Jump to content
GigaDrinks.com форум

Dinsf

Members
 • Posts

  768
 • Joined

 • Last visited

About Dinsf

 • Birthday 04/05/1986

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location:
  София, ама роден в Толбухин!

Contact Methods

 • Skype
  d_zdravkov_86

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Dinsf's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

 1. Mitazi повече от пет години питаше за магазин в Бургас.
 2. Joko ти показа слабите места. Щом сега си го докарал до работещ изпарител, следвайки неговите съвети ще избегнеш всички критични моменти. Успех
 3. Няма да ти даде нищо по-различно, ако това ти е въпроса
 4. И да знаеш, че ще се увлечеш! Наргилето изисква време за подготовка, която къде от мързел, къде от нямане на време за пуфкане на цялата чашка може и да избегнеш. Докато фазомера ти е в джоба или на бюрото и чака в готовност да направиш сочна дръпка.
 5. Мен ме съмнява дори и извън България да има специален кит с гумички за всеки един изпарител, освен ако някой ентусиаст не ги е събрал след измервания и проби.
 6. Виждам, че си от Севлиево - няма начин да нямате газаджия там. Отиваш с частта и на място ще пробваш за подходящия размер - няма да ти излезе по-скъпо от 20-30 стинки за една гумичка
 7. Колкото повече стои забъркания сок - толкоз по - добре! Спирачката е чисто психологическа - трябва да се дадат пари накуп.
 8. Има доста специфични неща при билд със силикат, но има и доста изписано за същото. Така че, ако ти се чете можеш да опиташ.
 9. По-скоро прехийт функцията трябва да е с по-висока стойност от мощността на която вейпваш. Идеята е да имаш незабавно загряване на реотанчето още от началния момент на натискането на бутона.
 10. Марто, защо не опиташ трибека? Ако сохо ти харесва, съм сигурен, че и тя ще ти допадне
 11. Днес опитах Castle long (благодаря ти rebelhearth), но не открих космическа разлика с овкусителя
 12. Клетките имат номинален волтаж. Всеки учил математика може да сметне % спрямо него и да се ориентира! Говоря от опита ми с iJust батерия. btw Радвам се, че сте намерили решение на проблема.
 13. Аз да питам: четете ли книжките, дето идват с продуктите? Отговора на терзанията на kris86 крие на страница 8!
×
×
 • Create New...