Димитър Публикувано преди 21 Декември, 2014 Отчет Публикувано преди 21 Декември, 2014 Някой пробвал ли е тези камъни, да си каже мнението? Струва ми се доста интересна иновация при наргилетата - нещата много започват да се доближават до електронните цигари.За незнаещите, какви са тези камъни: Това е продукт, в който чрез налягане е инжектиран ароматизиран глицерин. Камъните за наргиле се използват по абсолютно същия начин, както се използва обикновения тютюн или мармалад за наргиле - сипват се в чашката, а отгоре се слага надупчено фолио и въглен. Отговор
Димитър Публикувано на 15 Февруари, 2015 Автор Отчет Публикувано на 15 Февруари, 2015 Ако има някой фен на наргилетата от Плводив, нека да заповяда в склада, да му дадем да тества от въпросните камъни. Все още се чудим дали да ги предложим и ще сме благодарни на тестерите да споделят впечатление. Отговор
Васил Мотикарски Публикувано на 8 Март, 2018 Отчет Публикувано на 8 Март, 2018 не съм от Пловдив но бих си взел да тествам, аз съм голям фен на наргиле Отговор
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега за да публикувате с вашия акаунт.