Jump to content
GigaDrinks.com форум

method_21

Members
 • Posts

  13
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Location:
  Варна

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

method_21's Achievements

 1. Здравейте, Търся повреден мод HCIGAR VT75 D. Корпуса на мода трябва да е в добро състояние и най вече капачето за батериите да не е повредено (да не се отваря от самосебси).
 2. посочил съм стар неактуален телефон! Актуален номер: 0878/ 366 176
 3. Като не ти трябва защо питаш? При интерес и нормално зададен въпрос за цена ще отговоря!
 4. Благодаря за съвета! Регулирането на течността го разбрах в последствие от гледане на клипове. Нагревателите много ми харесваха най-вече заради температурния контрол, но явно със Скайлайна не работят коректно, сложих други нагреватели и всичко е точно!
 5. Здравейте, Вчера ми пристигна този изпарител, при всяко поставяне на капачето след пълнене протича от долу през отворите за въздух и другото което е след няколко дръпки се появи един гаден вкус. Използвам вместо намотки цилиндричните пластинки с прорези (незнам как се наричат). Някой можели да даде мнение какво да правя с тези проблеми. До сега съм бил с Wismec Theorem, изпарява добре, но протича от капачето. Благодаря предварително за помощта! Поздрави!
 6. Нямам представа каква ще е цената на доставка, надявам се продавача да си поеме връщането иначе "ефтиното излиза скъпо", бия му минусите и пускам един коментар(надявам се да свърши работа).
 7. и това съм пробвал. Водя преговори с продавача пратил съм му снимки и клипове и сега чакам отговор какво ще правим. Малко ме притеснява да не е изгорял някой елемент.
 8. Как ли не съм го ръчкал това пинче, не става и не става, крайния резултат е същия.
 9. Колега, ТУК съм направил една снимка, която съм пратил на продавача . Надявам се, че се вижда добре, ако не ще направя нова.
 10. Лично аз се съмнявам(не че разбирам нещо логиката ми е такава) да има проблем с USB-то понеже лаптопа го засича и даже и съм го ъпдейтвал с надежда, че софтуерен бъг. Гледах в Ютуб клипове със същия проблем как го оправят без да се налага смяна на чипове и тем подобни, напълно е възможно да нямат нищо общо с реалността нямам представа.
 11. Здравейте, Така, на скоро от Али експрес ми пристигна мода Cuboid 150W е модела, след ден ползване се появи следния проблем:Въпреки че са заредени батериите на мода изписва че и двете батерии са изтощени на пълно и другото което е като включа кубоида към зарядното не показва никаква индикация, че се зарежда батериите, моля за съвет какво може да се направи в този случай, а пък неми се чака пак месец и половина евентуално ако се разберем с продавача да прати нов мод.Предварително благодаря за помощта.
×
×
 • Create New...