Jump to content
GigaDrinks.com форум

Mindburn

Members
 • Posts

  285
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Mindburn

 1. @kodbg за съжаление не съм се интересувал от намотки за бейбито. Танка съм го виждал само по нета, но ако е като големия защо да станат и тези намотки.
 2. Препоръчай ми намотки, при които няма окисляване.
 3. Има още един вид готови клептъни на СМОК, но те са предназначени за другото РБА, което не е включено в комплекта на танка и се предлага допълнително, за това мисля, че за тях няма смисъл да се поръчват.
 4. Митко, ако си погледнал линка си разбрал, че в домашни условия ще е изключително трудно да се направят такива намотки. Преди известно време доста рових из нета за други подобни такива, но така и не намерих с подходящ размер, а и танка си е с доста големи размери на дека и въздуховодите и намотки с такива размери не се предлагат масово.
 5. Най ми допада V8-T8. Ако заредите и готовите клептън намотки за РБА ще е страхотно.
 6. Здравейте, Търся си аромат чиста мента. Имах Mint на Atmos Lab и съм много доволен от него. Търся по възможност същия или подобен на други марки. Разните компилации, като сперминт, пеперминт, глетчъри и айсове не ми допадат толкова.
 7. Не съм съгласен с поста на Хамардин. От изпарителя съм страшно доволен. Препоръчвам го на всички които са любители на сериозното инхалиране.
 8. Oпределено, според мен, след премахване на едната намотка и запушване на отвора под нея ще се намали притока на въздух.
 9. Аз съм си заръчал една кутия намотки от оригиналните смоковските за да не се занимавам с глупости, а и такива и да искам няма да мога да направя собственоръчно. Пара верно прави бол. Течността наистина заминава за норматив, 100 мл ми заминават за 6-7 дена - за сравнение с микро тфв4 плюс карах с 6-8 мл на ден максимум 10 с звяра е двойно. На 135 вата го пердаша с лавата. Абе накратко съм много доволен от танка.
 10. Mindburn

  All In One

  From the album:

 11. Mindburn

  TFV8

  From the album:

 12. Mindburn

  subtank mini

  From the album:

 13. Mindburn

  Goblin

  From the album:

 14. Mindburn

  Kayfun 4

  From the album:

 15. Mindburn

  Lavabox Mod1

  From the album:

 16. Mindburn

  Smok PIPE

  From the album:

 17. Mindburn

  Target black

  From the album:

 18. Mindburn

  subox black

  From the album:

 19. Mindburn

  sigelei Zmax telescope V 5

  From the album:

 20. Броки, дай ватовете по две и пусни снимка да видим какво се случва с тая намотка, че ми е любопитно.
 21. Да и аз мисля че ихито ще маже, с оглед на Q класата, която на теста дава 209 вата. Само незнам за блутута през апп дали ще си заслужава. Имам лула на смок с блутут, вервай ми включвал съм го 3-4 пъти колкото да видя какво е и до там. Май разводняваме темата... Съжалявам!
 22. Жената ще ме обеси ако разбере. Недай си боже да разбере, че чакам да излезе и мод с ихи550 .
×
×
 • Create New...