Преминете към съдържание
GigaDrinks.com форум

Recommended Posts

Публикувано на (редактирано)

Добре е, че проблема е решен. :thumbsup:

Като гледам как няколко човека давахме съвети за изолиране на плюсовите и минусовите детайли, които са върху изпарителната площадка ми се иска да уточниш някои подробности.

Да проблема е в  пина. защо ли горазвих. Като отвия пина си ми отчита намотката. Като завия пина и ми дава тази грешка Short

За кой пин написа, че като го отвиеш, отчита намотката:

а) Най-външния винт-пин, който контактува с плюсовия пин на мода.

б) Вътрешния винт-пин, (с отвора за въздух), който се показва върху изпарителната площадка.

Откъде се е била разхлабила намотката, от винтчетата за захващане ли!

Редактирано на от Stormglass
  • Отговори 1,4k
  • Създаден
  • Последни отговори

Най-популярни автори в тази тема

Най-популярни автори в тази тема

а) Най-външния винт-пин, който контактува с плюсовия пин на мода.

Самата намотка беше станала флабава, явно от навиването около винчетата или при поставяне на шапката на намотката

Редактирано на от root4zmax
  • 2 седмици по-късно...
Публикувано на

Не, това не е проблем, а настъпило неблагоприятно събитие. Приеми съболезнования. Надявам се, че поне мода е оцелял.

От доста време навивам мад-макс да намери време и да настругова поликарбонатни резервоари за Ракети и се надявам това да се случи.  :majesty2: 

Публикувано на

Вярно е, Димитър писа че е поръчал, но аз имам предвид един цял висок резервоар, който да замества съставния оригинален (от два метални пръстена, с прозрачен по средата).

Публикувано на

Абе няма ли хора с Ракета и Кайфун да направят сравнение дали не са им взаимо заменяеми пластмасовите туби па било малки големи а малките скоро Топър писа че на Свое Место  биле по 3€ ето ги открих ги: http://shop.svoemesto.ru/index.php?productID=997

Но да се надяваме че Митко ще вкара че и на моята Ракета се октърти парче от пластмасовият контеинер извадих късмет залепих го но рано или късно пак ще пострада и само смяна ще помогне.

Публикувано на

Днес моята преживя поредното и най-сериозно до сега падане. Вамото се разглоби, ракетата и тя, но си е здрава ^_^

Моята два пъти пада в кухнята на плочките и е невредима, но все пак явно има поражение, защото именно след падането ми се появиха течовете

Публикувано на

Батко, Мад-Мах е сложил на моята гумено такова, видях в железарията, където продават всичко такива малки уплътнения. Малко по дебелички са , но са гумени и уплътняват без проблем. Бягай в железарията с Ракетата и взимай. :smoke2:  :wOOt3:  :cheers1:

Публикувано на

Е хайде де, В Бургас да няма ... не ми се срува вероятно. - 0.50 лв. е ринга и 4 лв. спиди. Не излиза сметката. Ще намери в желазарийте. При мен е на 3 минути и мога да му купя и пратя , но не си струва. Все пак да пише ако има трудности. :cheers1:

Кво ги правите тези ракети, та им падат ринговете така бре хора :)

При мен след вчерашното падане от височко падна. Ама беше паднал вътре в танка, та нямаше ядове, изкарах го и го сложих обратно :)

Редактирано на от gstavrev

За съжаление е малко по различен от оригинала няма клапан а болт за права отверка. И най- отгоре отвора където се слага дрипката е направен за стандартни дрипки. При Каифун за да ползваш други дрипки трябва му навиеш фланец специално за тая работа.А отделно доста мърда оригиналната дрипка на псевдо каифуна всичко друго е едно към едно барабар с размерите.За надписа има с оригинален надпис със сбъркан в едната буква и без надпис.Не е точно копие на 100% най вероятно на 85%. :D

Редактирано на от БГ/Вейпър

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега за да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори на тази тема

×   Поставено като форматиран текст.   Поставете вместо това като обикновен текст

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Вашата връзка е вградена автоматично.   Показване като връзка вместо това

×   Вашето предишно съдържание е възстановено.   Изчистване на редактора

×   Не можете да качите директно снимка. Качете или добавете изображението от линк (URL)

Зарежда се...

• Създай ново...