Jump to content
GigaDrinks.com форум

opensource

Members
 • Posts

  130
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Everything posted by opensource

 1. Точно. Щом е възможно да се привиква към аромат например защо да няма и привикване към силата на никотина или аромати като цяло. Ще се пробва това-онова. Няма друг начин.
 2. Ще споделя и аз моите наблюдения и впечатления. Откакто базата ПГ 60/40 ВГ стана 50/50 не ми се получават течностите. Същия материал за намотка, същия памук, същата концентрация на аромат, същите аромати със същите проценти на етикетчето, но се получава течност с едва доловим аромат (аромата винаги го слагам на макс. препоръчания процент). Никотина който винаги е бил 12 в забърканата течност сега е .....абе преди си го усещах и то яката - сега на усет някъде м/у 6 и 9 според личен опит от самозабъркани и готови течности с такова обявено съдържание. Краен резултат - почти 1/2 повече аромат от написаното на шишенцето, а с никотина не реших проблема. Парата - рехава в сравнение с преди. Изпарявам ДЛ с 1 до 2 намоткови танкове. Добре. Реших сам да си направя 60 ПГ/ 40 ВГ. Гигата има всичко за тази цел. Слагам база 18 чисто ПГ 6 х 10 мл. и допълвам 40 мл. с нулева ВГ база (съвсем скоро обърнах внимание, че вече съдържа и малко дест. вода) за 100 мл. 60 ПГ/ 40 ВГ почти 12 никотин. Няколко дена си е джуркам тая течност от време на време и след това смесвам с аромат. Готовите течности престояват м/у 2 и 4 седмици като пак си ги джуркам от време на време. Наливам в изпарителя дърпам и никаква промяна - аромат едва доловим, никотин - същата работа, парата пак рехава. Пак добавям 1/2 аромат и така решавам проблема. За ароматите. Готови течности с поне 3 различни аромата имам винаги. Един и същи аромат не изпарявам повече от 2 дни, а в къщи по-скоро ползвам 2 различни. Всички аромати ми са на Г-вейп и при всяко ново забъркване на течности редом с 2-та задължителни има и по 1-2 нови които не съм опитвал до момента + 2-3 различни аромата от старите от предишната ми покупка примерно . Италианската или обикновената серия, стари или нови, в/извън срок на годност който не гледам защото не ме интересува проблема е наличен - решение поне наполовина повече аромат, никотиновото усещане продължава да е някъде м/у 6 и 9 , а гъстотата на парата вече спря да ми прави впечатление. Опитвал съм 50/50 базата с 18 никотин + Г-вейп аромат на заводкса испарителна глава Вапоресо не мога да кажа с колко намотки вътре - идеално като сила на аромат, никотина съвсем леко нанагорно ми идва, а някогашната 18-ка изобщо не можех да я изпарявам и дори като аромат ми идваше твърде нанагорно. За гъстота на парата не мога да преценя защото Вапоресото е чуждо. Реших в крайна сметка да експериментирам известно време с други предложения на пазара пък да видим има ли заек, ще изскочи ли от някъде или няма заек.
 3. Аз бих препоръчал с две ръце Oumier Bombus RTA и Digiflavor Pilgrim GTA. По последния въпрос може да се каже много за това накратко аз предпочитам пластмасови модове с 1 батерия - по-малки са, по-леки и за моите нужди са идеалните.
 4. Подкрепям. И аз съм се чудил защо тези бази са така запечатани и защо шишенцата станаха толкова твърди сякаш не бива да ги изпразваме? boby с острието на ножа дропърите излизат по-лесно.
