Преминете към съдържание
GigaDrinks.com форум

Recommended Posts

Публикувано на

Браво колега Кольо78 страхотна машина си спретнал.Успех в модостроенето и реализацията на проектите които сиси наумил. :thumbsup:

Това ли ще е окончателния му цвят?

Мерси колега , ще го лакирам като остане ми малко време  :cheers1: 

Публикувано на

Браво и от мен. Радвам се , че има все още желание да сме различни :) 

Чудесно е станало. Има време ...ще го лакираш...ще го направиш и по-компактен......може и друга идея да ти дойде.Още веднъж БРАВО.

:thumbup3:

Публикувано на

Колега kolio78, сериозно, вие сте невероятен човек. Браво! :thumbsup:

Изключително рядко се срещат хора като вас, които като кажат, че ще направят нещо и го реализират, в най-кратки срокове.

Написахте, че ви харесва идеята: http://www.gigadrinks.com/forum/index.php/topic/364-blackbox-mod/?p=13211 и ето - вече го направихте.

Още веднъж - Браво! Желая ви и занапред да постигате мечтите си и да реализирате идеите си, без да се спирате пред никакви трудности.

Жив и здрав да сте! Продължавайте в същия дух!  :cheers3: :cheers3: :cheers3:

Публикувано на

Колеги радвам се , че ви хареса модчето  :cheers3: . За 24ч. се представи отлично , регулирането на изходното напрежение е много " мазничко " и коректно , но .............. се появи някакъв странен паразитен шум/звук/ много тих и едва доловим , но определено дразнещ :angry:. "Бучи" само при активация на устройството ,когато е закачен изпарител .Това ме накара да зарежа мода и да си го оставя само бърнене . Предполагам , че проблема е в понижаващия модул , който използвам https://www..../products/1259400 . Обръщам се към колегите , които са на ти с поялника да ме посъветват какъв друг понижаващ модул да търся , който да няма гореспоменатия проблем .  

Поздрави  :cheers3:

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега за да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори на тази тема

×   Поставено като форматиран текст.   Поставете вместо това като обикновен текст

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Вашата връзка е вградена автоматично.   Показване като връзка вместо това

×   Вашето предишно съдържание е възстановено.   Изчистване на редактора

×   Не можете да качите директно снимка. Качете или добавете изображението от линк (URL)

Зарежда се...
  • Създай ново...