Jump to content
GigaDrinks.com форум

Димитър

Administrators
 • Posts

  5,379
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  6

Everything posted by Димитър

 1. Мисля, че имаме съвместим дисплей, но трябва да го оставите, за да го погледнем. Ако няма как да го оставите в някой от обектите, може да ни го изпратите по куриер до Гига Трейд БГ ЕООД, гр. Пловдив, офис Еконт Брезовско шосе, тел. 0899 189 149.
 2. Обикновено изпарителната част (намотката) е стомана. Моя съвет е да се придържате към стандартния режим (мощност или VW), където може да се настройва по мощност (ватове). Вижте коя глава е монтирана в изпарителя и настройте устройството да е някъде около или малко над средата на препоръчителния диапазон. Ако пише 10-15 вата, задайте на устройството 13 вата.
 3. Предполагам около 2 до 3 седмици. Тази седмица ще правим поръчка. Има и нов вид, който евентуално да пробваш - 0.6 Duoprime.
 4. Според мен няма качествени изпарители, които да разполагат с вариант за обслужваема и необслужваема глава. Трон-С е изпарител от по-старите поколения и главите, с които работи не са особено читави спрямо днешните стандарти. Може би трябва да пробвате нещо по-качествено. Примерно Innokin Zenith II (малко по-широк е от устройството Ви, но ще работи). Изпарителя няма обслужваеми глави, но вкуса от него е много добър. Вариант за по-тесен изпарител, който да не надстърча от мода е Innokin Zlide 2ml, който ползва същите глави, но събира по-малко течност.
 5. За съжаление все още не съм чувал за такъв аромат. Ако трябва да съм честен, едва ли и ще се появи. Тютюна Клан от години не е това, което е бил някога и се съмнявам, че някой вече помни на какво точно е имал мирис оригиналния.
 6. Здравейте, това е малко особен въпрос, но ето няколко примерни, които според мен са подходящи и ще си паснат като размер с това устройство. Предполагам, че предпочитате такива със стегнато дърпане, подобно като усещане на това от нормална цигара (MTL). ThunderHead Creations Tauren Elite Pro MTL RTA Atomizer 2ml Vapefly Alberich MTL RTA Atomizer 4ml Vapefly Galaxies MTL RTA 3ml
 7. Това е най-трудния въпрос от всички - ароматите. Всичко е строго индивидуално и е трудно да се даде съвет. Ако черешата ти харесва и имаш някакъв тютюнев аромат под ръка, можеш да пробваш с микс между двата. Почни първоначално със съотношение 1:1 от двата аромата и виж дали ти допада. Ако някой от тях доминира прекалено много, пробвай да добавиш повече аромат от другия.
 8. Здравейте! От тази гледна точка няма да имате притеснения. Цигарата може да се разтече при определени условия, но не зависи от това как ще е поставена. Ако няма да се ползва дълъг период от време, е по-добре да се изпразни течността или да се махне контейнера. Колкото до самата цигара - трудно е да се препоръча така. Има много зависимости, които определят правилната цигара за конкретния потребител - пушите ли цигари, колко, какви, имате ли изисквания за форма, дизайн, цена... Най-добре е да се направи консултация по телефон, за да може да се обясни подробно.
 9. На VTC Mini изпарителя леко ще надстърча - мода е 22мм, а изпарителя е 24. Ще имаш по един милиметър от двете страни, където изпарителя ще е по-широк от мода. Но това е визуално - ако не те притеснява, устройството е чудесно за този изпарител. Виж само изпарителните глави в комплекта, понеже са две различни и ще трябва да настроиш устройството на различна мощност според всяка глава. Kroma - Z контейнера не е съвместим с твоето устройство. Става единствено за Kroma - Z електронните цигари.
 10. Здравейте! Ако нямате ограничение в ширината на мода, мога да препоръчвам Innokin Zlide 4ml, който е 24мм ширина, но ако мода има някакво ограничение, което да изисква изпарител до 22мм, то бих препоръчал Aspire Nautilus 2S.
 11. Няма смисъл да я бъркаш повече, но след джуркане е нормално да се получава такава пяна отгоре. Остави я за 1-2 дни и ще се избистри.
 12. Кога си я бъркал за последно? Това обикновено се получава след разбиването - въздуха, под формата на балончета се събира в горния край и стои известно време там, докато се спускат и изчезнат. Ако в течността има повече глицерин, се задържат повече време, но ако е бъркана последно преди 5 дни и от тогава седи така е странно.
 13. Здравей! ако приемем варианта за течност 50/50 ПГ/ВГ, за 3мг никотин най-лесния вариант е да смесиш една база VPG 0 и два никотинови шота с 18мг никотин. Към така приготвената течност, трябва да добавиш аромата, като процента за овкусяване варира при трите аромата. Ако ще разделиш 120-те милилитра на 3, т.е. по 40мл за всеки вкус се получава следното. За Шейд - не повече от 2-3%, т.е. на 40мл слагаш 1 - 1.2мл от аромат. За най-добър резултат трябва да оставиш този аромат да отлежи поне 3-4 седмици, да не кажа и повече понеже никотина е много малко, а той помага за отлежаването. Касъл Лонг - 10% - т.е. за 40мл слагаш 4мл аромат. Трибека - 7% - т.е. слагаш 2.8мл аромат. Тези два аромата имат нужда от 2-3 седмици за отлежаване.
 14. Здравей! Странно е, но Voopoo не предлагат VMate подчето отделно и го има само в комплекта с Драг-а. Скоро очакваме V.Thru подовете обаче, които може би ще са по-добрия вариант понеже предлагат някаква базова настройка на мощността, а ползват същите контейнери. В този ценови диапазон обаче се намира и Caliburn G, от който имаме само положителни отзиви към момента и честно казано ми е трудно да дам съвет. Ако обаче финансовата част и размера на устройството не са проблем, и търсите нещо наистина качествено, което да си заслужава инвестицията и да върши работа, моя съвет е да погледнете Innokin Kroma Z. Устройството е насочено предимно към MTL изпаряващи, но върши работа и за хора, които предпочитат ихналиране, като разбира се въздуха не е толкова свободен, колкото е при системите, които са насочени изцяло към DL.
 15. В момента всичко на пазара е със стандартна 510 резба, така че няма никакъв проблем да му сложиш, какъвто изпарител си решиш.
 16. Това са течности, които са изтекли преди години. Чудят се хората, как да се отърват от тях. По принцип течностите имат много по-дълъг реален срок на годност от обичайните 2 години на етикета, но конкретно с тези не бих рискувал, защото може да са произведени преди поне 5-6 години, а също и не се знае, колко са оригинални.
 17. Да. Сместваш в препоръчителните пропорции, оставяш да отлежи няколко седмици и си ти.
 18. Легално пак толкова ще ти излиза. Ползвай си готовата, докато все още може да се намира.
 19. Пробвайте първо със смяна на главата - най-вероятно това е причината.
 20. Това, което казва Благо Атанасов може да е най-вероятния проблем. Пробвайте с друга глава или минете през някой магазин, за да я погледнат колегите на място.
×
×
 • Create New...