Jump to content
GigaDrinks.com форум

opensource

Members
 • Posts

  130
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 • Location:
  Пловдив

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

opensource's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

 1. Точно. Щом е възможно да се привиква към аромат например защо да няма и привикване към силата на никотина или аромати като цяло. Ще се пробва това-онова. Няма друг начин.
 2. Ще споделя и аз моите наблюдения и впечатления. Откакто базата ПГ 60/40 ВГ стана 50/50 не ми се получават течностите. Същия материал за намотка, същия памук, същата концентрация на аромат, същите аромати със същите проценти на етикетчето, но се получава течност с едва доловим аромат (аромата винаги го слагам на макс. препоръчания процент). Никотина който винаги е бил 12 в забърканата течност сега е .....абе преди си го усещах и то яката - сега на усет някъде м/у 6 и 9 според личен опит от самозабъркани и готови течности с такова обявено съдържание. Краен резултат - почти 1/2 повече аромат от написаното на шишенцето, а с никотина не реших проблема. Парата - рехава в сравнение с преди. Изпарявам ДЛ с 1 до 2 намоткови танкове. Добре. Реших сам да си направя 60 ПГ/ 40 ВГ. Гигата има всичко за тази цел. Слагам база 18 чисто ПГ 6 х 10 мл. и допълвам 40 мл. с нулева ВГ база (съвсем скоро обърнах внимание, че вече съдържа и малко дест. вода) за 100 мл. 60 ПГ/ 40 ВГ почти 12 никотин. Няколко дена си е джуркам тая течност от време на време и след това смесвам с аромат. Готовите течности престояват м/у 2 и 4 седмици като пак си ги джуркам от време на време. Наливам в изпарителя дърпам и никаква промяна - аромат едва доловим, никотин - същата работа, парата пак рехава. Пак добавям 1/2 аромат и така решавам проблема. За ароматите. Готови течности с поне 3 различни аромата имам винаги. Един и същи аромат не изпарявам повече от 2 дни, а в къщи по-скоро ползвам 2 различни. Всички аромати ми са на Г-вейп и при всяко ново забъркване на течности редом с 2-та задължителни има и по 1-2 нови които не съм опитвал до момента + 2-3 различни аромата от старите от предишната ми покупка примерно . Италианската или обикновената серия, стари или нови, в/извън срок на годност който не гледам защото не ме интересува проблема е наличен - решение поне наполовина повече аромат, никотиновото усещане продължава да е някъде м/у 6 и 9 , а гъстотата на парата вече спря да ми прави впечатление. Опитвал съм 50/50 базата с 18 никотин + Г-вейп аромат на заводкса испарителна глава Вапоресо не мога да кажа с колко намотки вътре - идеално като сила на аромат, никотина съвсем леко нанагорно ми идва, а някогашната 18-ка изобщо не можех да я изпарявам и дори като аромат ми идваше твърде нанагорно. За гъстота на парата не мога да преценя защото Вапоресото е чуждо. Реших в крайна сметка да експериментирам известно време с други предложения на пазара пък да видим има ли заек, ще изскочи ли от някъде или няма заек.
 3. Аз бих препоръчал с две ръце Oumier Bombus RTA и Digiflavor Pilgrim GTA. По последния въпрос може да се каже много за това накратко аз предпочитам пластмасови модове с 1 батерия - по-малки са, по-леки и за моите нужди са идеалните.
 4. Подкрепям. И аз съм се чудил защо тези бази са така запечатани и защо шишенцата станаха толкова твърди сякаш не бива да ги изпразваме? boby с острието на ножа дропърите излизат по-лесно.
