Преминете към съдържание
GigaDrinks.com форум

Recommended Posts

Публикувано преди

Здравейте, днес пристигна моята Ego one 2200mha. Много се радвах докато не дръпнах. Не знам какво е чувството да пушиш електронна цигара и реших да питам вас. Аз си мислех, че едвам се усеща като ги гледам какви облаци правят, а то като дръпнах все едно със шкурка ми минаха през гърлото. Направо ме заболя гърлото, а пък от 2 години пуша тютюн и имам някакъв тренинг все пак. Две течности пробвах на Деканг и с двете ужасно чувство. Дали е проблем в машинката или от течностите или пък в мен?

Публикувано на

Явно никотина ти е дошъл в повече.За да ти дере гърлото може и пропилена да е повече от глицерина.За да усетиш удоволствието от вейпването ти трябва добър хардуер и читава течност.Този деканг от къде си го взел?

Но за да зарежеш тютюна и да минеш на ел.цигари все пак си иска и малко воля.И на мен от начало ми дойдоха малко странни,самия вкус различен от тютюна ,навика да държа цигара в ръка.Ще свикнеш.

Публикувано на

Его едно са така...не е само течността.

Трябва да го продухаш като е стоял няколко часа.на мен затова ми стои като паметник в къщи...все път 2.3 мин продухване...мани.

Най добре си е сам да си правиш намотките

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

Публикувано на (редактирано)

Не, не разбирате. Това е някакъв дефект не знам. Това е силно токсично само вдишах от парата и щях да умра направо ми блокира обонянието имам чувството, че гори пластмаса. Не знам какво става. И мирише гадно. Те и течностите миришат гадно и машинката е изпушила нещо. Толкова се радвах и ся ми е толкова тъпо, прекарах се.

Редактирано на от isnywt
Публикувано на

Ако си очаквал , че вкусът ще е като на цигарите наистина си се минал . Но наистина си се минал /като всички нас/ в момента когато си запалил първата си цигара . Сега по другия проблем не си написал какво съпротивление ти е намотката , на колко волта или вата си пробвал , течноста от къде си я купил . Имаме поне един колега които е от В,Търново свържи се с него да си поговорите .

А дали някой ти е обяснил и показал как да сипваш течността? Нещо имам чувството, че дърпаш на сухо. Колкото и да е гадна течността, такъв ефект не може да има.

Пп: една снимка на хардуера и как е напълнен, ще внесе яснота.

Редактирано на от Topper
Публикувано на

Имам същата его уан и идеално те разбирам за какво говориш. При първото пълнене изчака ли поне 5 мин да се напои памука. Заводските глави според мен имат проблем с притока на течност и всяка втора дръпка е суха. Много пара наистина, но вкуса е г*з. Другия проблем е че веднъж като си усетил вкуса на прегоряло значи памука е бевъзвратно изгорял и няма начин да получиш добър вкус. Сложи си другата глава (в комплекта би трябвало да имаш една 1 ом и една 0,5) и преди всяка дръпка опъвай веднъж без да пускаш ток за да се донапоява памука. И най-доброто решение е да си вземеш CLR глава a.k.a rebuildable - те нямат много общо  с оригиналните - с хоризонтален нагревател са, с регулиране на течността и с лесна подмяна на памука. От както си взех такава не съм получил суха дръпка (а аз съм фен на серийните дръпки).

Като цяло Ego one е много красиво и компактно устройство, 2200мА на мен ми стигат за над 15мл течност но.... от към вкус така и не можах да го докарам като на архаичния вече russian 91. За през деня е идеално за разнасяне, но вечер си правя кефа са дрипката или руснака.

Публикувано на

Не е нормално това... Сухи дръпки, много никотин, калпав хардуер = кофти първо впечатление и от там продължаване на тровенето с аналогови. Намери някой напреднал вейпър край теб, да ти даде да опиташ обслужваем изпарител (RBA). По принцип сме отзивчиви и обичаме да разясняваме в подробности. :)

Публикувано на

Его 1 е не особенно добър избор и за начинаещи и за напреднали...просто са само една голяма реклама, за съжаление и от много ревюъри.

Вземи си нещо на Кангер оттука с готови глави - аеротанк или нещо такова. Батерията можеш и с аеротанк примерно да я ползваш- пробвал съм го и е добре с тази батерия на Его 1. Е малко грозно ще стои, защото танка ще е малко по широк, но недей инвестира много в хардуер преди да си сигурен , че минаваш на изпаряване.

Публикувано на

Утре ще взема едно такова Genasis-DID-RBA-Clone да видя с него как ще станат работите. Тъкмо ще видя момчето да ми даде да пробвам нормални течности. А път тая Деканг ментовата направо ми умириса душата. То не стига, че памука гори и мирише ами и тоя ментол имам чувството, че през шишенчето мирише - БЛЯКС. Никога повече! Първия ми опит е пълен провал общо взето ама не се давам - имам мерак!

