andreiS40 Публикувано преди 18 Април, 2010 Отчет Публикувано преди 18 Април, 2010 Здравейте, казвам се Андрей! Както може да се досетите съм страстен пушач, неизлечим при това(, то което се срамувам, защотоо не съм волеви, а вече е и скъпо) Понеже пуша само силни цигари, от скоро си купих машинка и тютюни с гилзи от Вашия сайт, ако може да попитем има ли в България едни класически и много силни позабравени вече цигари - ,,Житан", или ,,Голоа"? Бих желал, ако може Админът да ми препоръча много силен тютюн за пълнене на цигари.Знам добре ,че такъв е ,,Ред Булл Цваре".Интересува ме тютюнът ,,Ред Булл" в големите разфасовки, по-тежкият от него към кой клас тютюни спада?В смисъл силен ли е?,,Голдън" мисля се изписваше(простете ми не ми се рови). Само ще каже, че пуша ,,Червено Марлборо" и комбинирам с ръчни цигари.,,Борото" ми е много слабо.Затова питам, кой /кои са най-плътните и силни тютюни, коитно продавате? ,,Пуебло"(онзи неароматизирания, без добавки за влажност, така да се каже ,,класически" тютюн) става ли? Благодаря Ви! На читателите на сайта ГОРЕЩО ПРЕПОРЪЧВАМ МАШИНКАТА ЗА ПЪЛНЕНЕ НА ЦИГАРИ ,,МАСКОТ".МНОГО Е ДОБРА. Може ли админът да сподели мнение за тютюните, аромотизирани с ментол?Пробвал съм и ми харесва, просто за разнообразие и освен това е интересно да се пуши такъв тютюн в компания. Отговор
Димитър Публикувано на 18 Април, 2010 Отчет Публикувано на 18 Април, 2010 Здравей, До сега само веднъж са ме питали за тези цигари и то човек, който също пуши само Ред Бул Цваре. Честно казано, не съм се интересувал, но и не съм ги виждал да се продават някъде... Все пак ако намеря допълнителна информация,ще пища! Колкото до тютюните, Цварето си остава най-силния тютюн според хората, които са го пробвали. За съжаление нямам информация как е Пуеблото в сравенение с Цварето, понеже е малко по-скъп и не е особено купуван, а аз самият няма как да го пробвам, понеже съм непушач. Но доколкото съм чувал, Пуебло също е много силен тютюн, така че трябва да го пробваш, хем да си кажеш личното мнение. За кеновете на Ред Бул съм останал с впечатление, че Голд Бленда (по-лекия, жълт), като сила се позиционира между бялото и червеното Боро, което значи, че Спешъл бленда (червената кутия) трябва да е по-силен от червеното Боро, но пак няма как да го потвърдя лично. Усещанията ми са, че Цварето е по-силно от Спешъл бленда. За тютюните с ментол съм чувал противоречиви мнения. Много хора казват, че не е особено полезен, понеже отварял алвеолите на белия дроб. Честно казано аз като бивш спортист не виждам нищо лошо в това, но явно при пушачите е свързано с по-голямо приемане на вредните вещества от цигарите и там по-голяма вреда върху организма. Честно казано, ментоловите аромати не са особено търсени, но колеги ги препоръчват в горещите дни понеже "разхлаждали". Скоро се появи нов вид тютюни - Бали шаг. За съжаление цената му е малко по-висока от останалите и за сега много малко хора са се престрашили да го пробват. Един колега от форума каза, че пробвал червения и му бил силен, но реално няма как да го съпостави с Цваре, понеже мисля, че не го е пробвал още. Друг силен тютюн е червената разфасовка на Съни, но той е и друг клас тютюни, така че него не мисля да го коментирам в детайли. Общо взето силните тютюни са Ред Бул Цваре Ред Бил Спешъл Бленд, Лексингтън Американ Бленд (червения), Бали Шаг Раундед Вирджиния, Пуебло и Съни Американ бленд. Като от тях Цварето мисля, че е най-тежък. Надявам се скоро да успеем да пуснем Welcome и Мелник, като предполагам, че те също ще причисляват към силните или средно силните тютюни. Отговор