 5. Оригинален, чисто нов, не разопакован бокс мод. Този в кутията е същия мод като на снимките. В кутията има USB кабелче за зареждане,мода и кратко ръководство за работа. Без батерии ! Изпращам с куриер по избор за ваша сметка и наложен платеж. Може преглед след като куриера ми се обади, за да видите,че съм изпратил точно тази кутия, но не и тест защото не искам фабричната опаковка на мода да се нарушава. Лично предаване за гр.Пловдив отново без тест,но може да разгледате моя мод който е абсолютно същия. Характеристики: - висок 88.5 мм, широк 46 мм, дълбочина 35 мм - материал ABS затова без батерии тежи 68 гр. с батерии 161 гр. - работи с 2 броя батерии 18650 - режими на работа: VW / Ni 200/ Ti 01/ SS316/ Bypass - дисплей 0.96 инча OLED - пружинен 510 пин - USB вход за зареждане - волтаж 5V - работна мощност от 5 до 200 W - съпротивление на изпарителя който ще монтирате от 0.05 до 3.5 ohm - температурен контрол 100-315'C / 200-600'F - няма TCR режим, няма спящ режим, но не мога да се оплача от начина по който работи на SS с намотка SS316L, а разхода на батерия е отличен - отлични магнити за капака на батериите Лични впечатления: Ползвам същия мод почти 3 месеца. Разхода на батерия е отличен в добрия смисъл на думата за това пък компенсира с невидим на пряка слънчева светлина екран. Изключително простичък за работа - 3 последователни натискания на активиращия бутон сменяте режима на работа, 5 последователни натискания отключване/заключване на бутоните. Едновременно натиснати + и - в температурен режим променяте ватовете. Ако свалите защитното найлонче на екрана няма да подобрите видимостта му и ще си личат отпечатъците от пръстите ви така че ако не ви бърка по-добре си го оставете. За времето което го ползвам няма протъркване на пластмасата. Аз лично харесвам ABS материала така че лоша дума за усещане на мода в ръката не мога да кажа. Батериите ги зареждам във външно зарядно така че за USB зареждането нямам впечатления все още. Може да монтирате отгоре изпарител с до 27 мм диаметър без да стърчи от мода. Луфта м/у мода и изпарителя няма. Ако не съм споменал нещо в описанието е на снимките или го няма като опция или функция на мода. ЦЕНА: 60 лв . Контакт на лични. Четете внимателно, за да не се чудите защо не ви отговарям.
 6. ПРОДАДЕН. Темата е за архив.
 7. Подарен. Темата е за архив.
 8. Продавам Tesla WYE 200W TC VW Box Mod в отлично състояние технически и визуално с изключение на леко пожълтялото около конектора. Ползван е само в къщи. Продава се без батерии, без зарядно ,но с USB кабелчето от комплекта в оригиналната си кутийка. Отлична издържливост на батерията и отличен ярък и видим на слънчева светлина екран. Притежава абсолютно всички функции за които може да се сетите. Изпращам с куриерска фирма по избор с наложен платеж и разходи по транспорта за ваша сметка - естесвено с тест и преглед. За въпроси и контакт тук или на лични. ЦЕНА 40 лв Още Снимки на линка TESLA WYE 200 (Tesla Wye 200.zip)
 9. В повечето случаи сребристите на цвят модове са без боя ако са изработени от алуминии или стомана.
 10. значи аз още не съм пипнал там където не трябва. Просто инсталирах, направих основни елементарни настройки и след няколко часа реверснах и малко по-късно пак инсталирах, а с гаранцията ще стане така както казваш. 3 или 6 месеца беше моята навремето,но минито остиска и сега ако се брикне няма да си купя пак VTC нито пък нещо друго на Джойтеч при положение,че има толкова много по-добри продукти, а ще го изпратя в някое кошче за преработка на електроника. Извод: ако не разбирате нещо - не пипайте. Ако отскоро сте с мод и не сте го опознали достатъчно добре кое за какво е, коя функция за какво служи - не си правете експерименти. И не забравяйте, че "някои могат и да се съживят....но не всички". mad-max имайки в предвид опита ти би могъл да споделиш повечко за АФ. В крайна сметка всички рекламират предимствата на своя продукт, но слава Богу има хора които да посочват недостатъците им.
 11. Няма никакъв проблем с гаранцията ако човек си направи труда да изтегли .pdf ръководството за работа с програмата от сайта и да го прочете внимателно. Не е никак дълго, обясняват се различните екстри, а също така и как да се направи реверс до оригиналния софтуер на производителя в случай, че Арктик Фокс не ти допадне - изпробвано и работи без забележки, но си върнах отново Фокса. Вече 2-ри ден съм с него. Не мога да забележа някакъв чувствителен разход на батерия + толкова екстри които ползвам редовно + никакви проблеми или грижи би било абсурдно да се върна към Джой софта. Една основна настройка от компа повече за допълнително удобство при работа с мода отколкото нещо друго и това е. Бих казал, че благодарение на АФ VTC mini отново ми стана интересен. Вдъхна му нов живот така да се каже. Всичко е спретнато и подредено интуитивно и изглежда красиво (може би защото е все още нещо ново ). на пичовете от NFE Team.
 12. На VTC mini работи без проблеми. Почти всичко може да се настрои напълно от мода. Куп полезни функции които Джойтеч така и не пожелаха да внесат в този мод. Приятен и интуитивен интерфейс както на мода така и на програмата за работа от компютъра.
