Преминете към съдържание
GigaDrinks.com форум

154 потребители са гласували

1. 1. Никотинова концентрация:

Recommended Posts

• Отговори 140
  • Създаден
  • Последни отговори

Най-популярни автори в тази тема

Най-популярни автори в тази тема

Публикувано на

Сега като пуша 18 mg с Vivi Nova ми е добре. Дръпнах и 12 и 24 но едната ми е слабо а другото силно. Нали няма здравословен проблем ако си продължа  на 18?

Нямаш грижи. Пробвай пак да свалиш след 10ина дни. Друг вариант - мешиш 50:50 18ка и 12ка и така ще стане 15 mg

Публикувано на

Сега като пуша 18 mg с Vivi Nova ми е добре. Дръпнах и 12 и 24 но едната ми е слабо а другото силно. Нали няма здравословен проблем ако си продължа  на 18?

Ако ти е много организма ти ще го усети и ще те предупреди! От личен опит го казвам! По принцип и аз изпарявам 18 и рядко имам проблем!

Публикувано на

Не проблем няма стига да не ти се завива свят-това е един от признаците,че концентрацията ти е висока.Не бързай да я сваляш обаче.Необходимостта на организма от никотин трябва да се задоволява,за да не ти липсват аналоговите и да не посягаш към тях.

• 1 месец по-късно...
Публикувано на

И накрая, ще минем на 0-вка :)

Ама дали ще се откажем от навика и кефа да изпаряваме ;)

За 0 база, времето ще покаже... :) А изпаряването, едва ли ще откажа. Цигарите отказах, пурите обаче не можах! Така и с изпаряването. :D
Публикувано на

И накрая, ще минем на 0-вка :)

Ама дали ще се откажем от навика и кефа да изпаряваме ;)

Ха,ха,ха

Аз стигнах и до  0мг. никотин и кво се получи ? Еми нищо,почнах и тютюнки да подкарвам,сега съм на 12мг. и ми е рахат ! Повече няма да си правя експерименти  :smoke2:

Публикувано на

Аз имах 40 мл база 0 , защото си бях взел 26 , но ми беше силно и с тази нула го слвалих и те ми останаха от зареждането си ги пуша вече 2 седмици, слабичко ми е, но засилвам ватовете на змакса и не виждам разлика. Все пак онзи ден си взех 18, защото с 0 изпитвам никотинов глад, това с тази 0 по-скоро исках да тествам себе си и съм доволен

Публикувано на

18 изпарявам, на меш и силикат, ама на мощни изпарители, обаче на по-"икономични" от рода на це4 съм забелязал че 24 е оптимален вариант. Леле, чудя се как може някой хора да изпаряват 36, това някакъв хорор ми се струва : )) Наскоро си бях направил 9-тка и с малко зор свикнах на третия ден, мисля че с ментол ще мога да карам и на такава концентрация, ама си падам по шейда. Между другото, кент на ФА 70 процента плюс ягода на Инавера е много много яка комбинация за мен.

Публикувано на

18 изпарявам, на меш и силикат, ама на мощни изпарители, обаче на по-"икономични" от рода на це4 съм забелязал че 24 е оптимален вариант. Леле, чудя се как може някой хора да изпаряват 36, това някакъв хорор ми се струва : )) Наскоро си бях направил 9-тка и с малко зор свикнах на третия ден, мисля че с ментол ще мога да карам и на такава концентрация, ама си падам по шейда. Между другото, кент на ФА 70 процента плюс ягода на Инавера е много много яка комбинация за мен.

Може...може колега. :) Като взех първият картомайзер ЦЕ4 "да благодаря на Димитър , че ме убеди за него " и 18мг/мл ми се видя планински въздух " покрай Е-хелт бях минал на 2 кутии Ориент Експрес на ден" . Та тогава единственият вариант беше база 38мг ПГ и ВГ 36мг. Горе-долу 3 месеца това пафках. Сега съм на около 10мг/мл и аз като теб се чудя как по дяволите съм пафкал толкова висока концентрация :)

• 1 месец по-късно...
Публикувано на

Поне според мен това със свалянето не трябва да е с такива резки граници. Така и така си готвите супите сами,сваляте по 1мг. с всяка следваща партида и се получава. Май месец изпарявах 18ка сега съм някъде под 9мг. и то без проблем и с идентични изпарители. Не съм си го поставяла за цел,просто при всяко забъркване свалям 1мг.

• 2 месеци по-късно...

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега за да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори на тази тема

×   Поставено като форматиран текст.   Поставете вместо това като обикновен текст

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Вашата връзка е вградена автоматично.   Показване като връзка вместо това

×   Вашето предишно съдържание е възстановено.   Изчистване на редактора

×   Не можете да качите директно снимка. Качете или добавете изображението от линк (URL)

Зарежда се...

• Създай ново...