Jump to content
GigaDrinks.com форум

neXus

Members
 • Posts

  341
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location:
  Plovdiv

Recent Profile Visitors

1,077 profile views

neXus's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

 1. Благодаря за информацията, господа! Значи за мен нямат голямо предимство
 2. Здравейте, Скоро видях, че предлагате вече и Никотинови Соли, така и не успях да намеря много ясна информация за какво иде реч. Моля дайте малко повече информация за новия си продукт. Каква е разликата между Smooth и Hit вариантите и тн. Мисля, че би било полезно. Благодаря.
 3. Здравейте,Продавам следните неща:1. Wotofo Serpent SMM - 2 бр. Изпарителите са в перфектно състояние, комплектите са пълни, като само липсват намотките, които вървят фабрично в комплекта, но ще ги заменя с по 1 бр намотки на МК Coils.Цена: 30 лв за брой, 50 лв за двата броя.2. Pico 25 - Цвят стомана, закупен от Гигадринкс преди два месеца, неразличим от нов, пълен комплект + 2 силиконови калъфа.Цена: 50 лвПакетна цена на двата изпарителя и мода: 80 лвСнимки ще кача утре, но както писах по-рано всички артикули са неразличими от нови.За контакт ЛС.
 4. И аз имам Виви, но от slim версията, друг е въпроса, че нямам идея къде точно е Sent from my Mi A1 using Tapatalk
 5. Ммммм Geneticsvape само да знаете какви чудни търговци са! Sent from my Mi A1 using Tapatalk
 6. Колега, порови по форумите, ще намериш клипове за ръчно обслужване на виви нова, не мисля, че ще намериш в някой магазин налечност. Sent from my Mi A1 using Tapatalk
 7. Аз скоро купих Трибека. Никаква разлика не долавям. Нито пък в другите течности, които бъркам с концентрати на марката. Нямам забележки. Sent from my Mi A1 using Tapatalk
 8. SMM е страхотен изпарител, случайно имам един и много му се кефя. Имам две питания за изпарителя, какви цветове ще имате и ще имате ли резервни дриптипове? Благодаря.
 9. Здравейте, Не съм вярвал, че някога това ще се случи, но продавам последният си Subtank Mini заедно с всчики резервни, части, които съм купувал за него. Изпарителят е с цвят на стомана, фабричния комплект е пълен, допълнително ще получите: - Не по-малко от 15 комплекта черни уплътнения и още няколко разноцветни такива. - Не по-малко от 5 допълнителни резервни стъклени танка. - 4 допълнителни RBA Plus глави. - 20ина оригинални болтчета за задържане на намотката и ризата на RBA Plus главата. - Допълнителен черен derlin drip tip - 50ина болтчета за задържане на намотката и 50 болтчета за задържане на ризата на RBA главата. От комплектовката разбирате, че съм се запасил като за потоп  за до скоро любимия ми изпарител, но Ammit го измести безвъзвратно. Снимки на комплекта ще приложа по-късно, защото трябва да събера всички негови компоненти. Така или иначе изпарителят и всичко към него е неразличимо от ново като външен вид и работа. Комплектът е неделим. Цената е 60 лв. Възможен е бартер за Eleaf Pico, Merlin Mini или Ammit Моля коментари от всякакъв род и предложения на ЛС.
 10. Темата е за ключ! Sent from my MI MAX using Tapatalk
 11. Здравейте, Продавам Kayfun 5 SMJY Clone. Изпарителят е в перфектно техническо и визуално състояние, пълен комплект, използуван е по-малко от месец. Снимка: Цена: 40 лв За контакт ЛС
 12. Аз мисля, че К5 ще задоволи всички твои нужди. Феноменон е интересен, но всичко е до там. За ежедневен изпарител - К5. Sent from my MI MAX
 13. Големите знаят как се случват нещата. Сигурен съм че най-долу в sheet-а с разходите по "легализиране" на продукцията след Май 2017 стоят едни 40% за разходи за лобизъм. Относно отделните компоненти ще намерят някаква вратичка да ги унифицират по концепция на конструкцията - всички drip tip-ове с един сертификат или просто всички изпарители на марката ще вървят с ограничен избор на tip-ове - 1 за MTL, 1 за DLI ... Относно съдбата на малките производители, смятам, че добрите малки или ще си запазят бутиковия статус, или ще бъдат погълнати, или ще се профилират в производство на това, в което са силни - пример 510 връзките на Fat Daddy Vapes. Относно тестовете, тук може и да се приеме, че разширените тестове ще донесат нещо полезно. Spitback-ът на новите RTA ме дразни ужасно, опитах 4-5 изпарителя и това винаги за мен е причина да не ги задържам. За мен тези продукти не са достатъчно мислени. Ако зависи от мен дали да ги пусна на пазара или да върна конструктурите на работа, ще ги върна 7 дни от седмицата. А че ще ни ударят по джоба ще ни ударят. Но за ценообразуването съм сигурен, че всеки има мнение, както вероятно много добре знаеш и ти, Адаш. Някой смятат, че Фаста е мека и не приемат и сега цените на B&M-ите, други смятат B&M-ите за нещо ключово във бизнеса поради добавената стойност, която дава обслужването им, сервиза, гаранциите и тн. Аз смятам, че ще намерим начин да се справим, твърде далеч стигнахме, за да ни спрат, а даже и да се стигне до крайно положение една хубава механика идва при мен до часове, К5 ще работи чудно на нея Който се спасил от тютюнките се спасил, за останалите - ще чакат PMI да develop-не електронната цигара във фабриката им за Tobacco Rods 10 години след underground пробива им.
 14. FDA силно е погнало янките. Но до колкото зная Joyetech, Kanger, Innokin и другите жълти топ производители вече отварят официални представителства в US. Geek Vape и EHPro има US Customer Care, което също ми подсказва присъствие на техния пазар. Та смятам, че чинно ще си сертифицират продуктите, ще си филтрират дистрибуторите и в общи линии ще задоволят изискванията на FDA. Лошо за малките и независимите. За тях остава underground-а.
×
×
 • Create New...