Jump to content
GigaDrinks.com форум

Stoevmobile

Members
 • Posts

  380
 • Joined

 • Last visited

About Stoevmobile

 • Birthday 02/23/1965

Contact Methods

 • Website URL
  http://photo-forum.net/bg/index.php?APP_ACTION=USER_PROFILE&USER_ID=1962

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location:
  София

Recent Profile Visitors

1,320 profile views

Stoevmobile's Achievements

 1. Митко, има ли вече създаден за електронни цигари аромата на тютюна за лула Clan ?
 2. Аз минах вече 10+години на 15ти Август.... Одъртяхме с някои от Колегите тук....
 3. Трябва някой ден да напиша разказ за здравината на Joyetech eVic-VTC Mini.. И да не забравя - Добър вечер на всички стари познати тук!
 4. След толкова години все повече се убеждавам че навика е силен, не никотиновата зависимост и мерака за аромати и тръпки разни. Постепенно ги намалих до 100ml 18mg VPG на 400ml безникотинова VPG, не смятам колко е концентрацията на крайната течност, с по десетина капки аромат на всеки 100ml по навик, не залагам периоди да зрее. Много зависи и от хардуера, с който се изпарява - дали ни задоволява. За мен е важно да е дурако-устойчив, че го използвам и при екстремни ситуации (работа на височина и в ограничени пространства), докато съм на бачкане и трябва да носи и на изпадане от джоба.... Шибаните глави Joyetech Cubis LVC Coil Head след седмица започват да се задръстват и не съм намерил още начин да ги направя използваеми за дълъг период от време, както предишните поколения глави чрез драй бърн.. Трябва да намаля потреблението, че и аз като Митака гоня 10ml на ден , а със сигурност не е полезно това......
 5. Продължавам традиционно да използвам едно и също, като постепенно намалявам никотиновото съдържание и аромата.
 6. 6 години и половина с електронни цигари... още съм жив
 7. По празниците свърших новите глави. Потвърждавам по-късият им живот - за около 40 дни - 7 броя. Използвам под 40 капки аромат Табако С и 2-3 капки кафе на 100ml база. Не съм засичал колко ml на ден съм изпарявал.
 8. Мерси - днес го получих! Новите глави стават на старите Кубиси. Установих че като цяло новите глави са по-безшумни, но не успяват да достигнат живота на старите LVC.
 9. Тотално се прецака отварянето за допълване чрез завъртане на шапката. Митко, ако имате изостанал Кубис Про някъде - запази ми го.
 10. Не ми бе хрумвало да опитам комбинации стари/нови. Ще пробвам.
 11. Мите, да се оплача в прав текст от новите Cubis 2... На 02 Март около 13:30 взех един по спешност от магазина в Лозенец до Сити Център. Видях че е с други глави та купих и кутийка 5 броя ProC 1.5 Ом. За няма и 3 седмици смених нискоомната оригинална глава 2 пъти с 1,5 омови. Просто няма такава калпаво изпълнена пръчка и страшно съм разочарован -ни на пара ни на вкус го докарва, начина на отваряне за зареждане със завъртане не е за на бързо и на улицата, а трябва да слагам очилата и внимателно да го правя, за да не се блокира в някакво неотворено положение... Разбирам че няма наличности от старите Cubis и Cubis Pro, за които имам налични глави... мрънкам само когато ножа опре до кокъл.. Препоръчай какво да си взема - при старите Cubis и Cubis Pro при моят начин на изпаряване изкарвах средно по месец с една глава и не съм държал повече от 5 глави на склад. Помагайте!
 12. Гледам си архива - подарил съм шишето на проявилият интерес mad-max Ноември 2012година...баси и динозаврите дето сме тук.....
×
×
 • Create New...