, или зависи какъв е аромата и колко нагар прави? Аз бърня на всеки 4-5 дена и промивам основно. При рба изпарителите има ли го този проблем, или поради принципът им на работа (тип поилка визирам) неможе да се върне в танка от оцветената (нагоряла) течност, както при изпарител с горна намотка и висящи фитили? Редактирано на 31 Октомври, 2015 от gnedialkoff Отговор
Voden Duh Публикувано на 31 Октомври, 2015 Отчет Публикувано на 31 Октомври, 2015 Видимо потъмнява при изпарителите с обем 1,5-2 мл..при РБА изпарителите няма такъв проблем..ако изобщо това е проблем Отговор
gnedialkoff Публикувано на 31 Октомври, 2015 Отчет Публикувано на 31 Октомври, 2015 (редактирано) На вкус не намирам разлика, но лично на мен не ми е много приятно след няколко дена да изглежда все едно съм си гасил цигарите в изпаеителя. Блгодаря за бързите отговори и затова, че в този форум помагате на новобранците. Редактирано на 31 Октомври, 2015 от gnedialkoff Отговор
Voden Duh Публикувано на 31 Октомври, 2015 Отчет Публикувано на 31 Октомври, 2015 Е..щом няколко дни изпаряваш един Т2..или Ц 2...още не си сериозен Вейпър...За сведение хората изпаряващи от по-дълго време прекарват по 5 до 10мл на ден...макар че това много зависи и от изпарителя и от концентрацията никотин Отговор
gnedialkoff Публикувано на 31 Октомври, 2015 Отчет Публикувано на 31 Октомври, 2015 Аз изпарявам по около 3-4мл. 18мг максимум на ден, но само го доливам и мия мундщука. Иначе като потъмнее го мия целия и бърн. Отговор
fu4ko Публикувано на 31 Октомври, 2015 Отчет Публикувано на 31 Октомври, 2015 (редактирано) Аз пък залудях от Потъмняване на фитила за няма и до вечерта.Отрязах малко от силиконовата шапка както съветвате в други теми да видим какъв ще е резултата.Направо ви се чудя как изкарвате по цял месец с чистене и бърнене.Един път успях 5 дни да изкарам с една глава с промиване и бърнене и на петия ден се скъса фитила. Редактирано на 31 Октомври, 2015 от fu4ko Отговор
gnedialkoff Публикувано на 31 Октомври, 2015 Отчет Публикувано на 31 Октомври, 2015 Как 5 дена бе? Някъде бъркаш. Може да протече като си отрязал силиконовата шапка. Виж има много клипчета как се прави dry burn да не бъркаш някъде? Изчакай да се зачерви хубаво реотана. Отговор
fu4ko Публикувано на 31 Октомври, 2015 Отчет Публикувано на 31 Октомври, 2015 (редактирано) Точно така правя до почервеняване и на петия последен ден конеца се скъса.Преди това забелязах,че нишки се късат и фитила изтънява.Изпарителните глави са на Кангер за по 2 кинта ако има значение това. P.P.За сега няма течове,а и течноста е гъстичка.Нямам друга идея вече.Ако някой знае друго решение да казва? Редактирано на 31 Октомври, 2015 от fu4ko Отговор
gnedialkoff Публикувано на 31 Октомври, 2015 Отчет Публикувано на 31 Октомври, 2015 С каква течност изпаряваш? Отговор
Voden Duh Публикувано на 1 Ноември, 2015 Отчет Публикувано на 1 Ноември, 2015 (редактирано) Гледам че сте любители на този вид изпарители...този е едно ниво по-нагоре в класа на клиромайзерите ..Ще ви доближи до РБА изпарителите...а става за ЕГО батерия Редактирано на 1 Ноември, 2015 от Voden Duh Отговор
fu4ko Публикувано на 1 Ноември, 2015 Отчет Публикувано на 1 Ноември, 2015 (редактирано) С каква течност изпаряваш? Готова на Ла Вейп Ванилия,но взех и тяхна база и аромат ванилия с повече никотин и измешах база с готовата течност.Но и преди изпарявах готова течност пак ванилия и пак бързо зацапва главата Редактирано на 1 Ноември, 2015 от fu4ko Отговор
gnedialkoff Публикувано на 1 Ноември, 2015 Отчет Публикувано на 1 Ноември, 2015 Има ли напредък след като намали силиконовото капаче? Аз мисля, че е време да минаваме на следващо ниво. ( рба ) Отговор
Димитър Публикувано на 1 Ноември, 2015 Отчет Публикувано на 1 Ноември, 2015 Готова на Ла Вейп Ванилия,но взех и тяхна база и аромат ванилия с повече никотин и измешах база с готовата течност.Но и преди изпарявах готова течност пак ванилия и пак бързо зацапва главата На колегите от ЛА това им е било винаги голям проблем. Многократно сме им го казвали, но явно овкусителите, които ползват са си такива, а никотина също може да допринася за допълнителното потъмняване. В общи линии, живота на главите с техните течности се съкращава наполовина в сравнение с други. Има ли напредък след като намали силиконовото капаче? Аз мисля, че е време да минаваме на следващо ниво. ( рба ) Може да не минавате директно на РБА, освен ако не искате да вземете най-високия клас. Вече има изпарители, които са на много прилични цени, като качеството, което предлагат е на съвсем различно ниво от Т2/ЦЕ4 картомайзерите. Примерно новия изпарител на Eleaf - Air-M. За съжаление за такива изпарители, ще се наложи да смените и нормалните Его батерии, понеже са с 14мм диаметър, докато изпарителите са размери над 16мм диаметър и най-малкото, започват да стоят естетически странно. Също така, при тези изпарители, за да се постигне максимума им, си трябва по-висок ток, който няма как да бъде получен от обикновена Его батерия. Ако нямате желание да сменяте Его батериите, също много добър вариант е Kanger Protank Mini или kanger Genitank Mini - размер 14мм (същия като на Его батерията). Изрязването на силиконовото капаче върши работа, само когато се получават чести сухи дръпки. Ако тази интервенция се направи на добре работеща глава, най-много да се получи теч. Отговор
fu4ko Публикувано на 1 Ноември, 2015 Отчет Публикувано на 1 Ноември, 2015 (редактирано) Тази сутрин сложих бърнена глава и за сега е добре. P.P. Преди бях взимал готова течност на Инавера и течността на втория ден пак потъмнява и променя вкуса. Редактирано на 1 Ноември, 2015 от fu4ko Отговор
Димитър Публикувано на 1 Ноември, 2015 Отчет Публикувано на 1 Ноември, 2015 Тази сутрин сложих бърнена глава и за сега е добре. P.P. Преди бях взимал готова течност на Инавера и течността на втория ден пак потъмнява и променя вкуса. Колкото е по-тъмна течността, толкова по-бързо хваща нагар. А за да се намали ефекта от допълнителното потъмняване в картомайзерите Т2, трябва да се долива течността, когато нивото й в контейнера намалее около половината. Така ще се увеличи и живота на самата глава. Причината е, че изпарителя е с горна глава и когато течността е много ниско, не може да се качи достатъчно до главата. Отговор
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега за да публикувате с вашия акаунт.