Junkey Публикувано преди 18 Август, 2016 Отчет Публикувано преди 18 Август, 2016 Здравейте, тъй ксто няма много инфо относно този продукт, ето едно много пълно инфо относно него. Също така в клипа има сравнения и с други модели. Отговор
IceMountain Публикувано на 12 Октомври, 2016 Отчет Публикувано на 12 Октомври, 2016 кайфун 5 клон как се връзва с пикото, някой пробвал ли е? Отговор
Junkey Публикувано на 13 Октомври, 2016 Автор Отчет Публикувано на 13 Октомври, 2016 Идален е Vape on Отговор
IceMountain Публикувано на 13 Октомври, 2016 Отчет Публикувано на 13 Октомври, 2016 А какви ватове и температура са подходящи за 0.5 оhm 30-100 w главите за мелото? За мен 35 w е добре, но температурата нещо не мога да я нацеля Отговор
Junkey Публикувано на 13 Октомври, 2016 Автор Отчет Публикувано на 13 Октомври, 2016 Ако намотката е канталова, няма как да пошзваш темп. контрол, обикновено на главите пише от какъв материал са Vape on Отговор
IceMountain Публикувано на 13 Октомври, 2016 Отчет Публикувано на 13 Октомври, 2016 https://www.eleafus.com/coil/ec-atomizer-head.html значи на 0.5 ohm главата няма темп контрол? Отговор
Junkey Публикувано на 13 Октомври, 2016 Автор Отчет Публикувано на 13 Октомври, 2016 Не пише от какъв материал са, но предполагам е кантал, няма как да ползваш темп контрол на него. За темп контрол жицата трябва да е стомана, никел или титан, като за всяка една режимоте са изписани в менюто на мода Vape on Отговор
IceMountain Публикувано на 13 Октомври, 2016 Отчет Публикувано на 13 Октомври, 2016 Всъщност може на тези глави, но на висока температура получих теч, та ще карам на 180 градуса и 30 в. Отговор
smoking man Публикувано на 20 Октомври, 2016 Отчет Публикувано на 20 Октомври, 2016 Нещо му стана на пикото-не мога да предизвикам new coil.сменям изпарителя с друг с 2 пъти по ниско съпротивление и не иска да разбере че това е нов изпарител.Не мога да си ползвам темп.контрола като хората.Някакви идеи? Отговор
Боби61 Публикувано на 20 Октомври, 2016 Отчет Публикувано на 20 Октомври, 2016 Ако е заключено съпротивлението, отключи го. Активирай мода без изпарител да изпише „no atomizer" и тогава сложи новия. Отговор
smoking man Публикувано на 20 Октомври, 2016 Отчет Публикувано на 20 Октомври, 2016 Пробвах всичко нищо не става.Даже смених версията на софта и пак неще.Почва да ме ядосва. Отговор
Боби61 Публикувано на 20 Октомври, 2016 Отчет Публикувано на 20 Октомври, 2016 Е какво съпротивление ти показва? Сигурен ли си, че не е вярно? На ватове същото ли показва? Отговор
smoking man Публикувано на 20 Октомври, 2016 Отчет Публикувано на 20 Октомври, 2016 Ами според мен,когато е бил с изпарител 1 ом и сменя друг изпарител с глава 0,55 ома би следвало да ме попита дали изпарителя е друг,за да смята коректно температурата.До колкото съм разбрал от тук там мода смята температурата спрямо съпротивлението,а не примерно с някакъв вид термодвойка.следователно зададените от мен 150 градуса на 1 ом няма да са 150 на 0,6 ома и затова боклука трябва да разбере че като му сложа наполовина по ниско съпротивление значи трябва да запамети новото ,тоест да ме пита дали това не е нов изпарител.Ако бъркам нещо ме поправете. Отговор
Боби61 Публикувано на 20 Октомври, 2016 Отчет Публикувано на 20 Октомври, 2016 Нищо няма да те пита Пикото! Слагаш му студен изпарителя и заключваш омовете. От тук на там той си прави 150° на според съпротивлението на намотката. ...стига да е зададен правилния режим (Ni,Ti,SS) Отговор
Br0k3n Публикувано на 21 Октомври, 2016 Отчет Публикувано на 21 Октомври, 2016 Аз имах същия проблем с мода. При мен сработи по следния начин:1. Отключих съпротивлението в режим на TC-SS2. Махнах изпарителя, прехвърлих на TC-M1 режим и завих изпарителя. Без да заключвам и променям нищо натиснах 1 път бутона за активиране.3. Заключих съпротивлението в режим TC-M1, развих изпарителя и прехвърлих мода отново в TC-SS4. Натиснах бутона за активиране, за да ми изпише "No atomizer", завих изпарителя и отново натиснах бутона за активиране. Веднага ме попита дали е нов или стар койл.Дано и при някой друг, който има проблем метода сработи.Според мен това е някакъв "глич" в софтуера на пикото и се надявам със следващ ъпдейт да го оправят. Отговор
