Jump to content
GigaDrinks.com форум

Borislav Stoyanov

Members
 • Posts

  43
 • Joined

 • Last visited

About Borislav Stoyanov

 • Birthday 09/18/1982

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location:
  Plovdiv

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Borislav Stoyanov's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

 1. Най вероятно клонката която си си взел е кофти. Купи си друг изпарител. Пробвай преди това да подмениш всички О рингове,може да има някой прецакан и да не ти херметизира добре. Също, не отваряй протока на течност повече от 1,5 оборота. Направиго на 0.5-1 оборот и виж какво ще стане,
 2. Ако искаш да използваш ТК,просто си направи намотка със стоманена жица,не с кантал.
 3. Скайлана има регулатор за течноста.Когато го пълниш,затваряй притока на течност. Тези нагреватели ги изхвърли и си направи нормални.
 4. Предлагам ти да изгледаш няколко клипчета в тубата и да следиш внимателно какво казват и правят,и вярвам ще стигнеш до решението на проблема.
 5. Завий с поюовин оборот,и намали ватовете на 15-16. Такава намотка(9 витки)и такива ватове които правиш искат ф3мм поне,но к3не го позволява много. Друго,К3 не е инхалатор,не е предвиден за такъв,ако се опитваш да инхалирах. Направи 6витки на ф2.5 и изпарявай на 14-15 вата. Пример: не можеш с трабант да вдигнеш 220км в час. Неможеш с кръстата отвертка да завиваш прав шлиц,ако ме разбираш какво искам да кажа.
 6. З Та ,значи. 1Провери какво ти е съотношението пг/вг. Ако ти е повече вгто няма да стане. Тези глави поемат по редки течности до 50/50. 2Другия въпрос е ,че ако се опитваш да инхалираш с нея(0.6ом) няма да стане(освен ако не си вземеш глава 0.5). 3 също така ,ако правиш тъй наречения чейн вейпинг(серийни дръпки) при което главата не смогва да се обмокри добре. 4 Ако са налице и 3те по горни точки... е те тогава е нормално да изгаря дори за минути. И задължително 5-6 капки в самата глава ,когато е нова.
 7. Според мен течноста ти е гъста за този изпарител,не ти се обмокря добре и лютото е от изгарянето на памука.
 8. Дай някакъв телефон за връзка. Имам някои аромати.
 9. Ми ще го чакам,но това определено мирише на лекарство за сега.
 10. На 2% е. Но и самият аромат(концентрата) мирише на сироп за кашлица ,буквално. Ни най-малка идея за захарен памук.
 11. Реших да пробвам и аз шейда. Взех го, разбърках го, минаха 20 дни,реших да го пробвам днес. Доколкото знам трябва да мирише на захарен памук, но този мирише на лекарство. Реших нещо да не съм объркал, помирисах аромата и той така мирише,като че не беше така като го взех. Някой има ли идея. Да не би аромата да е прецакан. Обърках темата, за ФА става въпрос.
 12. Най-лесно е да се говори без да се мислим, но.... Живеем в свободна държава,ако мислиш че си ощитен и можеш повече, давай предложи по-добро.
×
×
 • Create New...