Topper Публикувано на 8 Февруари, 2016 Отчет Публикувано на 8 Февруари, 2016 На ниска мощност (ниски ватове) за да е точно. Отговор
monteg Публикувано на 8 Февруари, 2016 Отчет Публикувано на 8 Февруари, 2016 Да. Грешка на езика. Отговор
monteg Публикувано на 9 Февруари, 2016 Отчет Публикувано на 9 Февруари, 2016 (редактирано) Ами за съжаление пак тече. Изпарявам от вчера на 35 вата. Днес излязох за около час като през цялото време съм се старал да стои прав в джоба ми. Пак беше омазан. Ако не се бях старал да стои прав щеше да е подгизнал. Тече само от едната дупка. Другата е суха. Лошото е, че точно тази дупка е над бутона. Не мога да го мисля всеки път дали стои прав в джоба. Което дава опастност всеки път като изляза бутона да подгизва в сок. Нямам представа как е направен вътре и дали няма да влезе сок по платката. Не ми е ясна конструкцията му, но не мога да разбера защо тече само от едната дупка? Възможно ли е да има някакъв производствен дефект или някое уплътнение да изпуска? Дайте съвет какво да направя защото в момента тоя мод за мен е неизползваем. По цял ден съм навън и в движение. Доста нерви потроших днес с него. И много съжалявам, че не взех Суббокса, а се хвърлих на тоя. Забелязвам и друго едната дупка за въздух, тази която тече ми се струва съвсем малко по голяма от другата. Не съм сигурен защото няма с какво да измеря, но на око е съвсем малко по-голяма и може би точно за това тече. Редактирано на 9 Февруари, 2016 от monteg Отговор
Yasen Публикувано на 9 Февруари, 2016 Отчет Публикувано на 9 Февруари, 2016 Пак ли с 0.5 омовата глава? Отговор
monteg Публикувано на 9 Февруари, 2016 Отчет Публикувано на 9 Февруари, 2016 Да. В момента не съм в София и няма как да взема 1,5. В комплекта на тоя няма. Отворих и измих танка хубаво. Сега съм го напълнил пак и изпарявам. За сега е абсолютно сухо навсякъде. Ще видим как ще се държи. Към края на седмицата ще си взема 1,5 ома глава да видим как ще е. Надявам се да се оправи положението защото мода много ми харесва и като размер и като изпаряване. Отговор
Yasen Публикувано на 9 Февруари, 2016 Отчет Публикувано на 9 Февруари, 2016 (редактирано) Вкарай малко памук в дупките на главата, за да намалиш входящата течност. Иначе пак ще протече. Не е виновен модът или танкът, използваш глава по начин, за който не е предназначена. Редактирано на 9 Февруари, 2016 от Yasen Отговор
monteg Публикувано на 9 Февруари, 2016 Отчет Публикувано на 9 Февруари, 2016 Да. Може и в това да е проблема. Затова писах тук, хора с повече опит да си кажат мнението. Ще го видя как ще се държи. Може и да пробвам това с памука, което ми каза. В крайна сметка петък или събота ще отида до магазина в София и ще си взема 1,5 глава. Все няколко дни ще издържа. Отговор
Vaporator Публикувано на 9 Февруари, 2016 Отчет Публикувано на 9 Февруари, 2016 Аз получих днес моя Topbox Mini. Искам да попитам в ТС режим може ли да се нагласят ватовете и как става това . Стои си на 75 и не мога да намеря начин да ги сваля. Имам и I-stick TC60. При него има възможност за регулация на ватовете в TC режим. Отговор
gogo63 Публикувано на 9 Февруари, 2016 Отчет Публикувано на 9 Февруари, 2016 (редактирано) Ами за съжаление пак тече. Изпарявам от вчера на 35 вата. Днес излязох за около час като през цялото време съм се старал да стои прав в джоба ми. Пак беше омазан. .... Не знам да има какъвто и да е вид карт, дори и извънземен, който да устои полупълен на "помпа студено-топло". Не се кахъри Редактирано на 9 Февруари, 2016 от gogo63 Отговор
