Jump to content
GigaDrinks.com форум

Miroslav141215

Members
 • Posts

  8
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Location:
  sofia

Miroslav141215's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

 1. За батериите и зарядните ми е ясно ,a тези с вградена батерия не може ли да се сменя в сервиз примерно . Иначе като цяло съм разгледал форума , но някой неща са просто са непонятни за мен , първи мод ще ми е и съм се насочил към eleaf 30 ili 40 , но също така има много суперлативи за VTC mini ама ми е малко извън бюджета ,дали да прежаля още някой лев или да си взимам eleaf ?
 2. http://www.gigadrinks.com/product/5697/smok-m65-mini.htmlза този не намерих мнения добър ли е според вас
 3. Да разбирам че с мод ще изкарвам по дълго с една глава и ако да би ли ми препоръчал мод в ценови клас около 100 лв
 4. за мод питам , за изпарителят разбрах от къде е проблема макар че ако държат по 30 мл. пак не излиза сметката ,защото се пада на 21 мл. да "умира" главата
 5. Изпарявам около 3 мл. на ден . Имам и още един въпрос ,обмислям да си купя мод на eleaf 30w или 40w , кой от двата бихте ми препоръчали ,може и някой друг в същият ценови клас , като се има в предвид това ,че първите 1-2 месеца обмислям да ползвам този изпарител след време може да се надгради
 6. Здравейте, от около 2 седмици изпарявам с горепосоченият картомайзер .Закупих го от магазин на Giga drinks, след първата седмица изпаряване изпарителя започна да се пълни с течност почти на всяко дръпване реших , че просто съм попаднал на кофти бройка глава затова си взех нова и отново същата работа 5-6 дена изпаряване без проблем и после гълтане на течност . Въпросът ми е дали може да е от самото тяло на евода или е от батерията ,а тя е ego twist II.
 7. точно това исках да обясня, замервал съм я и когато я настроя на 3.3 си пуска 3.3 когато е на 4.3 си е 4.3 ,но проблема е че ако има картомайзер на нея разликата между 3.3 и 4.3 е минимална .
 8. Здравейте , преди няколко дни се сдобих с въпросната батерия .Първата ми работа естествено беше да проверя дали наистина е VV и да беше поне на волтметъра , но когато започна да изпарявам с глава 1,5 на Evod mega разликата между 3,3V и 4,8 беше минимална .Когато взех на един колега Vision spiner II и сложих моят карт единствено в диапазона от 3,3 - 3,8V можеше да се пуши по-нагоре главата прегряваше. Въпросът ми едали това е от батерията или съм попаднал на кофти бройка между другото поръчване е от fasttech .
×
×
 • Create New...