Jump to content
GigaDrinks.com форум

kris86

Members
 • Posts

  158
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Location:
  radomir

Recent Profile Visitors

619 profile views

kris86's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

 1. А ориентировъчно колко би струвало 10 мл 20 мг базичка. П.П. ей сега видвх 4лв извинявайте.
 2. Ето и снимките Изпратено от моят HTC Desire 620 с помощта на Tapatalk
 3. Здравейте. Продавам модчето копувано е от Гигадринкс на 10 17 2016 г. Ползван е не повече от седмица. В повечето случаи в шкафа търпеливо чакащ реда си. С него давам батерия LG mj 1 3500 mah 10 A и тя взинана от гигадринкс. Но е стояла само в мода. За цикли не съм и броил но имайки в предвид колко е ползван мода значи е не повече 10-12. С мода и батерията давам и кайфун 5 на тобеко, но само с метална туба. Стъклената я шчупих при миене( много трошливи тея стъкла) със смебени рингове от Милен. И кайфа е пазарен от гигадринкс. Към всичко това като подарък давам и два аромата Нана Крем G-vape и бърли на фа. И от двата липсват по 10 капки. То май направо си стана цял стартов комплект. Всичко е без абсолютно никакви забележки. Цената за всичко е 90 лева. Не ми се ще да ги разделям но ако има интерес ще ги дам поотделно. Контакт на лично или 0888 02 10 17 Снимки ще кача малко по късно
 4. По принцип аз чакам над месец ароматите ми. Независимо дали са тютюневи,плодови или сладкарски.
 5. Кика е регулатор на напрежението. Хубавото на кика е че и те защитава от прекомерен разряд. Всъщност исползвайки кик немезиса става вариват. Е за сметка на размерите. Почети и ако имаш въпроси питай смело.
 6. Относно калкулатора, предната тема е много подходяща
 7. Здравей тук повечето ще ти кажат четене му е майката. Има доста исписано в форума. Първо немезиса е механика и трябва да подходиш много внимателно. Принципно е по-добре да инвестираш в устройство с електроника и защити. Но така или иначе вече имаш немезис така че...... Първо трябва да имаш подходяша батерия. Такава с висок разряден ток(20+А) и възможно повече mah. Ако нямаш такава разгледай магазина на домакина, има достатъчно. Предполагам си се ориентирал към 18650. Второ трябва ти зарядно за батерии. Тук компромис не бих направил и бих взел качествено такова. Относно испарителя и намотките..... Ами всеки има индивидуални усещания. Бих заложил на кантал около 0.30 . Намотката бих направил върху фи 3 около 5-6 витки. Бих се стремял да държа съпротивление около 0.7-0.8 ома. Трябва ти качествен мултицет или уред с който можеш да измериш съпротивлението на нанотката. Има калкулатори за намотки немога да ти дам линк надявам се накой колега да успее. Много е важно когато монтираш намотката на испарителя да се увериш че контактува добре на + и - , и не опира никъде. Възможно е късо. Също така поради липсата на защита трябва да внимаваш да не преразреждаш ( под 3.2 волта) батерията. Принципно ще разбереш по това че парата значително намалява ( но не винаги това е меродавно). Относно сета на лемото отвори you tube и разгледай има доста материял. Ами това е което се сещам. Трябва много да се внимава с механиките.
 8. Завии на друг мод испарителя и виж или вземи друг испарител и завии на същия мод. Огледай хубаво дали някоя от резбите на сета не е размазана или деформирана.
 9. Аз имам въпрос. За кангър купти има ли някакъв накраиник или нещо подобно с което да ползвам куптито с др. испарител. Мисля че някъде съм виждал но тогава не му обърнах внимание.
 10. Поткрепям напълно мнението, че от висока концентрация на аромат се получава драскане на гърлото. Наскоро реших да си направя милкшейк но с по- голям процент млеко. Аронатите бяха на ТПА и понеже бъркам за няколко човека забърках литър 80вг/ 20пг 3мг никотин, като исипах 10мл ягода и 20млмляко и добавих 10мл мляко и мед на гвейп. След 35 дни аромата е уникален, вкуса убиец но при дръпка се усеща едно задавяне и то само когато пуша мтл. Когато инхалирам не ме дращи. Решението беше да разредя базата с 30 %. Опитай може и да помогне.
 11. Жалко че малко късно ще проверявате, но си струва покупката. Механика е силно казано май, но да.... Има всички нужни защити. Говорим за версия 2. Вземайки в предвид нашия манталитет,не знам какво ще е търсенето,но аз бих си запазил един. П. П. То май ще се онаже, че е по-добре да се пусне анкета и според резултатите от нея да се поръчат съответните бройки.
 12. Ами смеси по 5 мл. от двете ще имаш общщо 10 и си ги овкуси. Тествай и ще видиш. П. П. Двете стотици овкусени ли са
 13. Аз да попитам Noisy Cricket 2 дали предвиждате да заредите в магазина, че много ме сърбят ръцете. Тука никой не ни отрази с колегата..........
×
×
 • Create New...