Stormglass Публикувано на 17 Октомври, 2013 Отчет Публикувано на 17 Октомври, 2013 (редактирано) Добре е, че проблема е решен. Като гледам как няколко човека давахме съвети за изолиране на плюсовите и минусовите детайли, които са върху изпарителната площадка ми се иска да уточниш някои подробности. Да проблема е в пина. защо ли горазвих. Като отвия пина си ми отчита намотката. Като завия пина и ми дава тази грешка Short За кой пин написа, че като го отвиеш, отчита намотката: а) Най-външния винт-пин, който контактува с плюсовия пин на мода. б) Вътрешния винт-пин, (с отвора за въздух), който се показва върху изпарителната площадка. Откъде се е била разхлабила намотката, от винтчетата за захващане ли! Редактирано на 17 Октомври, 2013 от Stormglass Отговор
ROOT Публикувано на 17 Октомври, 2013 Отчет Публикувано на 17 Октомври, 2013 (редактирано) а) Най-външния винт-пин, който контактува с плюсовия пин на мода. Самата намотка беше станала флабава, явно от навиването около винчетата или при поставяне на шапката на намотката Редактирано на 17 Октомври, 2013 от root4zmax Отговор
Stormglass Публикувано на 17 Октомври, 2013 Отчет Публикувано на 17 Октомври, 2013 Благодаря за подробната информация колега root4zmax Отговор
Stormglass Публикувано на 27 Октомври, 2013 Отчет Публикувано на 27 Октомври, 2013 Егати, доста време мина и никой не съобщава за проблеми с Ракетата. Отговор
ivokomandos Публикувано на 27 Октомври, 2013 Отчет Публикувано на 27 Октомври, 2013 Моята ракета, падна от два метра и се счупи контейнера. Не знам, дали се отнася към проблеми с ракетата. Отговор
Stormglass Публикувано на 27 Октомври, 2013 Отчет Публикувано на 27 Октомври, 2013 Не, това не е проблем, а настъпило неблагоприятно събитие. Приеми съболезнования. Надявам се, че поне мода е оцелял. От доста време навивам мад-макс да намери време и да настругова поликарбонатни резервоари за Ракети и се надявам това да се случи. Отговор
ivokomandos Публикувано на 27 Октомври, 2013 Отчет Публикувано на 27 Октомври, 2013 (редактирано) Мерси, доколкото разбрах, Димитър е поръчал, но кога ще дойдат не знам. Редактирано на 27 Октомври, 2013 от ivokomandos Отговор
Stormglass Публикувано на 27 Октомври, 2013 Отчет Публикувано на 27 Октомври, 2013 Вярно е, Димитър писа че е поръчал, но аз имам предвид един цял висок резервоар, който да замества съставния оригинален (от два метални пръстена, с прозрачен по средата). Отговор
БГ/Вейпър Публикувано на 28 Октомври, 2013 Автор Отчет Публикувано на 28 Октомври, 2013 Абе няма ли хора с Ракета и Кайфун да направят сравнение дали не са им взаимо заменяеми пластмасовите туби па било малки големи а малките скоро Топър писа че на Свое Место биле по 3€ ето ги открих ги: http://shop.svoemesto.ru/index.php?productID=997 Но да се надяваме че Митко ще вкара че и на моята Ракета се октърти парче от пластмасовият контеинер извадих късмет залепих го но рано или късно пак ще пострада и само смяна ще помогне. Отговор
Mitazi Публикувано на 28 Октомври, 2013 Отчет Публикувано на 28 Октомври, 2013 Липсата на проблеми... също е проблем Отговор
gstavrev Публикувано на 28 Октомври, 2013 Отчет Публикувано на 28 Октомври, 2013 Днес моята преживя поредното и най-сериозно до сега падане. Вамото се разглоби, ракетата и тя, но си е здрава Отговор
Krasi_T Публикувано на 28 Октомври, 2013 Отчет Публикувано на 28 Октомври, 2013 Батко не направи ли вече туби за ракети ? Отговор
