Hristian12 Публикувано преди 23 Юли, 2016 Отчет Публикувано преди 23 Юли, 2016 Здравейте, искам да попитам дали някой го е ползвал и какво му е мнението за мода. Отговор
Soupel Публикувано на 23 Юли, 2016 Отчет Публикувано на 23 Юли, 2016 Надали някой го е ползвал. Не е толкова популярен производител. Намерих го при братята китайци, където предполагам и ти си го гледал. Предполагам, че в режим на мощност се справя като всеки друг мод, но за цената не трябва да очакваш чудеса от температурния контрол. Ако си се ориентирал към по-ниския ценови диапазон, мисля че Eleaf Pico е много добър мод. Има го и тук. Лично аз имам от седмица brushed версията, купена от тук и съм много доволен. Иглежда здрав мод, солидно изпълнение, имам 5-6 изпарителя и всички дават контакт, включително и Кайтун5 и Лемо2 , които са с по-къси 510 връзки. Ако искаш нещо от по-висок клас Hcigar DNA75 e на много приемлива цена и сигурно ще си го поръчам тези дни. Отговор
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега за да публикувате с вашия акаунт.