Jump to content
GigaDrinks.com форум

PhrozenCrew

Members
 • Posts

  239
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location:
  Пловдив

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

PhrozenCrew's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

 1. Дори си мисля, че няма нужда да се излиза с терминология от химията и медицината. Това предаване го гледат предимно пенсионери и майки. В смисъл, че диалога в никакъв случай няма да е академично ниво. По скоро ще е в стил "Четох една статия, че електронните цигари били много вредни. Искат да ги забраняват, за да не се тровят хората.". Могат да се прегледат статиите, които бяхме събирали в други теми, в които се твърди вредата от е-цигарите. Почти съм сигурен, че аргументите на противниците, ще са изсмукани от подобни статийки и лесно ще бъдат оборени.
 2. Мисля, че трябва да се направи нещо като Агенда с важните точки или ключови изречения. Ще дам пример за модериране на сценарии, каквито използваме ежедневно с колегите. Първо се предвиждат крайъгълните камъни, около които може да се върти дискусията. След това се предвиждат аргументите на противниковия лагер и се изграждат контрапункти За гласовете "против" е-цигарите: 1. Нека си говорим истината. Годишният оборот с тютюневи изделия надхвърля 3.5 милиарда лева. 2. ЕС искаше да вкара електронните цигари в аптеките. Може би е редно преди това да вкарат там алкохола и кафето! 3. Интереса кара различни институции, включително правителствени, да лобират за забрана на е-цигарите. Особено в държави, където търговията с тютюневи изделия е силно развита (за пример Франция). Държавата печели много от митата и акциза. Печалбата на държавата и бизнеса нямат нищо общо със здравето на хората. Дори седят на различни полюси. 4. Електронните цигари са вредни... според кого? Според хората, които ги употребяват? Не! Те са бивши пушачи и много добре усещат кое е по-вредно за тях. Тогава електронните цигари са вредни за някой друг, който губи от тях. 5. Да, вероятно не са безвредни, но консумацията им е хиляди пъти по-безвредна от тютюневите. 6. Ограничаването на електронните цигари е стъпка към тютюневите. Противниците на електронните цигари може би искат хората, които ги употребяват, отново да пропушат? Абсолютно грешна кауза! Нахвърлях само някои идеи. Иска ми се да помогна с каквото мога за подготовката на екипа. Нещо подобно трябва да се направи и "за" електронните цигари. В момента нямам време да пиша повече, но ще следя темата с интерес.
 3. Митак, най-силният ти аргумент сме ние, изпаряващите. Сред нас има хора, които изпаряват повече от 3 години и се чувстват добре (не са им поникнали допълнителни ръце, крака). Ние сме интелигентни и разумни. Ние сме хора, които са направили трезво избора си, чели сме и сме тествали много неща, не само продуктите в БГ-магазините. Съставени сме от различни социални и интелектуални прослойки. Сред нас има докери и доктори, инженери и художници, шофьори, а познавам и един пич библиотекар в една общинска библиотека. Всички сме бивши пушачи и можем много добре да направим съпоставката преди и след преминаването на е-цигари. Знаем колко е трудно отказването на цигарите и с каква лекота сме го направили с електронните устройства, като някои сме минали безрезултатно през хапчетата, дъвките, лепенките, има и такива, които са минали и през хипноза. Изпитали сме го и знаем. Знаем истината, че електронните цигари спасяват животи, въпреки всичките платени публикации! Направете си план. Едва ли ще има време, за да се направи читава презентация. Но задължително набележете 5-10 главни изречения, които трябва да се споменат. Бъдете естествени. Най-важното при представянето на нещо непознато не е продукта, не са флипчартовете или ПауърПойнт-презентациите, а човека, който го представя. Ако е интересен, забавен, искрен и открит, прави впечатление и се помни. Стойте изправени, говорете високо и ясно и използвайте кратки изречения. Искрено ви желая успех и дано повече хора разберат истината, която всички тук сме разбрали!
 4. Офертата е трепач! Изключително добър избор! Със сигурност ще го пробвам как седи с Чи-Ю и мога да си подаря един за Коледа.
