tishomen Публикувано преди 21 Юли, 2016 Отчет Публикувано преди 21 Юли, 2016 Здравейте.Някой може ли да ми предложи течност с вкус мента и евкалипт.Видях само една такава на Green Cigar но незнам колко са качествени.Моля за мнение по въпроса.Благодаря. Отговор
hamardin Публикувано на 22 Юли, 2016 Отчет Публикувано на 22 Юли, 2016 (редактирано) Инавера имат аз от доста време го ползвам този аромат Преди беше в тино де милано серията ако не греша а може и от вера гарден серията не съм сигурен , но от доста време си е в нормалната им серия .Много прохладно ароматче мен лично ме радва Редактирано на 22 Юли, 2016 от hamardin Отговор
Bathory Публикувано на 24 Юли, 2016 Отчет Публикувано на 24 Юли, 2016 Инавера имат аз от доста време го ползвам този аромат Преди беше в тино де милано серията ако не греша а може и от вера гарден серията не съм сигурен , но от доста време си е в нормалната им серия .Много прохладно ароматче мен лично ме радва Би ли ми казал кой е, че не го открих. Отговор
hamardin Публикувано на 24 Юли, 2016 Отчет Публикувано на 24 Юли, 2016 Не съм го взимал от този сайт но определено го купувам от България Отговор
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега за да публикувате с вашия акаунт.