Какво означава поилка? Препоръчай ми нещо аз приемам идеи, не разбирам все още. Аз май съм по към емпиризма :D Ще става шоу докато се науча на тия джаджи :D

Редактирано на от isnywt
Публикувано на

Според мен много си се изхвърлил първоначално с тоя Его уан. Налял си една камара пари (предполагам около 130 кинта), а наистина без пипване е разочарование. Генезисите също са малко tricky - докато налучкаш правилната комбинация - намотка, фитил/меш пак ще имаш я течове, я сухи дръпки. Щом си начинаещ е трябвало да си вземеш един чалга комплект за 50 кинта  и от там нататък да почнеш да експериментираш. Така дори и да не ти се получи селф-мейд намотката ще има какво с какво да заместваш аналоговите. При положение, че не ти се занимава с тоя карт (който както казах по-горе е поправим) може да си вземеш някой от картовете в тоя магазин, които са със сменяеми глави и евентуално една дрипка на която да експериментираш намотки, фитили, памуци, бамбуци и т.н.

А т.нар. поилки са кайфуните, the russian и другите техни клонове и подобия. Не са лош вариант но на 19мм батерия, която имаш от его уан ще стоят странно.

Много зависи колко пари ти се дават за експерименти. Варианти много.

Публикувано на

Всичко зависи колко пари би отделил за една прилична комбинация !?

Аз бих ти препоръчал това -има си и готови (стокови) глави и RBA глава ,като решиш да си правиш сам намотките....

http://www.gigadrinks.com/product/5893/kanger-subox-kit.html

Публикувано на

Гената ще ти се опъне, освен ако не си много настоятелен! Моите първи изпарители, които трябваше да си наглася сам, за да бачкат бяха Генезиси - до скоро не ги сменях за нищо!

Публикувано на

С тази ще видиш зор да я направиш, пък камо ли да стане по-добре от преди. Както ти писах по-горе си потърси CLR глава. Ей такава

http://www.myvaporstore.com/Joye-eGo-ONE-CLR-Atomizer-Head-Pack-of-5-p/joye-eoa2h.htm

Тя е предвидена за rebuild. За по-малко от 5 мин се пренавива главата. Аз съм с 7 витки кантал 0,3 на 2мм (не съм мерил колко ома е, някъде около 1-1,2 може би) и с японски памук. Обслужва се за 5 мин, няма сухи дръпки, няма течове, парата е много, вкусът - повече от приемлив. Тъй като в магазина към форума не предлагат продукти на Joyetech отиди в магазина от който си си взел ego one и питай за CLR глави. Ако искаш на лично мога да ти кажа от къде съм взел моята.

Публикувано на

Не е кой знае колко сложно да се направи главата.Вземи си или от тук-MUJI памук на ленти а ако не ти се чака в твоя град потърси органичен памук на топчета и ще го нагласиш..с малко повече търпение..В тубата има и клипчета как точно се прави

Поздрави :thumbup3:

Публикувано на

Аз от продавалника я взех, не знам кво става обаче хич не е добре - отрязах изгорялото, измих памучето изсуших го сложих го и напоих много обилно. Никаква разлика, като дръпнах и пак ме преряза гърлото. Течността ли нещо не става... 
8352907a.jpg

Изобщо даже не е сложна смяната на памука. Трябва да си купя, обаче ми се струва, че не е само там проблема...

Публикувано на

Колега видях, че главата е на 1 ом , а никотина колко е на Деканга? Може да ти идва в повече пък и можеш да пробваш с друга течност като например Flavor Art , техите са малко по меки и мисля бяха 50 на 50 VG/PG ще ти харесат и няма така да ти дерат на гърлото.

Целта е да минеш първите опити с наслада и да ти хареса. Пожелавам ти успех и дано не се откажеш.

Публикувано на

Май 12 мг беше течността. Това много ли е според вас?

Според мен е много с хардуера, който имаш наличен.Аз съм започнал с 24, но тогава изпарявах с еГо батерия и Виви на 1.8 ома с модовете и яките изпарители паднах на 12 за малко и сега съм на 6.

Пробвай преди да сменяш мода и изпарителя с тази дето ти препоръчах по горе и чак тогава мисли за смяна, но не мисля че ще е нужна.

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега за да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори на тази тема

×   Поставено като форматиран текст.   Поставете вместо това като обикновен текст

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Вашата връзка е вградена автоматично.   Показване като връзка вместо това

×   Вашето предишно съдържание е възстановено.   Изчистване на редактора

×   Не можете да качите директно снимка. Качете или добавете изображението от линк (URL)

Зарежда се...
  • Създай ново...