 5. Оригинален, чисто нов, не разопакован бокс мод. Този в кутията е същия мод като на снимките. В кутията има USB кабелче за зареждане,мода и кратко ръководство за работа. Без батерии ! Изпращам с куриер по избор за ваша сметка и наложен платеж. Може преглед след като куриера ми се обади, за да видите,че съм изпратил точно тази кутия, но не и тест защото не искам фабричната опаковка на мода да се нарушава. Лично предаване за гр.Пловдив отново без тест,но може да разгледате моя мод който е абсолютно същия. Характеристики: - висок 88.5 мм, широк 46 мм, дълбочина 35 мм - материал ABS затова без батерии тежи 68 гр. с батерии 161 гр. - работи с 2 броя батерии 18650 - режими на работа: VW / Ni 200/ Ti 01/ SS316/ Bypass - дисплей 0.96 инча OLED - пружинен 510 пин - USB вход за зареждане - волтаж 5V - работна мощност от 5 до 200 W - съпротивление на изпарителя който ще монтирате от 0.05 до 3.5 ohm - температурен контрол 100-315'C / 200-600'F - няма TCR режим, няма спящ режим, но не мога да се оплача от начина по който работи на SS с намотка SS316L, а разхода на батерия е отличен - отлични магнити за капака на батериите Лични впечатления: Ползвам същия мод почти 3 месеца. Разхода на батерия е отличен в добрия смисъл на думата за това пък компенсира с невидим на пряка слънчева светлина екран. Изключително простичък за работа - 3 последователни натискания на активиращия бутон сменяте режима на работа, 5 последователни натискания отключване/заключване на бутоните. Едновременно натиснати + и - в температурен режим променяте ватовете. Ако свалите защитното найлонче на екрана няма да подобрите видимостта му и ще си личат отпечатъците от пръстите ви така че ако не ви бърка по-добре си го оставете. За времето което го ползвам няма протъркване на пластмасата. Аз лично харесвам ABS материала така че лоша дума за усещане на мода в ръката не мога да кажа. Батериите ги зареждам във външно зарядно така че за USB зареждането нямам впечатления все още. Може да монтирате отгоре изпарител с до 27 мм диаметър без да стърчи от мода. Луфта м/у мода и изпарителя няма. Ако не съм споменал нещо в описанието е на снимките или го няма като опция или функция на мода. ЦЕНА: 60 лв . Контакт на лични. Четете внимателно, за да не се чудите защо не ви отговарям.
 6. ПРОДАДЕН. Темата е за архив.
 7. Подарен. Темата е за архив.
 8. Продавам Tesla WYE 200W TC VW Box Mod в отлично състояние технически и визуално с изключение на леко пожълтялото около конектора. Ползван е само в къщи. Продава се без батерии, без зарядно ,но с USB кабелчето от комплекта в оригиналната си кутийка. Отлична издържливост на батерията и отличен ярък и видим на слънчева светлина екран. Притежава абсолютно всички функции за които може да се сетите. Изпращам с куриерска фирма по избор с наложен платеж и разходи по транспорта за ваша сметка - естесвено с тест и преглед. За въпроси и контакт тук или на лични. ЦЕНА 40 лв Още Снимки на линка TESLA WYE 200 (Tesla Wye 200.zip)
 9. В повечето случаи сребристите на цвят модове са без боя ако са изработени от алуминии или стомана.
 10. значи аз още не съм пипнал там където не трябва. Просто инсталирах, направих основни елементарни настройки и след няколко часа реверснах и малко по-късно пак инсталирах, а с гаранцията ще стане така както казваш. 3 или 6 месеца беше моята навремето,но минито остиска и сега ако се брикне няма да си купя пак VTC нито пък нещо друго на Джойтеч при положение,че има толкова много по-добри продукти, а ще го изпратя в някое кошче за преработка на електроника. Извод: ако не разбирате нещо - не пипайте. Ако отскоро сте с мод и не сте го опознали достатъчно добре кое за какво е, коя функция за какво служи - не си правете експерименти. И не забравяйте, че "някои могат и да се съживят....но не всички". mad-max имайки в предвид опита ти би могъл да споделиш повечко за АФ. В крайна сметка всички рекламират предимствата на своя продукт, но слава Богу има хора които да посочват недостатъците им.
×
×
 • Create New...