Anton Публикувано преди 7 Септември, 2017 Отчет Публикувано преди 7 Септември, 2017 (редактирано) Здравейте на всички, Радвам се, че намерих място, където да мога да получа адекватна помощ и съвети! Днес се сдобих с мод eVic Primo + SMOK TFV8 Big Baby Beast. До сега ползвах обикновена ел. цигара Ego-T с различни картомайзери и преди да се сблъскам с новата ми придобивка не смятах, че изпаряването може да бъде наука НО очевидно не съм бил прав... Бих се радвал, ако някой с такъв мод ми удари едно рамо и помогне с настройването му, да внесе разяснения относно ползването и да сподели впечатленията си! Vape On! Редактирано на 7 Септември, 2017 от Anton Отговор
Junkey Публикувано на 7 Септември, 2017 Отчет Публикувано на 7 Септември, 2017 Здравей колега, Ето едно ревю, надявам се рязбираш англииски: Sent from my Redmi Note 4X using Tapatalk Отговор
Anton Публикувано на 7 Септември, 2017 Автор Отчет Публикувано на 7 Септември, 2017 Благодаря, колега, изгледах доста видеа за последните няколко часа, включително и двете на Майк, посветени на конкретния мод. За съжаление, поне засега, никъде не намирам информация относно настройването. Предполагам, че е въпрос на индивидуален избор, но би било добре се направи tutorial за начинаещи "изпарители" като мен Отговор
Junkey Публикувано на 8 Септември, 2017 Отчет Публикувано на 8 Септември, 2017 А какво по точно искаш да настройш???Sent from my Redmi Note 4X using Tapatalk Отговор
Soupel Публикувано на 10 Септември, 2017 Отчет Публикувано на 10 Септември, 2017 На 9/8/2017 at 8:05, Junkey написа: А какво по точно искаш да настройш??? Sent from my Redmi Note 4X using Tapatalk Или перефразирано, какво точно исках да прави мода ти, на каквър режим? Отговор
Junkey Публикувано на 10 Септември, 2017 Отчет Публикувано на 10 Септември, 2017 Или перефразирано, какво точно исках да прави мода ти, на каквър режим? [emoji13] Sent from my Redmi Note 4X using Tapatalk Отговор
Anton Публикувано на 10 Септември, 2017 Автор Отчет Публикувано на 10 Септември, 2017 Разцъках го и се оправих, чудих се защо TCR режима не сработва, а ме прехвърля на power направо - трябва ми друг атомайзер, с друга намотка в момента изпарявам на смарт и съм доволен, прави страхотни облаци и вади супер вкус! Отговор
Soupel Публикувано на 10 Септември, 2017 Отчет Публикувано на 10 Септември, 2017 TCR са допълнителни настойки за топлинния коефициент на съитветния метал. Това може да се настройва със стомана, никел и титаниева жица. Там ти така или иначе ги имаш присетнати настройките за тези метали във вид на TC режими. Честно казано аз зипарявам от вече 2 год и половина и на температурния контрол му отделих 2-3 дена само от любопитство. Както аз, така и повечето колеги във форума си изпаряват на мощност (ват режим), като това става освен с канталови намотки, така и със стомана. Отговор
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега за да публикувате с вашия акаунт.