 5. Честито jinta, Комбинацията наистина е бижу! Поздрави за добрия вкус. Изглежда малко и практично. Гледах го, гледах го и не можах да схвана, тоя изпарител как работи, а то било с вата. Добре, че изгледах едно ревю . Не съм сигурен само, дали би ме удовлетворило, особено с моя тип на изпаряване с яко засмукване. Тая вата, която се поставя, дали успява да обмокри добре фитила? Или по-скоро дали успява да го обмокря при серийни дръпки.
 6. Е, определено е впечатляващ! Прилича на малко на лула и мисля, че ще е удобен за държане.
 7. Едва ли ще има сблъсък. Мисля, че всичко което трябваше да си споделим вече е споделено. Добре е да има разнообразие и техника, която да удовлетвори и най-изтънчените вкусове. Анкетата по-скоро ще ни помогне да разберем какво се предпочита масово и донякъде ще покаже къде потребителите виждат съвпадение и баланс между цена и качество.
 8. Аз също гласувах за 2 опции. Моята бюджетна ниша е от порядъка на 35-75 лв. Повече не бих дал, а по-евтините мисля, че не удовлетворяват нуждите ми от студена пара и добро вкусопредаване. Лично аз гледам на изпарителите като половин-годишна инвестиция. Досегашната ми практика показва, че сменям изпарител средно на около 6 месеца, като междувременно имам втори изпарител, който запълва мераците за разнообразие. Преди втори изпарител ми беше Vivi, сега са дриперите.
 9. Най-удачният завършек на спор с жена е да се престориш на умрял! ---- Благодарение на рекламите по телевизията научихме, че: 1.Всяко момиче с ярка рокля носи в чантата си двулитрова бутилка с препарат за цветно пране. 2.Хората, живеещи в огромни, луксозно обзаведени апартаменти, се хранят с най-евтиния салам и маргарин. 3.Крайно време е да се създадат банкноти с номинал 9,99 лева! 4.Добрата домакиня винаги има в дома си безобразно мръсни плочки, ръждиви кранове на чешмите и бъкаща от микроби тоалетна. 5.Мармотите, прекалили с алпийската трева, обичат да се возят на гърба на мечки. 6.Напълно е възможно в хладилника ви да се засели огромен говорещ кренвирш. 7.Основният проблем на човечеството е пърхотът. 8.Ако на една жена й е дошъл цикълът, тя ще се облече непременно с най-късата си и развяваща се пола или с тесни, чисто бели панталони и ще отиде на купон. 9.Ако две деца злобно мърсят омразните си бели тениски, ще дойде не татко с шамарите, а някаква лелка с прах за пране. 10.При подходящото настроение хората могат да разговарят с маргарина. 11.Ако добре сте си измили косата, тя ще започне да се движи на забавен каданс. С музикален съпровод. 12.Бирата кара мъжете да скачат с парашут, да се бият с мечове и други интелигентни неща. 13.Известните хора нямат пари за храна и ще дойдат да ядат от вашия хладилник. 14.Шоколадът решава всички проблеми. ---- Бяла жена ще спи за пръв път с негър. Тъй като била наплашена от приказките за огромните им размери, се разбрали с него той да й го показва сантиметър по сантиметър, та да не я стресне ако го види изведнъж. Жената си ляга в леглото, негърът излиза от стаята и показва един сантиметър през вратата. - Дотук добре - казва мадамата - давай нататък. Още един сантиметър, още един... Показват се вече 25..и повече. - Как е? - пита той. - Добре, не ме е страх. - Хубаво, значи да почвам да се качвам по стълбите...
 10. Ако все още никой не е пуснал анкетата - ето. Ако не ви харесва, ще я променя. ПС: Може да се избира повече от една опция.
 11. Здравейте, Колегата hamardin предложи да се пусне една анкета и да видим какви са ценовите предпочитания при закупуването на изпарители. Извинявам се, ако има неточности. Темата е интересна и за мен, така че си позволих да я пусна. Моля да дадете своя вот и при желание оставете коментар! Благодаря ви предварително!
 12. Винаги можеш да пуснеш Dispute в PayPal до 45-ят ден от датата на поръчката. Връщат парите като пичове. А понякога и стоката ти идва (с бая закъснение) и парите си получаваш . Но определено ги е страх да не ескалираш диспута и обикновено до 3-ят ден ти отговарят на диспута. Можеш да ги чакаш май пак 35-40 дни, преди да ескалираш за кинтите. PayPal тегли парите от сметката на търговеца, ако сам неще да затвори диспута. Естествено всеки диспут е черна точка за търговеца и при известно количество отворени диспути го сиктирдосват от PayPal, което за китайците си е голяма мъка, щото пада драстично оборота.
 13. Митаче, да си ни жив и здрав! Желая ти да си щастлив, защото това означава всичко! Наздраве за през целия ден !
×
×
 • Create New...