Преминете към съдържание
GigaDrinks.com форум

Recommended Posts

Публикувано преди (редактирано)
11.12.2012г. Заповядайте в новооткрития магазин за електронни цигари на GigaDrinks.com в гр. Пловдив на бул. Христо Ботев 102 (срещу банкомата на Военна Болница). Очакваме ви!

Да ни е честит новия магазин! :cool3:

Може ли малко подробности като работно време и почивни дни?

И аз днес да се завирам в другия край на града :ph34r:

Редактирано на от зенит-е
Публикувано на

Аз не знам дали има ПОС-устройство... Дано да има... Иначе - до отсрещния банкомат - обратно - пак до банкомата (че нещо е харесано отпосле) - пак обратно... (в това време течността свършила... :) )

Публикувано на

Към момента работи така:

Понеделник-Петък: 10:00 - 18:00 часа

Събота: 10:00 - 16:00 часа

Неделя - почивен ден

Това за сега, но скоро ще започне да работи до 19:00 часа, в събота до 18:00 часа, а в неделя от 11:00 до 16:00 часа.

yass, хахахаха, по принцип не, но ще ни накарате да се замислим... :D

Публикувано на

И с батковци да е, пак ще сме по 'убави от хамериканците - вчера гледах клип на миловидния Бурсук (Брусардо) на сбирка на изпарители... само дебели, брадати и .... не толкова уйбави като нас :)

Публикувано на

Въпреки, че сме "умили зорите", :) , предлагам да наблегнем на каките в календар.

Давайте да навием Димитър за по един фирмен календар на Гигадринкс.

Пък ако няма да има каки на календара, може и със следи от какино червило. :cheers3:

Публикувано на (редактирано)

След малко отклонение от темата...

Абе хора, Вие сте по-добри в камуфлажа от английските спец. части. Два пъти минах покрай Вас с колата на 2-ра скорост и не можах да Ви открия. Но след кратка пешеходна обиколка... Паднахте ми в ръчичките.

EDIT: Благодаря Ви за доброто обслужване.

Редактирано на от зенит-е
Публикувано на

Абе хора, Вие сте по-добри в камуфлажа от английските спец. части. Два пъти минах покрай Вас с колата на 2-ра скорост и не можах да Ви открия. Но след кратка пешеходна обиколка... Паднахте ми в ръчичките.

Особено с тая табела Газови уредби отгоре... :D

Ами така ще е, като сме се сетили точно в най-натовареното време от годината да брандираме магазин - още си чакаме табелата. Надявам се, че в сряда ще е готово всичко.

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега за да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори на тази тема

×   Поставено като форматиран текст.   Поставете вместо това като обикновен текст

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Вашата връзка е вградена автоматично.   Показване като връзка вместо това

×   Вашето предишно съдържание е възстановено.   Изчистване на редактора

×   Не можете да качите директно снимка. Качете или добавете изображението от линк (URL)

Зарежда се...
  • Създай ново...