Jump to content
GigaDrinks.com форум

Lars

Members
 • Posts

  18
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Location:
  Варна

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Lars's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

 1. За тях четох, че е хубаво да са на 50 вата макс. Иначе прегаря оплетката, затова питах.
 2. На каква мощност ги пържи готовите намотки?
 3. Спешна питанка, че трудно смятам. Имам 2х100 мл база и 5 18мг шота. За 6мг трябва да ползвам петте шота и едната база. Колко никотин ще стане ако смеся 5 шота и двете бази? За да получа 3 мг никотин, колко от всички шишета трябва да смеся?
 4. На вкус и цвет... Мен лично Camelus на гига ми харесва повече от трибека. По темата - first lab 4 ми харесва още повече, но си взимам аромат. С VTB базата става страхотно. Ако трябваше да давам редовно по лев/мл че и повече... не си купувам парфюм все пак. Иначе рядко смуча повече от 5 мл на ден, не са ми кой знае какви разходите за течности. Ако бях с оня SMOK TFV8 ли как беше, дет има глава с 4 намотки, не ми се мисли...
 5. suprem-e имат няколко серии, за коя точно говориш? Колегата горе е споменал за First lab, n4 си взимам аромат и ми е ежедневната течност - тютюнева, всички от серията ми харесват, освен 3 - много ми е ментова. Евтината серия съм пробвал 2-3 неща, не ми допадна особено, няма да пробвам останалите. Имат една по-скъпа и от First lab, мисля че rebranded се водеше, не съм я пробвал че 12лв/10 мл вече ми идват в повече. Трябва да проверя дали имат аромати и от нея, за да прежаля да взема готова течност за проба и после да си правя сам.
 6. Castle Long на колко % да го забъркам? Пише 5-15, на 10 сякаш ми дойде прекалено натъртващо и в повече кокосово. На 5 ли да пробвам, или по-малко? OMG! на Molinberry колко време му трябва да втаса в 6-ка база, някой има ли идея?
 7. Аз го взех вече с все удължителя. Трябваше ми нещо за втора течност, да мога да ги сменям като ми писне едната. В него си държа основната, а в Кайфун 5 сменям различни за разнообразие и за проба, че една лентичка памук е по-евтина от смяна на цяла глава. Хареса ми и размера естествено, но без удължителя си е мъка. Дори и удължен пак е по-къс от кайфуна.
 8. Castle long на няколко дни усещам предимно кокос, явно ще го пооставя поне месец да видя. На кайфун 5 клон, всеки стар вкус изчезва след около милилитър от новия, обаче тоя не ще. Упорит е като мента. Мързи ме, ама явно трябва да сменя памука.
 9. миналата седмица си напоръчах десетина неща (готови и аромати) и сега пробвам. camelus - хареса ми доволно. Tribeca - бива ... жената твърди, че й замирисало на прясно изпечен хляб. Мега Мелон и Нана - по принцип обичам плодови аромати, но тук ми идват прекалено много неща смесени. Shade, Noble, M-Type light, Astro - чакат за проба, даже не съм ги отворил още Аромати втасващи: Castle long - това не е истина какъв аромат има, идва ми да го изпия. Boom (ягода и диня / Molinberry) интересен аромат, мисля че ще ми хареса. Nut banana (Molinberry) - другото което ми идва да изпия. Дано и на изпаряване да е добре. Случвало ми се е банан да мирише страхотно от шишето, да е отврат при изпаряване.
 10. Nautilus X пробвал ли е някой? http://www.aspirecig.com/products/tank-series/tank333.html
 11. 10 дни минаха, някой престраши ли се да опита? Аз имам още около 30 мл shade и разни други останки, ама ме човърка вече дали се е получило. Само че изобщо не се сещам да ги друсам, само си седят затворени в един шкаф. Май ще трябва да поизчакам повече.
 12. Аз сега го пробвам. На 3 дни и 10 часа вкуса ми се струва маалко по-слаб от готовата течност. Обаче съм със стар памук, че ме мързеше да сменям. Освен това ми свърши оригинала преди няколко дни и сравнявам само по спомени. С клон на Кайфун 5 го пробвам ако има значение. По. Базата е 6мг никотин
 13. Толкова пише на сайта на производителя. Може да се окаже, че това е за директна употреба без отлежаване. Даже се надявам да е така, ще ни излиза по-евтино ако трябва по-малък процент с отлежаването. Изкушавам се довечера като свърши карта, да му капна 1-2 мл да пробвам...
 14. Приема се Така или иначе няма как да събера тия 15 мл във вече пълно с база шише. От двете бази напълних 30 мл шише и му капнах малко shade.
×
×
 • Create New...