Jump to content
GigaDrinks.com форум

Yasen

Members
 • Posts

  221
 • Joined

 • Last visited

About Yasen

 • Birthday 03/02/1989

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location:
  София

Recent Profile Visitors

1,182 profile views

Yasen's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

 1. Вижда се, че се шегуваш, но не се знае кой как би приел шегата.
 2. По-добре пари на вятъра, от колкото пари в чернилка по дробовете и пари за лекарства след време, които само ще довършат човека...
 3. Тютюнът, който е останал, се слага в плик. Отиваш в магазин на гигадринкс и купуваш уредите+консумативи (eLeaf Pico + kayfun v3 mini). Трябва ти и основната съставка - VTB 18mg база. Прибираш се, пускаш покупките в употреба и хвърляш плика с тютюна в кофата. Живееш дълго и щастливо, като от време на време минаваш през форума, за да се информираш за нещо ново или различно. При нас подейства.
 4. Има няколко варианта за намаляване на никотина: 1: Купуваш течност (пр. камелус) 6мг., купуваш VPG база 0мг. и смесваш 1:1. Получава се двойно количество, 3мг никотин, но и по-слаб вкус. 2: Купуваш VPG база 6мг., купуваш VPG база 0мг. и ги смесваш. Но ще ти трябва и аромат, който се слага в сместа и се чака, докато "отлежи" достатъчно, което е минимум 2 седмици за тютюневи аромати. 3: Купуваш една база VTB 6мг (предварително овкусена с тютюнев аромат, аз изпарявам такава без допълнителен аромат от доста време), купуваш VTB база 0мг., смесваш ги и получаваш 200мл. готова и овкусена база с 3мг.
 5. Да, около 2+ седмици, стига базата да е с никотиново съдържание. Специално за вирджинията - можеш да вземеш и готова (овкусена) база.
 6. Нана е силен аромат. Пробвай първо с 1/3 от шишето. Аз я смесвам с 3мг. база и изпарявам на момента - без да чакам (така правя и с другите плодови). В процес на зреенето усещаш различен плод всеки ден. С безникотинова не знам дали веднага ще се случат нещата, но пробвай.
 7. Обратното - по-слаб ще е. По-високо съпротивление - по-ниска мощност/сила на тока. Като начало намери описание и разлики между съпротивление, мощност, сила на ток... Както и тяхната зависимост едно към друго. С AIO нямаш голям толеранс към експерименти. Идеята е устройството да е опростено и да покрива базовите нужди на потребителя. Сложи повече глицерин, ако искаш повече пара, ако не - чети повече теми тук и купувай по-сериозна техника.
 8. И двете ще станат. Лично аз бих взел dual-coil главата заради силиката, защото харесвам повече вкуса, който предава. А и - според моите наблюдения - главите със силика издържат по-дълго от тези с памук. 1.5ohm ще са достатъчни за 12-13-14 вата.
 9. На женъта AIO-то го направи днес този номер, отхлабих леко главата и заспа. Пробвай.
 10. Да, придобиват друг смисъл, когато си купиш син дънхил, а пушиш черен давидоф, откриваш, че дънхила е 2 пъти по-гаден и вместо да дадеш още 5 лева за нова глава за AIO-то, която ще изкара седмица+, ти даваш 5 за кутия цигари, която ще свърши довечера. В моя случай свършваше след 4 часа максимум. Пари на вятъра са, когато човек очаква всичко да е наред с всичко. Понякога не е така. Във всяко едно отношение. И като започна "ерата" на електронните цигари купувах по 2 CE-4ки на ден, защото или гъргореха, или имаше течове, или просто не работеха. Не ме разбирай погрешно - всеки опит - още повече успешен - за преминаване към електронна цигара го адмирирам. Уважавам всеки, който е положил усилие да разбере защо това, което се говори от хората, е пълна глупост. Обяснявал съм като на идиот на много хора какво има в течността и защо няма да им изгният крайниците, ако изпаряват. Но някой да попадне на куца глава и да каже, че е дал парите си на вятъра, вместо да даде 5 лв. за нова - е идиотско. И поздравления, че си пренавил главата, а не си оставил човека да отиде до магазина за цигари! На много хора няма кой да им помогне и те се отказват прекалено бързо.
 11. Виж сега, никой не спори за нищо и никой не може да бъде обективен в случая. Няма спор, че кит за 50лв. трудно ще бъде по-вкусен от изпарител за същата (или по-висока) цена, но AIO-то за мен е по-вкусно от K3 мини, Erlkonigin и събтанк мини, с които разполагам в момента. Да, кофти бройка, защото 5 човека около мен са с AIO, включително и аз, по форумите доволните са много, а проблемите са твърде рядко срещани. Ако ще го продаваш - казвай цена и да спестяваме мъките.
 12. Уцелил си глава, която е имала дефект. Не бързай да анатемосваш комплекта - аз също съм привърженик на RBA, но с AIO-то пуснах в отпуск всичко, което имам. Чакам да видя колко време ще издържи 0.6ohm МТЛ главата (9 дни до момента) и изобщо не мисля за друго.
 13. Вземете друга глава. Рядко - но се случва - дори чисто нови имат дефект. 2 пъти съм имал гъргорене с AIO-то /MTL главата/ - първия път го оставих за 5 мин. и всичко беше наред, втория - инцидентно бях отворил повече въздуха.
×
×
 • Create New...