Преминете към съдържание
GigaDrinks.com форум

Recommended Posts

Публикувано преди

product_10806.jpg

Има ли някой, който да каже реално дали изпарителя си струва? Някой със собствено мнение? Течове, кълчища, туй-онуй?

Нещо се заглеждам по него, ама още му се чудя. Как са главите, а обслужваемата глава как се представя?

Ако темата не е на мястото си, моля да бъда извинен!

Благодаря, предварително!

• 4 седмици по-късно...
  • 2 седмици по-късно...
Публикувано на

Ето: миналата седмица си взех обслужваемата глава, сложих единия Notch, тръгнах да го поизбърня, а той взе че се стопи. Направих си моя намотка от SS316 0.4мм на Ф4мм отверка и КГД памук. На 30-ина вата един резервоар се изпарява за няма и 2 часа с чиста инхалация на 6mg HuKoTuH. Вкус да искаш! Щом усетих и лешника, и лимона от една течност и съща течност, може да се направи сметката. По принцип с другите ми изпарители трудно усещам и разграничавам повече от 1 аромат.

Ако някой се замисля да го ползва само с керамичните глави - ами от мен да знаете, че повече от 100-ина мл не могат да се прекарат, макар и само с безцветни течности.

Друго, което забелязах, е че в началото на първите зареждания със собствена намотка, имаше леки намеци за протичане. Също, с моята намотка има бая пръски на течност от намотката, но сложих да ползвам коничен мундщук.

@tazcho, ако се замисляш за изпарителя, препоръчвам ти да си вземеш и обслужваемата глава.

Публикувано на

тя колекцията ми набъбна :) , ама ще го взема и този да видим за какво става. иначе notch от къде взе ? че мисля малко да експериментирам малко и с другите изпарители дето си стоят и събират прах . иначе мисля да ползвам керамиката като основна глава , поне от тази на топтанка съм страшно много доволен.

п.п. а казват че не тече.......

п.п.2 така и не разбрах защо всичките им изпарители имат пръски.

• 3 седмици по-късно...
Публикувано на

Не е нищо повече от клептъните, които се.сучат по 3.часа и накрая нищо повече от кантал или стомана на „реотан„
Просто са мързелива работа.

Изпратено от моят HUAWEI GRA-L09 с помощта на Tapatalk

• 3 седмици по-късно...
Публикувано на
2 hours ago, Boris Kozhuharov said:

След по-дълго ползване впечетления?
Тече ли? Чудя се между това и втори Cubis Pro

Какво да ти кажа? Ами основен работен изпарител ми е. Взех си обслужваемата глава и с един клептън карам повече от месец. Само сменям памук и бърня. Има моменти да се напика, но това го отдавам на по-рядка течност. Инак си иска минимум 70+% глицерин.

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега за да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори на тази тема

×   Поставено като форматиран текст.   Поставете вместо това като обикновен текст

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Вашата връзка е вградена автоматично.   Показване като връзка вместо това

×   Вашето предишно съдържание е възстановено.   Изчистване на редактора

×   Не можете да качите директно снимка. Качете или добавете изображението от линк (URL)

Зарежда се...
  • Създай ново...