Преминете към съдържание
GigaDrinks.com форум

Recommended Posts

Публикувано на (редактирано)

Здравейте! Само ще спомена, че изпарявам с Т2 от около 4-5 години! И съм си супер доволен! Има разни подробности които мога да споделя на всеки който поиска! За толкова години в северозападнала България, не съм бил в никакви форуми , за което съжалявам , разбира се ...щях да си спестя някои главоблъсканици... Също така няма и много вейпъри, да споделим. Всеки пробва и се отказва за има няма месец! Та! Всичко съм си открил и научил сам. Скоро ще пробвам RBA, което не значи че Т2 е история за мен...все още! Като за начало да знаят начинаещите ( пък и не само) и хората със затруднения с паричките, че има доста Т2 картомайзери и изпарителни глави със ниско качество, което логично има кофти краен резултат! Така че купувайте от проверени продавачи! От голямо значение е и батерията! В нашия край има само най обикновените EGO батерии с неясен произход в повечето случаи! След като смених доста продавачи и различни батерии, постигнах невероятен резултат с батерия с променливо напрежение! Така че се насочете в тая посока! И не на последно място е течноста която ще изпарявате! Пълно е особено в малките градове с ментета и отдавна изтекли срокове на ползване! Поръчвайте в нета от доказани продавачи, като по мое лично мнение, база с аромати по ваш вкус е най - добре! Т2 според мен върви с по слабо съпротивление - 1,5 - 1,8 ома! Усеща се аромата, обилна пара, не загаря фитила при намотката, не натоварва батерията! с 2,2 и 2,5 ома, става кофти!

Нека парата бъде с вас! :)

Не съм съгласен,че не загаря намотката.Пробвай на Ла ванилия пък и дънхила сега изпарявам ама пак цапа намотката макар и по малко.Главите ги гледах.Продавача ги извади от кутията и поисках да видя кутийката и на нея пише Кангер.С 1.8 и 2.2 ома всичко ми загаря.Капна ли малко водичка нещата се подобряват,но пък парата леко намалява.Единствено с чиста база имах успех с нагара за два дни и умишлено реших да видя какво е положението и можеше да изкара още,но реших да изпера фитила

Редактирано на от fu4ko
  • Отговори 59
  • Създаден
  • Последни отговори

Най-популярни автори в тази тема

Най-популярни автори в тази тема

Значи проблема ти е ясен! Сменяш Ла-то! Ако пък е и тъмна консистенцията - още по вероятно да е от нея! Изобщо тъмни течности избягвай! А също и глави на 2,2 и 2,5 - направо горят фитила! На главите си пише колко ома е ! Ако не пише - сменяй продавача най-добре! И виж тука какво съм писал http://www.gigadrinks.com/forum/topic/766-%D0%BA%D0%B0%D0%BA-%D1%81%D0%B5-%D1%87%D0%B8%D1%81%D1%82%D0%B8-%D0%BA%D0%B0%D1%80%D1%82%D0%BE%D0%BC%D0%B0%D0%B9%D0%B7%D0%B5%D1%80/

Редактирано на от Новия
Публикувано на

Не е точно така колега..По-високо съпротивление на намотката и константната мощност на ЕГО батерията от 3,7 волта означават по-слабо нагряване ,на намотката от там по-слаб удар и по- малко пара/виж закон на ОМ/

Фитил изгаря по една ..айде по две причини.

При Вас с този вид картомайзери и Его батерия-недостатъчно обмокряне на фитила с течност,както и много пристегнат от намотката фитил

При колеги с модове и РБА-първата причина и подаден силен ток към намотката...

Нормално е да се получава нагар по намотката...е някои течности отлагат повече-други по-малко...Няма намотка дето да ти изкара месец без да образува нагар и да усетиш промяна на вкуса.