 13. Понеже ми се иска колкото и ограничена на брой да е общността в този форум да вземат участие максимален брой хора, реших да дам повечко информация за тези 2 анкети. Най-напред те са напълно анонимни. Съдържат банални въпроси от сфери които лично ме интересуват + няколко пълнежа. Понеже не ползвам от години радио, телевизия и вестници, тъй като не им вярвам, а и не ми се слушат само гадости ми се иска лично да се информирам до известна степен как хората около мене възприемат обкръжаващата ни среда и какви са впечатленията им по въпросите които ме вълнуват. Резултатите от анкетите могат да се ползват свободно за ориентир от всеки по-любопитен житейски изследовател. Благодаря на всички вейпъри които решат да изразят мнение и на всички ползватели на форума които решат да си направят регистрация, само за да изразят мнение.
 14. Понеже ми се иска колкото и ограничена на брой да е общността в този форум да вземат участие максимален брой хора, реших да дам повечко информация за тези 2 анкети. Най-напред те са напълно анонимни. Съдържат банални въпроси от сфери които лично ме интересуват + няколко пълнежа. Понеже не ползвам от години радио, телевизия и вестници, тъй като не им вярвам, а и не ми се слушат само гадости ми се иска лично да се информирам до известна степен как хората около мене възприемат обкръжаващата ни среда и какви са впечатленията им по въпросите които ме вълнуват. Резултатите от анкетите могат да се ползват свободно за ориентир от всеки по-любопитен житейски изследовател. Благодаря на всички вейпъри които решат да изразят мнение и на всички ползватели на форума които решат да си направят регистрация, само за да изразят мнение.
 15. Мислех да напиша здраве, но там където беше възможно избрах други начини с които да кажа същото нещо, в случая "Никога да не боледувам"
 16. Който има време може да хвърли един поглед
 17. Аз пък си оправих сам смартфона след като намерих сервиз от който да ми го върнат не само неремонтиран, но и без работеща вибрация и светлинен сензор и разлепен заден капак.
 18. Автентичен Vandy Vape Kylin Mini 3/5ml single coil пълен комплект ползван около 4 месеца в състояние неразличим от нов. Горно пълнене без да е необходимо да се затваря напълно контролът за въздуха, без течове независимо дали е легнал или обърнат, безпроблемни О-рингове (без сълзене или конденз около тях), лесен за обслужване дек, намотки с диаметър 3.5 мм без проблем с 4 мм не съм експериментирал, но място има . Последната снимка е пример за разположението на памука - билд с който нямам абсолютно никакви проблеми. Намира се в Пловдив. Контакт тук или на лични. Може размяна за RDTA в отлично състояние. Цена 52 лв.
 19. Когато купуваш жица обърни внимание на това изречение. Най-напред с жицата която имаш направи възможно най-точно копие на стоковата. Не се вълнувай какво ще е крайното съпротивление. Трябва да си поиграеш с разстоянието м/у витките. Лесно е има си начини - използвай Ютуб. Монтираш, пробваш дали работи преди да сложиш памука. Слагаш памук и ако тече слагаш повече памук. Ако си намериш в Ютуб как се обслужва такава глава ще е най-добре. Накрая понеже ползваш нихром трябва да изпаряваш на ТС и по-точно на TCR да си въведеш предварително коефициента за твоята жица.Ако не го знаеш - потърси Може да пробваш с готовите настройки на NI, но обикновено има разлика ,но пък може и да ти хареса. Нагласяш температурата на 200 градуса примерно, а мощността на 30 примерно. И с тези двете трябва да си поиграеш докато си го нагласиш по вкус. Ако искаш да си наясно с TC и TCR - прочети. С жиците които се продават тук няма да стане това което искаш (броя само тези които са налични) - така каза онлайн калкулатора. Той каза още, че при твоята конфигурация 5мм диаметър на бургията с 7-8 витки ако искаш най-ниско крайно съпротивление и да изпаряваш на VW mode ти трябва кантал Д 0.60мм. За VW и TC mode - стомана 0.50мм. От гледна точка на икономия на батерия препоръчителен е TC mode. Каквото ти написах за нихрома по-горе на TC важи и за стоманата. В случая тази е 316L ,а коефициента е 92 ( от 88 до 92 по принцип). Само на ТС - титаниева жица 0.44мм. Ако искаш да ти дам препоръка - стоманена жица на ТС ако искаш икономия на батерия или кантал на VW. Ako искаш по-добър вкус - стомана.
×
×
 • Create New...