Преминете към съдържание
GigaDrinks.com форум

Recommended Posts

Публикувано преди (редактирано)

Здравейте на всички, 

Радвам се, че намерих място, където да мога да получа адекватна помощ и съвети! :dance:

Днес се сдобих с мод eVic Primo + SMOK TFV8 Big Baby Beast. До сега ползвах обикновена ел. цигара Ego-T с различни картомайзери и преди да се сблъскам с новата ми придобивка не смятах, че изпаряването може да бъде наука :D НО очевидно не съм бил прав... 

Бих се радвал, ако някой с такъв мод ми удари едно рамо и помогне с настройването му, да внесе разяснения относно ползването и да сподели впечатленията си! :victory: Vape On! :thumbup3:

Редактирано на от Anton
Публикувано на

Благодаря, колега, изгледах доста видеа за последните няколко часа, включително и двете на Майк, посветени на конкретния мод. За съжаление, поне засега, никъде не намирам информация относно настройването. Предполагам, че е въпрос на индивидуален избор, но би било добре се направи tutorial за начинаещи "изпарители" като мен :D

Публикувано на
На 9/8/2017 at 8:05, Junkey написа:

А какво по точно искаш да настройш???

Sent from my Redmi Note 4X using Tapatalk

Или перефразирано, какво точно исках да прави мода ти, на каквър режим?

Публикувано на

Разцъках го и се оправих, чудих се защо TCR режима не сработва, а ме прехвърля на power направо - трябва ми друг атомайзер, с друга намотка :) в момента изпарявам на смарт и съм доволен, прави страхотни облаци и вади супер вкус! 

Публикувано на

TCR са допълнителни настойки за топлинния коефициент на съитветния метал. Това може да се настройва със стомана, никел и титаниева жица. Там ти така или иначе ги имаш присетнати настройките за тези метали във вид на TC режими. 

Честно казано аз зипарявам от вече 2 год и половина и на температурния контрол му отделих 2-3 дена само от любопитство. Както аз, така и повечето колеги във форума си изпаряват на мощност (ват режим), като това става освен с канталови намотки, така и със стомана. 

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега за да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори на тази тема

×   Поставено като форматиран текст.   Поставете вместо това като обикновен текст

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Вашата връзка е вградена автоматично.   Показване като връзка вместо това

×   Вашето предишно съдържание е възстановено.   Изчистване на редактора

×   Не можете да качите директно снимка. Качете или добавете изображението от линк (URL)

Зарежда се...
  • Създай ново...