Ок! Съгласен съм - закона на Ом всички го знаем! Но практиката показва , че Т2 с EGO , изпарява по добре с 1,5/1,8 ома! Според мен , проблема на fu4ko , идва от течноста! Колега - изхвърли тоя Ла Вейп! По- горе ти го написаха хората. Също така (понеже четох няколко пъти постовете в тая тема) ми се струва, че наблягаш малко в повече на драй бърна от колкото трябва и то с фитила на намотката, което чисто и просто е елементарно насилствено ОПИЧАНЕ на въпросния фитил, което допринася допълнително за зацапването! Махаш ли фитила като правиш драй бърн? И накланянето за няколко секунди, не значи че нагревателя се е обмокрил! Това е малко по-гъста консистенция от водата. А и си видял че има силиконово капаче, което притиска фитилите с цел! Накланянето за секунди не е като да си поставил един гол фитил под чешмата! Накратко- дръж го легнал през повечето време. Така че с колегата Voden Duh , се съгласявам освен със закона на Ом, също и с обмокрянето. Но с пристегането на намотката, може да е причина при RBA по скоро. Съмнявам се че някой ще седне да намотава изпарител на Т2 (макар че съм виждал и такива маниаци). По- скоро ще е дефект от производителя ако това е причината, за което се съмнявам , даже и при ментета. В заключение! Приятел - изхвърли Ла Вейп-а, мий картомайзера както съм описал в друга тема, обмокряй хубаво, дърпай бавно и плавно и най- вече не се отказвай! Ако трябва и до Бяла Слатина ще ида за съдействие! Хубав ден на всички! :rolleyes:

Редактирано на от Новия
Публикувано на

Съмнявам се че някой ще седне да намотава изпарител на Т2 (макар че съм виждал и такива маниаци). По- скоро ще е дефект от производителя ако това е причината, за което се съмнявам , даже и при ментета. 

Пренавивал съм и не само аз.Вярвай ми има значение колко е стегната намотката/Трябва да се вземе впредвид че силикатния фитил се разширява след обмокряне /.Ако се задълбочиш във форума ще откриеш доста стари постове по въпроса-отпреди няколко години

За да не суши бързо фитила намотката я навивах като върху фитила слагах тънка бургия 1мм.Тя е добър помощник и за монтажа на намотката в главата.След което я вадиш и наливаш течност.Така след намокряне на фитила-той не се впива зверски в намотката и нямаш сухи дръпки.

Поздрави и успех :thumbup3:  :smoke2:

Публикувано на

В момента имам едно Т2 /безсмъртно/, което е с глава 1.5 и разпробити на 1,4-1,5мм въздушни отвори. Една идея е подрязана "шапката" над фитила, използвам я на его батерия и работата е в пъъъъти по-добра. И намотката е по-чиста по-дълго време. По-добре се напоява фитилът в намотката и повечето въздух подпомага изгарянето.

Публикувано на

При дрейбърн махам горния фитил.Нали това е идеята да се обгори фитила в намотката и самата намотка?Да накланям го за няколко секунди.Подрязвах и шапката ама при седене в джоба ми в легнало положение понякога се наводнява намотката и трябва с повече дръпки докато изкара пара или с издухване при махнато положение на карта от батерията.

Публикувано на

Еее,няма такъв кеф.Снощи смених с бърнена глава с заводската силиконова шапка и прокарах цял картомайзер без проблем.Благодарности за съвета на колегата да държа по дълго цигарата обърната или в легнало положение.Благодарности и на всички отзовали се.Това беше първото изпаряване с удоволствие и без нерви.Живи и здрави да сте и да помагате и на други начинаещи вейпъри.

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега за да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори на тази тема

×   Поставено като форматиран текст.   Поставете вместо това като обикновен текст

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Вашата връзка е вградена автоматично.   Показване като връзка вместо това

×   Вашето предишно съдържание е възстановено.   Изчистване на редактора

×   Не можете да качите директно снимка. Качете или добавете изображението от линк (URL)

Зарежда се...

• Създай ново...