krokodil Публикувано на 19 Април, 2010 Отчет Публикувано на 19 Април, 2010 Доколкото съм запознат, в България официално не се внасят "Gitanes" и "Gauloises". Съществува вариант да си ги поръчаш чрез Интернет. Напиши в Google "cheap cigarettes" и ще се появят сайтове, предлагащи доставка на цигари до твоя дом. Търсените от теб марки са сред изброените, както и доста други, вкл. и култовите "Беломор канал". По принцип не съм поръчвал по този начин, тъй че не мога да ти дам повече инфо. Отговор
Димитър Публикувано на 23 Април, 2010 Отчет Публикувано на 23 Април, 2010 Днес говорих с един колега за тези цигари, та той каза, че Житан можело да се намерят на безмитна зона само, но той самият не бил купувал скоро, та информацията не е 100% сигурна. Колкото за Голоа, пак по негова информация, французите са били спрели производството им. Иначе за Житан каза още, че нямали нищо общо с тези преди 20тина години. Били ги "американизирали"... Отговор
andreiS40 Публикувано на 25 Април, 2010 Автор Отчет Публикувано на 25 Април, 2010 Днес говорих с един колега за тези цигари, та той каза, че Житан можело да се намерят на безмитна зона само, но той самият не бил купувал скоро, та информацията не е 100% сигурна. Колкото за Голоа, пак по негова информация, французите са били спрели производството им. Иначе за Житан каза още, че нямали нищо общо с тези преди 20тина години. Били ги "американизирали"... Благодаря за отговора Админ! Ще правя поръчка на ,,Пуебло", Ред Булл ,,Спешъл Бленд"(по-силния)просто чакам да сряда, когато ще си получа кинтите и искам да купя повече неща, за да не разделям поръчката.. ,,Уелкъм" тая марка нищо не ми говори(пуша от 2001г.-от 17 годишен).Пуша постоянно и не чувствам умора! Аз съм рекордьр.Смело го твърдя на ден съм пушил по 85 цигари за 20 часа(пуша до филтър, гася, когато ватата почне да гори). Сега пуша по 3 кутии точно. От тютюните ,,Бали шаг" имате ли ЧИСТИ неароматизирани? Понеже от 3 месеца си пълня цигарени гилзи искам да споделя мое лично впечатление- има тютюни, при които пълненото е отват, дори не стават за пълнене, а съсипват празната цигара. Дори ,,Ред Бул Цваре" не може да ми се опъне. Относно тютюнът ,,Мелник" С нетърпение го чакам и ДАНО НЕ Е КАТО ОНЗИ .......(НЯМА ДА КАЖА ,) ,,СЪНИ". ,,СЪНИ" Е СУХ, ДРЕБНО НАРЯЗАН И ИЗПАДА ОТ ВЕЧЕ ГОТОВИТЕ ЦИГАРИ. СРАМ ЗА СТАРОЗАГОРСКАТА ФАБРИКА!Личното ми мнение е ,че изобщо не бива да продавате ,,Съни". нЕ ЗНАМ КАК ИМА ОЩЕ ХОРА, КОИТО ГО КУПУВАТ ,,,сЪНИ".Само да кажа, че се прекланях пред Българските цигари, но качеството вече им е ужасно. Споделете ,каква е тая марка ,,Wellcome"!Това е новост за мен. Отговор
g_tanchev Публикувано на 25 Април, 2010 Отчет Публикувано на 25 Април, 2010 Колега след като ибичаш много силни цигари защо не пробваш кубинските мини пурети(Ромео и Жулиета , Партагас и всички др.) които са много по силни от Житан , но има само един малък проблем цената за 10 бр. 10.5 или 12.5 Отговор
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега за да публикувате с вашия акаунт.