Jump to content
GigaDrinks.com форум

Stoevmobile

Members
 • Мнения

  375
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

Относно Stoevmobile

 • Ранг
  Познат потребител
 • Рожден ден 23.02.1965

Contact Methods

 • Website URL
  http://photo-forum.net/bg/index.php?APP_ACTION=USER_PROFILE&USER_ID=1962

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Град:
  София

Последни посетители

890 профилни разглеждания
 1. След толкова години все повече се убеждавам че навика е силен, не никотиновата зависимост и мерака за аромати и тръпки разни. Постепенно ги намалих до 100ml 18mg VPG на 400ml безникотинова VPG, не смятам колко е концентрацията на крайната течност, с по десетина капки аромат на всеки 100ml по навик, не залагам периоди да зрее. Много зависи и от хардуера, с който се изпарява - дали ни задоволява. За мен е важно да е дурако-устойчив, че го използвам и при екстремни ситуации (работа на височина и в ограничени пространства), докато съм на бачкане и трябва да носи и на изпадане от джоба.... Шибаните глави Joyetech Cubis LVC Coil Head след седмица започват да се задръстват и не съм намерил още начин да ги направя използваеми за дълъг период от време, както предишните поколения глави чрез драй бърн.. Трябва да намаля потреблението, че и аз като Митака гоня 10ml на ден , а със сигурност не е полезно това......
 2. Продължавам традиционно да използвам едно и също, като постепенно намалявам никотиновото съдържание и аромата.
 3. 6 години и половина с електронни цигари... още съм жив
 4. По празниците свърших новите глави. Потвърждавам по-късият им живот - за около 40 дни - 7 броя. Използвам под 40 капки аромат Табако С и 2-3 капки кафе на 100ml база. Не съм засичал колко ml на ден съм изпарявал.
 5. Мерси - днес го получих! Новите глави стават на старите Кубиси. Установих че като цяло новите глави са по-безшумни, но не успяват да достигнат живота на старите LVC.
 6. Тотално се прецака отварянето за допълване чрез завъртане на шапката. Митко, ако имате изостанал Кубис Про някъде - запази ми го.
 7. Не ми бе хрумвало да опитам комбинации стари/нови. Ще пробвам.
 8. Мите, да се оплача в прав текст от новите Cubis 2... На 02 Март около 13:30 взех един по спешност от магазина в Лозенец до Сити Център. Видях че е с други глави та купих и кутийка 5 броя ProC 1.5 Ом. За няма и 3 седмици смених нискоомната оригинална глава 2 пъти с 1,5 омови. Просто няма такава калпаво изпълнена пръчка и страшно съм разочарован -ни на пара ни на вкус го докарва, начина на отваряне за зареждане със завъртане не е за на бързо и на улицата, а трябва да слагам очилата и внимателно да го правя, за да не се блокира в някакво неотворено положение... Разбирам че няма наличности от старите Cubis и Cubis Pro, за които имам налични глави... мрънкам само когато ножа опре до кокъл.. Препоръчай какво да си взема - при старите Cubis и Cubis Pro при моят начин на изпаряване изкарвах средно по месец с една глава и не съм държал повече от 5 глави на склад. Помагайте!
 9. Гледам си архива - подарил съм шишето на проявилият интерес mad-max Ноември 2012година...баси и динозаврите дето сме тук.....
 10. Не видях и забрана да се продава течност/база наливно, незапечатана - поправете ме ако бъркам...
 11. Не е хармонизирана Директива.. а между другото - ако се смеси 10ml/20mg база със 100ml база - колко mg/ml никотин ще се получи?
 12. Може ли повече инфо по въпроса? Не слагам повече от 5-10 капки аромат на 100ml/6mg ако изобщо сложа, ама ако ще се спират големите разфасовки да си купя туба от 5литра или какво? Шишенцата по 10ml са само за аромати, баси....
 13. Още една забележка - нямаше гаранционни карти в магазина, а касовата бележка май загубих на 30тата минута още... Надявам се да успея в дните преди празниците да прескоча до Пловдив да наспамя Митко на място..
×
×
 • Създай нов...