Jump to content
GigaDrinks.com форум

jovanoty

Members
 • Posts

  19
 • Joined

 • Last visited

About jovanoty

 • Birthday 10/30/1975

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 • Location:
  Sofia

Contact Methods

 • Skype
  ma3xxx

jovanoty's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

 1. Извинявай колега какво е ТК ?
 2. Колеги има няпколко въпроса, от около 2 седмици съм с iStick pico и със Vaporesso target tank. Първо ползвах глава която не е за температурен контррол, сега обаче сложил от тези за температурен контрол. Мода ми беше нагласен от момчето в магазина и Аз п опринцип само си пипах ватовете. Сега обаче се сблъсках с настройките самичък. Въпросите ми са: главата е ако не се лъжа: NI200 0.2om . От опциите на мода да му дам на Temperature Ni ? И после ли да мина в режим Wat ? До колкото разбрах реж-им Bypass е нажо, ако мога да кажа као ауто ( при увеличаваното ба ватовете си вдига и волтовете). Незнам дали не се обърках в написаното но в неделпя пътувам и не ми се иска да горя главата... и за това питам. Аз поне така го разбирам от менюто си правя температурата ....(някаква) и после отивам в менюто ватова и от там си регулирам ватовете? Другата ми молба е горе долу нещопрепоръчително, като начало поне, че май много ми грее картомайзера. Май при по ниска температура ми се пуска някаква защита за темепературата. Нещо май не правя както трябва според мен, целия мод става много опъл и може би за това се пуска темп контрола, и много бързо ми намалява течноста... !
 3. Да и Аз така правя с ватовете и по принцип пробвам между 2,6 и 3,9 волта но не мога да видя кой знае каква разлика.
 4. Ясно сега разбрах въпреки , че си го помислих това като вариант. Само малко тъп въпрос знам , че имаше някъде тема за ватовете и волтовете но ако не съм много нахален или поне линк към темата за това ако може... в смисъл примерно 3,9 -4 v и да вдигам ватовете примерно поне 15 -16 или и повече понеже не съм сигурен как да разбера кое е оптималното. Предварително се извинявам, че малко разводнявам темата.
 5. Да напоих главата добре но според мен е друга причината все едно поема много течност и гъргори чак сякаш хвърля и капки през дриптипа...! Може да рискувам да взема още една глава да видя какво ще се получи.
 6. Сложих главата с памук на emov mega и е пак същото все едно ври течността и гаргори, сложих си старата глава и си работи нормално май нещо съм я прецакал главата знам ли !
 7. Колеги взех 1 глава с памук за моето VAMO v7 с картомайзер GeniTank Mega работи много добре 1 ден е вечерта като тръгнаха едни течове гаргорене не разбрах какво стана никога май не съм имам гаргорене с предишните глави не разбрах защо така се получава. Сега се чудя ако пак си взема такава глава да ен се получи същото нещо! Някой дали знае или предполага от какво може да се получи това? Иначе наистина е по добре и като вкус и като пара. Утре ще поръчам по един приятел да ми купи, но се чудя дали да си вземе глава с памук или от старите.
 8. Може би ще пробвам тези нови глави на кангер с памук , а след нова година да тествам Eleaf GS Air-M. Надявам се в петък 18,12,15 да ги има в магазина до сити център в София.
 9. Дали ще ми тръгне и дали ще работи добре, ако купя утре в събота Elaf GS Air-M ? Или ще трябва да взимам друга батерия ?
 10. Колеги дали си заслужава да тествам Elaf GS Air-M , за сега съм с EMOV MEGA ? Извинявам се , ако се повтаря темата но не намерих такава! С Вамо V 7 съм.
 11. Ще пробвам и така, но другия път за сега го направих на око пък ще видим какво е станало
 12. Колеги да не пускам нова тема искам да попитам нещо: Купих си аромат Waffel spezial , но не мога да сипвам (да пускам с капки) а направо ми тече в шишето с базата. До сега с други аромати от други фирми винаги съм успявал да пускам капки , а с това направо тече не съм сигурен Аз ли бъркам нещо или има начин ... или е дефектно шишето?
 13. Мисълта ми беше с каква цел са направени да са под 1 ом ? Какво се цели с това това не ми е ясно дали да си поръчвам такива и т.н.
×
×
 • Create New...