Divcrypel Публикувано преди 14 Април, 2018 Отчет Публикувано преди 14 Април, 2018 Здравейте колеги, наскоро ми запалиха главата за някакъв аромат Pinkman на VAMPIRE VAPE, но трудно се намира а и гледам е скъпичък. Моля любителите на плодовите аромати ако са го пробвали и могат да кажат за някой друг такъв подобен аромат. И още нещо - къде изчезна Turkish Tobacco на The Perfumer's Apprentice, беше ми един от любимите аромати Отговор
Nikolay Публикувано на 15 Април, 2018 Отчет Публикувано на 15 Април, 2018 След като не се предлагат от "GigaDrinks" надявам се да не се сметне за реклама или нещо подобно ! ( нямам против и коментара ми да бъде изтрит, ако нарушава някое от правилата на форума ). Пробвал съм "PInkMan"-а и да ти кажа честно не е нищо особено ( ако ти харесват плодови и сладникави течности, може да ти хареса ... вкус на ягодя с малина или нещо подобно и грейпфрут, но без да е стипцаво или кисело ). Редакция от Димитър: съжалявам, но директни линкове давайте само на лично съобщение. Отговор
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега за да публикувате с вашия акаунт.