Jump to content
GigaDrinks.com форум

Nikolay

Members
 • Posts

  75
 • Joined

 • Last visited

About Nikolay

 • Birthday 02/05/1987

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location:
  Пловдив

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Nikolay's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

 1. Имам друго мнение, но не искам да изпадам в подробности !
 2. Аз там обичам - изпарителя до гащите !
 3. "Juice control" за какво служи ? В Германия няма кърпички ? България над всичко !
 4. Почвам наред ! По-добрите аромати за мен, не се предлагат в GigaDrinks и не знам дали е редно да ги пиша тук ( на "vampire vape" и "big mouth" лично ми пиши, ще ти ги кажа като имена) ... следващият mad-max ( нищо против колегите ) ... предполагам си взимаш PG никотин което е нормално ! Пример: 10 шотчета x18 mg никотин PG + Shade е напълно нормално и разбираемо да се смесят много по-добре ( и двете са PG ) ... не обичам такива сравнения, но да смесваш вода и олио е едно, да смесваш вода и оцет е друго ! Знам как е най-добре да се смесват ( аромат в чисто VG може и след година да се смеси ). Признах си като пич, че готовата течност на G-vape Shade e същата като на FA ( ароматите са друга работа ).Преди няколко дена исках да взема и "Soho", но нямаха, че и там не знам какво става. ( в магазина на ВИХВП ... ще ида до склада някой ден ). До скоро колеги.
 5. Не ми трябва, но няква цена да беше сложил !?
 6. Youtube колега (безплатно е ) ! В случай, че отново не става ( продавай го ) ... пробвай с друг атомайзер ( отново youtube ) и ако тогава не се получават нещата, пробвай да смениш човека зад мода !
 7. Бях в склада на "GigaDrinks" ( както казах на 11-ти май ) с "shade" на "FA" ( но нямаха концентрат там от където го взех, нито в другият им магазин и взех готова течност ). Пробвах и от двете готови течности ... на "FA" и на "GigaDrinks", не усетих никаква разлика във вкуса ( вкуса и на двете беше много добър и точно такъв, какъвто го помня ... на "shade" ) ! Остава въпроса ( поне за мен ) ... защо с различните концентрати на "FA" и "G-vape" ( с една и съща база, никотин и проценти овкусител ) вкуса е съвсем различен ! Намерих си аромати в пъти по-добри от "shade" и едвали някога ще си взема отново, но просто казах, че ще пиша в темата ... и ето на !
 8. Не разбирам много от "MTL", но пробвай преди да сложиш памука да загрееш реотана и да го стиснеш докато е червен ( за да стане по-плътен ), НО с керамични клещи или ако го стискаш с метални - НЕ го прави докато държиш копчето натиснато ! Другото... на снимките памука изглежда ОК сложен, но да не би да е много плътен ( минава ли свободно през намотката ... като го мърдаш наляво, надясно има ли съпротива ... трябва да има, но много лека ) !? Сложи много течност на памука преди да го пробваш, винаги е по-добре да забършеш олято, вместо да почнеш отначало ! Няма нищо срамно да се пита ! Надявам се ако не аз, то поне някой друг да ти помогне и да се насладиш на вейпването ! Пращам ти линк за да видиш къде/ако бъркаш някъде ( от всички в "YouТube" според мен този е най-големият "noob", но дано да помогне ) Странично от темата - Наскоро се видях с познат ( който не бях виждал от години ) и му дали ел. цигара която много му харесва, но никой нищо не му обяснил на момчето ( само му казали, че се сменят памуците и намотките ) и ми сподели, че като сменя памука си сменя и намотките ( а всъщност памука за MTL се сменя, но намотката може и 6 месеца до една година да кара ... ако е хубава и се изгаря нормално при слагане на нови памуци ) . Не ми се смейте моля ( казах, че не разбирам от "MTL" ) - дисплея на мода ми работи на повече ватове отколкото вие изпарявате/пушете/плюнчете се ! ( шегувам се, без лоши чувства ) Vape on !
 9. Отново съм останал неразбран ! Писах "пълни глупости" ! ! ! ... защото .... винаги могат да ги пуснат ароматите като боя за яйца, соли за вана, "wc" гел или подобна съставка ! Винаги ще се измисли начин, но не знам защо пречат на големите "риби" и по този начин насърчават черният пазар ( където дори нещо да е урина в шише, никой не носи отговорност ... извинявам се за грубото сравнение, но искам да бъда разбран ) !? Искрено се надявам това да цели по-големи покупки и да е "лоша реклама" !
 10. Всичко казано по-горе е напълно вярно и точно и няма да повтарям написаното, но са забравили да ти кажат за пръскането в устата ( не, че не го знаят, но явно са забравили ) ! Пробвай с пушене ( изпаряване ) по следният начин ..... натискаш копчето, дърпаш ... дърпаш .... пускаш копчето, но продължаваш да дърпаш още секунда ( така би трябвало да не ти пръска в устата течност при следващата дръпка ). За такива цигари е добре да имаш течност 50% VG - 50% PG ( VG e глицерин който е доста гъст като течност и понякога/често трудно овлажнява папука в главата ). Искам да кажа, че ако твой познат ти е дал течност 80% VG - 20 % PG след най-много пет бързи дръпки може да има вкус на изгоряло. Имаш ли малко желание и воля, всичко ще научиш и изпаряването ще ти донесе насладата която и пушенето не би ти донесла ( като аромат и вкус ) ! "smoking is dead vaping is the future and the future is now" Надявам се да съм ти помогнал ! Успех и до скоро ! Добре де .... после викат, че съм писал в стари теми ! Димитър е писал, но за горният пост или по темата .... ! Излиза ми като последно коментирани ... и аз коментирам ! Трябват модератори ( сериозни ) ! Темата е от Проблем с Joyetech Ego Aio Pro By mitaka4534, May 21, 2017 in Електронни цигари Ego, Ego-T, Ego Dual Coil
 11. Почти съм сигурен, че е забранено да пиша два поста един след друг и се извинявам, но искам само да уточня, че коментара ми беше за линка от видеото на "rip trippers" ( не мога да "edit-на" горният пост ) !
 12. Петък ( 11-ти май ) около 14:00 часа, по-рано не знам дали ще мога. Заповядай ако си свободен.
 13. Пълни глупости колеги ! Това ми звучи като предишната вълна от притеснения за танкове над 2 или 3 мл. които щели да се забранят ! И гилзите за пълнене на цигари уж ги забраниха ... някой да иска да му взема ( и за марихуаната се отнася ) !? Винаги ще има черен пазар ! Въпроса е колко искат да печелят от него / дали ще могат ... и какви глупости ще измислят още !?
 14. Дъвкали сте темата преди време ... имате подозрения .... , но всичко е точно !
×
×
 • Create New...