Jump to content
GigaDrinks.com форум

sithius

Members
 • Posts

  29
 • Joined

 • Last visited

About sithius

 • Birthday 04/03/1980

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location:
  Панагюрище
 • Interests
  www.panbg.info
  www.pazaruvam-bg.com
  www.entershop-bg.com

Contact Methods

 • Skype
  s_mirchev

sithius's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

 1. Видяхте ли какво има на сайта, нови готови течности и аромати на La-Vape.
 2. Кангер леко са занижили качеството на Т2-ките или така ми се струва. В последните месеци /и партиди явно/ почти няма картомайзер дето в горната част лепилото да не се вижда, като при отделни бройки това е 2-3 милиметра. Главите за Т2 в момента са с къси дебели конци, но също май са рязани на око, доста разминаване в дължината на различните бройки. В кое ли китайско начално училище в час по трудово ги правят
 3. То смоковското виви е мини пак няма да ти седи добре на лавата
 4. Виждал съм смоковско виви с редуксова глава, работещо доволно при това. За справка dino55, като се появи на линия може да сподели, нямам спомен дали главата беше от тези с двойните намотки или обикновена.
 5. Баба Марта прати вест, ДА НЕ СЕ РАБОТИ ДНЕС! Да качим краката на бюрата и да се чешем по главата.... бели, румени, засмени... от божествен мързел днес опиянени! След кафенцето горещо иде време и за още нещо... сандвич със кюфте и много бири със мезе...!
 6. Твърдо за "ревюта". Подкрепям идеята.
 7. Много хубаво, дано другите държави не повлечат крак след руснаците: http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=5555351 ".....Освен това цигарите ще изчезнат от витрините и щандовете - там ще бъде изложен само ценоразпис на тютюневите изделия. Забраната обхваща също така електронните цигари и тютюна за дъвчене, добавя агенцията......"
 8. То тази обява да е проблема, 3501 обяви за електронни цигари към момента. Ужас и ад.
 9. Потвърждавам, и той и персонала са му винаги на ниво. В днешно време това е рядкост, обикновено ти се зверят, цитирам една клиентка: "Влязох в магазин произволен за ел.цигари от една верига в София и още от вратата ме посрещна продавачката със следното: - И да знаете ,че нашите батерии имат само шест месеца гаранция ако искате си взимайте, ако искате не". Съответно жената директно си излязла без да обели дума. С течение на времето подобни магазини ще изчезнат и ще останат такива като на Гига-та, където клиента е на почит. Хората виждат, чуват и правят разликата.
 10. То продавалника ясен, ами Илиенци, пазарите...да се надяваме че има и честни хора дето ще разкажат, ако видят....така ми мирише на "някой от бранша", че чак смърди, но да не бързам с обвиненията....то ще си покаже в някой момент...
 11. От хорската злоба по лошо няма, тяхната кожа......повечко количества атмос е много съмнителна работата, трябва да се озъртаме в сайтовете тип продавалник и подобни форуми, както и софийските магазинчета....
 12. Боже, тия у ред ли са. Дано е безвредно, че ако се нагълта някое детенце, пу пу да се не случва.
 13. Защо така се подценява възможното предлагане на тези арикули от Гигадринкс? И защо Своеместото да не се види на витрина на магазина? Като собственик на магазин съм се уверил в едно - за всеки предлаган артикул си има клиент. Това че е по-скъпо означава само, че няма да е в "огромни" количества като наличност, но като артикул не виждам проблем. По същата логика не трябва да има и скъпи лули и бонгове.
 14. А точно, знаех си че очите не ми играят номера, въпреки цайсите....
×
×
 • Create New...