Jump to content
GigaDrinks.com форум

tazcho

Members
 • Posts

  200
 • Joined

 • Last visited

About tazcho

 • Birthday 11/25/1978

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location:
  Пазарджик
 • Interests
  IT , RC cars and airplane

Contact Methods

 • Skype
  tazcho_pazardjik

Recent Profile Visitors

1,034 profile views

tazcho's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

 1. тя колекцията ми набъбна , ама ще го взема и този да видим за какво става. иначе notch от къде взе ? че мисля малко да експериментирам малко и с другите изпарители дето си стоят и събират прах . иначе мисля да ползвам керамиката като основна глава , поне от тази на топтанка съм страшно много доволен. п.п. а казват че не тече....... п.п.2 така и не разбрах защо всичките им изпарители имат пръски.
 2. идеята ми е да го направя пак за инхалиране , но мааааааалко по стегнати дръпки , нещо като таргета или топтанка например. според мен дупките са прекалено големи както на изпарителя така и на главите , може би ако се намали диаметъра и дебита на въздух стане по-малък ще се получат нещата. мисля да пробвам тези дни технологията с тяло от попнит от друга тема да намаля дебита да видим какво ще стане. иначе не ми е проблем че лапа много течност , проблема ми е че дръпките трябва да са ми една идея по-стегнати . а според вас може ли рба главата да се ползва само с една намотка ? и някак да се запушат половината отвори , дали ще има ефекта който търся ?
 3. нещо не мога да му докарам читави намотки , все нещо куца , или ще пие течността все едно е пробит или няма да прави пара. Някой с някакви идеи ?
 4. не съм видял въпроса ама........ с кубоид и две сонита VTC5
 5. няма ли повече отзиви за изпарителя ?
 6. подкрепям , но най добре е ако можеш да тестваш и да избираш , аз например от почти година преоткривам какво ми харесва "то ми личи и от подписа" но като цяло втц мини е добър вариант на мод за начало , а кайфуна не ти препоръчвам по ред причин най вече по отношение на обслужването. за предпочитане е да започнеш с нещо което има готови глави , в зависимост от това какво точно искаш.
 7. последна отчетена е около 250мл нооооооо сега с ламята ще надхвърля 350мл п.п. до сега шестичка ма ще свалям
 8. аз започнах с 24 след няма и месец на 18 след още толкова 12 сега съм на 6 и е време да свалям пак
 9. това чудовище пие течността и яде батериите като ламя искам не искам ще тествам от утре RBA главата ..........
 10. Тъйкато от много канене не успях да си взема V4 реших направо на осмицата да мина , първо впечатление - много добро. Изработката е без забележки,няма за какво да се хване човек . започвам да го тествам с първата глава V8 Q4понеже ми се видя с най-малки дупки , но макар и най-малки инхалирането не може да се направи стегнато дори и на почти затворен регулатор за въздуха. главата я дават препорачително да се ползва с 90-150вата и на 90 почти успява да даде някъква пара наподобяваща досегашния ми фаворит топтанк на кангър. аромата обачесе усеща повече , но на над 120вата вече си идва всичко на мястото. ще изкарам няколко дни с тази глава а после ще тествам и другите и ще споделя мнение.
 11. ей една грешка да направи човек и се почва с "лайната" без извинения , е за това започнах да влизам рядко в форума............
 12. МТЛ е някакъв вид превод от MTL "Mouth To Lung" или така нареченото инхалиране , тоест при дърпане не задържаш "парата или пушека" първо в устата си а направо дърпах навътре към дробовете.
 13. браво , много добре ! защото тези обезумяли куриери започнаха да губят доста клиенти.
×
×
 • Create New...