ROOT Публикувано на 28 Октомври, 2013 Отчет Публикувано на 28 Октомври, 2013 Днес моята преживя поредното и най-сериозно до сега падане. Вамото се разглоби, ракетата и тя, но си е здрава Моята два пъти пада в кухнята на плочките и е невредима, но все пак явно има поражение, защото именно след падането ми се появиха течовете Отговор
egold Публикувано на 29 Октомври, 2013 Отчет Публикувано на 29 Октомври, 2013 Е и аз изтрелях Змах - а с ракетата в орбита , от етажерката на плочките -1 - 1,5 м. височина. Слава богу нито на мода нито на ракетата им има нещо. Отговор
puhinio Публикувано на 29 Октомври, 2013 Отчет Публикувано на 29 Октомври, 2013 аз пък си загубих уплътнителчето на горната капачка там където уплътнява с камерата и сега се чудя къде да ходя да търся друго Отговор
egold Публикувано на 29 Октомври, 2013 Отчет Публикувано на 29 Октомври, 2013 Батко, Мад-Мах е сложил на моята гумено такова, видях в железарията, където продават всичко такива малки уплътнения. Малко по дебелички са , но са гумени и уплътняват без проблем. Бягай в железарията с Ракетата и взимай. Отговор
БГ/Вейпър Публикувано на 29 Октомври, 2013 Автор Отчет Публикувано на 29 Октомври, 2013 Само железарията ще помогне стига да имат същият размер. Отговор
egold Публикувано на 29 Октомври, 2013 Отчет Публикувано на 29 Октомври, 2013 Ако не в първата, в следващата. Все някъде ще има от тия малките гумени уплътнения (рингове) Отговор
hamardin Публикувано на 29 Октомври, 2013 Отчет Публикувано на 29 Октомври, 2013 (редактирано) Ако не намериш пиши ще ти купя и пратя. 4.20лв ще ти легнат заради пратката те ще са бонус Редактирано на 29 Октомври, 2013 от hamardin Отговор
egold Публикувано на 29 Октомври, 2013 Отчет Публикувано на 29 Октомври, 2013 Е хайде де, В Бургас да няма ... не ми се срува вероятно. - 0.50 лв. е ринга и 4 лв. спиди. Не излиза сметката. Ще намери в желазарийте. При мен е на 3 минути и мога да му купя и пратя , но не си струва. Все пак да пише ако има трудности. Отговор
hamardin Публикувано на 29 Октомври, 2013 Отчет Публикувано на 29 Октомври, 2013 (редактирано) 0.20 ст го купих преди 4 дена същия сина го загубил и сега пуша с ракетата и няма дерт Редактирано на 29 Октомври, 2013 от hamardin Отговор
Topper Публикувано на 29 Октомври, 2013 Отчет Публикувано на 29 Октомври, 2013 Кво ги правите тези ракети, та им падат ринговете така бре хора Отговор
hamardin Публикувано на 29 Октомври, 2013 Отчет Публикувано на 29 Октомври, 2013 Идея нямам и долното го нямаше , ама имаме фабрика тука дето ги правят и няма дерт Отговор
gstavrev Публикувано на 29 Октомври, 2013 Отчет Публикувано на 29 Октомври, 2013 (редактирано) Кво ги правите тези ракети, та им падат ринговете така бре хора При мен след вчерашното падане от височко падна. Ама беше паднал вътре в танка, та нямаше ядове, изкарах го и го сложих обратно Редактирано на 29 Октомври, 2013 от gstavrev Отговор
БГ/Вейпър Публикувано на 29 Октомври, 2013 Автор Отчет Публикувано на 29 Октомври, 2013 (редактирано) За съжаление е малко по различен от оригинала няма клапан а болт за права отверка. И най- отгоре отвора където се слага дрипката е направен за стандартни дрипки. При Каифун за да ползваш други дрипки трябва му навиеш фланец специално за тая работа.А отделно доста мърда оригиналната дрипка на псевдо каифуна всичко друго е едно към едно барабар с размерите.За надписа има с оригинален надпис със сбъркан в едната буква и без надпис.Не е точно копие на 100% най вероятно на 85%. Редактирано на 29 Октомври, 2013 от БГ/Вейпър Отговор
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега за да публикувате с вашия акаунт.