Jump to content
GigaDrinks.com форум

Stoevmobile

Members
 • Posts

  383
 • Joined

 • Last visited

About Stoevmobile

 • Birthday 02/23/1965

Contact Methods

 • Website URL
  http://photo-forum.net/bg/index.php?APP_ACTION=USER_PROFILE&USER_ID=1962

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location:
  София

Recent Profile Visitors

2,126 profile views

Stoevmobile's Achievements

 1. Свикнал съм с 1.6 от години. Ще се опитам да изкарам на резерви, ако не успея - ще взема с по-ниски омове.
 2. Митко, има ли вече създаден за електронни цигари аромата на тютюна за лула Clan ?
 3. Аз минах вече 10+години на 15ти Август.... Одъртяхме с някои от Колегите тук....
 4. Трябва някой ден да напиша разказ за здравината на Joyetech eVic-VTC Mini.. И да не забравя - Добър вечер на всички стари познати тук!
 5. След толкова години все повече се убеждавам че навика е силен, не никотиновата зависимост и мерака за аромати и тръпки разни. Постепенно ги намалих до 100ml 18mg VPG на 400ml безникотинова VPG, не смятам колко е концентрацията на крайната течност, с по десетина капки аромат на всеки 100ml по навик, не залагам периоди да зрее. Много зависи и от хардуера, с който се изпарява - дали ни задоволява. За мен е важно да е дурако-устойчив, че го използвам и при екстремни ситуации (работа на височина и в ограничени пространства), докато съм на бачкане и трябва да носи и на изпадане от джоба.... Шибаните глави Joyetech Cubis LVC Coil Head след седмица започват да се задръстват и не съм намерил още начин да ги направя използваеми за дълъг период от време, както предишните поколения глави чрез драй бърн.. Трябва да намаля потреблението, че и аз като Митака гоня 10ml на ден , а със сигурност не е полезно това......
 6. Продължавам традиционно да използвам едно и също, като постепенно намалявам никотиновото съдържание и аромата.
 7. 6 години и половина с електронни цигари... още съм жив
 8. По празниците свърших новите глави. Потвърждавам по-късият им живот - за около 40 дни - 7 броя. Използвам под 40 капки аромат Табако С и 2-3 капки кафе на 100ml база. Не съм засичал колко ml на ден съм изпарявал.
 9. Мерси - днес го получих! Новите глави стават на старите Кубиси. Установих че като цяло новите глави са по-безшумни, но не успяват да достигнат живота на старите LVC.
 10. Тотално се прецака отварянето за допълване чрез завъртане на шапката. Митко, ако имате изостанал Кубис Про някъде - запази ми го.
 11. Не ми бе хрумвало да опитам комбинации стари/нови. Ще пробвам.
×
×
 • Create New...