bondoff Публикувано на 9 Февруари, 2016 Отчет Публикувано на 9 Февруари, 2016 (редактирано) И на мен ми се е случвало от топло на студено да просълзява. И съббокса, и кайфуна. Колеги, през зимата има ли файда да се ползват по-гъсти течности? (С повече глицерин). Sent from my A1-840FHD using Tapatalk Редактирано на 9 Февруари, 2016 от bondoff Отговор
Yasen Публикувано на 9 Февруари, 2016 Отчет Публикувано на 9 Февруари, 2016 (редактирано) Има. На по-хладно/студено ще докарваш вкус на запалена от страната на филтъра цигара. Става още по-гъста. За да не просълзява - дърпайте малко по-често, особено при смяна на околната температура. Входящата течност, която е подвластна на гравитацията, постоянно напъва да влезе там, където става магията. Редактирано на 9 Февруари, 2016 от Yasen Отговор
Mindburn Публикувано на 9 Февруари, 2016 Отчет Публикувано на 9 Февруари, 2016 Вкарай малко памук в дупките на главата, за да намалиш входящата течност. Иначе пак ще протече. Не е виновен модът или танкът, използваш глава по начин, за който не е предназначена. Не съм сигурен, защото има разлика между тези глави и старите на събокса, но на старите съм пробвал и не помага, просто забавя теча. Предполагам за тези е същото. Това което ме дразни е, че ако наситина тия майзери не стават за друга употреба, аджаба, защо са им сложили по малки дупки за въздух. Отговор
Yasen Публикувано на 9 Февруари, 2016 Отчет Публикувано на 9 Февруари, 2016 Забавя, не спира. Ако го забави до петък - колегата пИчели. Каквато и да е главата - все нещо може да влезе.Стават за друга употреба, ма най-накрая трябва да стане ясно, че дупките за въздух не определят количеството течност, което стига до намотката през отворите за течност! Има глава за уста-дроб, има за инхалиране. Има дупки за уста-дроб, има за инхалиране. Отговор
monteg Публикувано на 9 Февруари, 2016 Отчет Публикувано на 9 Февруари, 2016 Ами откакто го измих хубаво и напълних отново вече прокарах почти два картомайзера. Абсолютно сухо е навсякъде. Нарочно го държа легнал докато не изпарявам, за да видя дали ще тече. Засега е абсолютно сухо. Подозирам, че е възможно първият път при слагането му да не съм завъртял някоя част хубаво. Ще видим за наколко дни как ще се държи. За сега е повече от добре. Иначе до колкото разбрах vaporator мисля, че TC и ватовете са си отделни самостоятелни режими. Като си на ТС режима то ти изписва 75, но когато натискаш бутона ти подава ватове според температурата, която си задал. И аз в началото се опитвах да глася ватове в ТС режим, но не намерих такава опция. Самостоятелни режими са си, мисля. Аз така или иначе тоя ТС режим на тоя етап не го ползвам. Отговор
Mindburn Публикувано на 9 Февруари, 2016 Отчет Публикувано на 9 Февруари, 2016 С 4-5 нови глави 1,2 и 1,5 ома хоризонтални и вертикални пробвах, с допълнително памук, с рба пак със съпротивление в тоя диапазон и рано или късно протичаше. да може и в мен да е проблема с рба незнам, но за готовите глави?........... . От както инхалирам не ми е протичал, но по рядко го ползвам тоя танк. Отговор
Марти Публикувано на 10 Февруари, 2016 Отчет Публикувано на 10 Февруари, 2016 При мен течеше единствено като сложех по малко памук и при намотки под 2,5мм и 3мм съм правил ама малко трудно се нагажда на 2,5мм намотка 0,5 - 0,8 ома и няма проблем кбокса в момента изпарявам на 15 вата теч не съм виждал ползвам РБА главата в момента съм на макс въздух защото вкуса е мн по хубав Отговор
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега за да публикувате с вашия акаунт.