neXus Публикувано преди 29 Март, 2017 Отчет Публикувано преди 29 Март, 2017 Здравейте, Не съм вярвал, че някога това ще се случи, но продавам последният си Subtank Mini заедно с всчики резервни, части, които съм купувал за него. Изпарителят е с цвят на стомана, фабричния комплект е пълен, допълнително ще получите: - Не по-малко от 15 комплекта черни уплътнения и още няколко разноцветни такива. - Не по-малко от 5 допълнителни резервни стъклени танка. - 4 допълнителни RBA Plus глави. - 20ина оригинални болтчета за задържане на намотката и ризата на RBA Plus главата. - Допълнителен черен derlin drip tip - 50ина болтчета за задържане на намотката и 50 болтчета за задържане на ризата на RBA главата. От комплектовката разбирате, че съм се запасил като за потоп за до скоро любимия ми изпарител, но Ammit го измести безвъзвратно. Снимки на комплекта ще приложа по-късно, защото трябва да събера всички негови компоненти. Така или иначе изпарителят и всичко към него е неразличимо от ново като външен вид и работа. Комплектът е неделим. Цената е 60 лв. Възможен е бартер за Eleaf Pico, Merlin Mini или Ammit Моля коментари от всякакъв род и предложения на ЛС.
Recommended Posts