Jump to content
GigaDrinks.com форум

shadowcorew

Members
 • Posts

  5
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Location:
  Ruse

Recent Profile Visitors

296 profile views

shadowcorew's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

 1. Купих си American Blend на HCL и съм адски доволен. Перфектен тютюнев аромат, не е прекалено тежък и донякъде напомня за цигари. Забърках го на око с по капка на мл, оставям го да отлежи малко, може да стане още по-добър.
 2. За жалост съм от Русе и няма как да тествам, та трябва да играя малко на тото. Затова питах за предложения.
 3. Мисля да пробвам с American Blend на HCL, гледам че го оприличават на истински тютюн, а някакси ми липсва сутрешната цигара с кафето. Преди време си бях купил един америкън бленд готов на liqua и беше ужасен, биеше на пластмаса, но да видим това как ще е. По-нататък може да пробвам и Shade, но мисля че тотално се отказах от плодови вкусове поне за сега, направо ми се повръща като ги помириша.
 4. Изпарявам 60 pg 40 vg база на G Vape на ego one mini, със CLR главата нямам проблеми със течове. Ще поръчам някои от предложените аромати, дано да ми допаднат! Благодаря.
 5. Здравейте. От скоро си бъркам сам течностите, но нещо почна да ми се гади от сладките аромати(имам забъркан Miami vice), та даже последната седмица пак пуша цигари поради липса на други аромати. Предложете аромат, който да не е сладък (предполагам тютюнев ще е най-добре). Благодаря предварително!
×
×
 • Create New...