FCBICO Публикувано на 14 Ноември, 2016 Отчет Публикувано на 14 Ноември, 2016 (редактирано) Айде и на новия update ---> http://www.eleafworld.com/softwares-for-istick-pico/ Changes: Total puffs counter VOLTS ARE BACK BABY PREHEAT BABY Instructions: Switching interfaces: INPOWER-ONSTATE: Choose VW mode; Keepholding “+” and fire buttons till the current interface flashes; Whenit’s flashing, press “+” or “-” button to switch among different interfaces; Press fire button once to confirm the interface you chose. Note: the interfaces can only be changed and selected under VW mode in power-on state. And when one interface is selected under VW mode, the interface ofTC (Ni,Ti, SS,M1,M2,M3) modes will change accordingly and automatically. Preheat function: INPOWER-OFFSTATE: Keepholding “+” and fire buttons till the M1 mode appears; Press the fire button 3 times to “Power”, and press “+”or “-” button to adjust the wattage of preheat; Press the fire button again to “Time”, and press “+”or “-” button to adjust the second of preheat or to turn off the preheat function. Доколкото разбрах това с брояча на дръпките все още го няма и тук,но най-вероятно в следващия ъпдейт ще присъства. На мен ми е все едно - аз изпарявам на стелт режим Редактирано на 14 Ноември, 2016 от FCBICO Отговор
Topper Публикувано на 14 Ноември, 2016 Отчет Публикувано на 14 Ноември, 2016 Това май не е нов фърмуер. Отговор
IceMountain Публикувано на 26 Ноември, 2016 Отчет Публикувано на 26 Ноември, 2016 (редактирано) Пуснали са нов - 1.03. Цитат Firmware V1.03 features four switchable display interfaces: Puff interface, Second interface, Voltage interface and simplified interface, allowing you to know your total puffs and total vaping seconds as well as to choose the interface you are most accustomed to. Also the preheat function is added. Само дето никаква разлика няма с 1.01, китайска му работа. Редактирано на 26 Ноември, 2016 от IceMountain Отговор
drkk89 Публикувано на 26 Януари, 2017 Отчет Публикувано на 26 Януари, 2017 (редактирано) Здравейте. Поръчах си изпарителна глава за Мелото 0.3 ома, SS316 60-80W. Какви опции се откриват пред мен всравнение с тези глави от комплекта? Доста съм бос още в изпаряването. Редактирано на 26 Януари, 2017 от drkk89 Отговор
Topper Публикувано на 26 Януари, 2017 Отчет Публикувано на 26 Януари, 2017 По-бързо подгряване, по-бързо изтощаване на батерията, по-добър вкус (лично мнение), температурен контрол. Отговор
drkk89 Публикувано на 2 Февруари, 2017 Отчет Публикувано на 2 Февруари, 2017 Сега сложих въпросната глава. Обърнах на temperature SS ,дърпам и ме връща на wattage. Какво не правя както трябва ? Отговор
drkk89 Публикувано на 2 Февруари, 2017 Отчет Публикувано на 2 Февруари, 2017 (редактирано) Май го оправих ,като задържах fire и + и се появи едно катинарче. Сега сякаш не излиза от режима. След няколко стъпки ми изписва temp protection. Нещо не мога да намеря разликата дали настройваш ватове или температура и смисъла в цялата схема.. Редактирано на 2 Февруари, 2017 от drkk89 Отговор
elfar Публикувано на 14 Февруари, 2017 Отчет Публикувано на 14 Февруари, 2017 Някой ползвал ли го е достатъчно време за да каже боята бели ли се БЛАГОДАРЯ Отговор
Topper Публикувано на 14 Февруари, 2017 Отчет Публикувано на 14 Февруари, 2017 Бели се, да. Май най-устойчив е голия метален, brushed metal.Изпратено от моят HUAWEI GRA-L09 с помощта на Tapatalk Отговор
Боби61 Публикувано на 15 Февруари, 2017 Отчет Публикувано на 15 Февруари, 2017 Преди 9 часа, Topper написа: Бели се, да. Май най-устойчив е голия метален, brushed metal. Изпратено от моят HUAWEI GRA-L09 с помощта на Tapatalk Моят е такъв и за една година се е матирал само бутона. Отговор
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега за да публикувате с вашия акаунт.