Bathory Публикувано преди 18 Август, 2016 Отчет Публикувано преди 18 Август, 2016 От няколко дена го заглеждам http://www.smkon.com/product/57311626.html . Чудя се течността дали не трябва да се долива винаги, когато стигне горния край на главата и ако е така реално обема е доста по-малък. Отделно е 25 мм. диаметър и няма да става на някои модове. Отговор
Soupel Публикувано на 18 Август, 2016 Отчет Публикувано на 18 Август, 2016 Много несериозно изглежда всичко. Като гледам на какъв английски е саита на фирмата...ако това е лицето им пред света, то то е доста пъпчиво Конкретния танк не съм го виждал, но въпреки че е с 25мм диаметър при тази масивна глава вътре няма начин да е 6мл. Даже като го гледам може и 5 да не събира, защото е къс. При условие , че засмуква течност и отгоре, си мисля че при гъсти течности, ако течността падне под горната част на главата, ще има проблем с обмокрянето. Отговор
Bathory Публикувано на 20 Август, 2016 Автор Отчет Публикувано на 20 Август, 2016 На мен ми харесват изпарителите, които предлагат. Даже съм се замислил дали да не си поръчам този с трите намотки. Отговор
hamardin Публикувано на 21 Август, 2016 Отчет Публикувано на 21 Август, 2016 Какво трява да се очаква от това или какво ти трябва на теб Отговор
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега за да публикувате с вашия акаунт.