Jump to content
GigaDrinks.com форум

Kayfun

Members
 • Posts

  175
 • Joined

 • Last visited

Contact Methods

 • Website URL
  http://masterome.alle.bg

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location:
  Плевен

Recent Profile Visitors

1,876 profile views

Kayfun's Achievements

 1. Айде пак, след 2г... Понеже от горе-долу толкова не съм пушил ни Шейд, ни кораба, а вчера си ги взех и двата (на Флевър Арт са). Шейда 2-3%. А Дезърта по колко слагате и за колко втасва (0.6мг, 30PG/70VG?
 2. В смисъл, кое е по-добро? Минито или Лайт? Аз сега поръчах Лайт + 2021, 22мм. (от Алиекспрес).
 3. Колега, вече сме 2021. Как се представя Лайта? Вече има и Кайфун Прайм. Трябва ми нов Кайфун, но да не отстъпва на Мини v3 като вкус! И още един въпрос - Във Фасттеч вече изобщо не се продава Кайфун! От къде ги взимате тия клонове на Кайфуня?
 4. Глидате ли новините тази вечер, в които отделиха специално внимание на поредния смъртен случай в щатите, вследствие на употребата на електронни цигари!??
 5. От доста време не съм влизал във форума, а имам въпрос. Какво се случва с Флевър арт? Защо ароматите им се спират от продажба? Исках да си поръчам Шейд и Дезърт шип и ми изскочи червен надпис, че тези продукти се спират от продажба?
 6. Пише това - Уважаеми клиенти, уведомяваме ви, че постепенно продуктите от тази категория ще бъдат спрени от продажба! Алтернативите им може да намерите в категорията "G-Vape", подкатегория "Flavors - The Italian Way"! Ама какво значи "алтернативите"? Оригинални аромати на ФА или собствени заместители от GV?
 7. Здравейте колеги! Не съм влизал от бая време във форума и забелязвам някои промени... Затова директно ще питам! Търся Шейд и Дезърт шип, обаче няма. Да не би продуктите на ФА да се спират от продажба? Сред продуктите на G-вейп гледам че има със същите имена, но това на ФА ли са оригиналните аромати или нещо друго? Какво става с ФА?
 8. На око.. Като изпада всичко от нея е готова. Мойта не съм я бърнил от ... не помня вече от кога... Някъде обаче четох, че не било добре да се бърни. Не знам защо...
 9. Колега нов вайпър, имаш лично.
 10. Не съм я пушил тая Трибека никога. Ама не се сещам за друга причина за почерняване на намотката, освен течноста. Щом пръска през мундщука, не е конденз, а по-вероятно лабав памук. А и ефекта на пръскане го има по-често (поне при мен) когато намотката е нова. Като се поразработи, спира. Стоманената жица отвръща и мисля че повече от 0.4 идва дебела за тоя изпарител. Моите намотки идват към 0.9-1.0 ом и златната среда ми е на 20 вата.
 11. Колега, ванила на Капела ли шмъркаш? Щото от нея намотката става на кюмюр за 1 ден. Много е вкусна иначе! Гори именно щото се покрива с мазна чернилка и окъсява. От къде ти плюе? През мундщука или през отворите за въздух? Аз в момента съм със стоманена жица 0.4 (по препоръка на колега от форума). Разликата с кантала е че стоманата реагира малко по-бързо, но за мен лично не е кой знае каква разлика. Тая намотка я ползвам вече 3-4 месеца с 2-3 бърна. Щото ме мързи да си направя нова
 12. Колега, аз заради о-ринговете си поръчах за няма и 5лв. пет пълни комплекта - всички о-рингове + изолатори + винтчета. Ама от Китай, понеже не съм в БГ. Още не съм ги пробвал, но днес смятам да направя пълна профилактика и почистване и да сменя всички о-рингове на моя Кайфун. Ще дам отзив за качеството в сравниние с оригиналните! За 2.60$!
 13. Нарочно изчаках няколко дена, за да потвърдя предположението си за сухите дръпки. След изпушени към 30-40 ml се оказа, че причината е в липса на смазване на двата о-ринга на базата. С по няколко капки течност върху тях, проблема се реши генерално! Иначе нарочно няколко пъти сменях памук, като нарочно го поставях немърливо за да видя дали ще има някаква промяна. Няма. Както и да го тъпча (силно, слабо, плътен, рехав, къс, дълъг....), изпарителя дава вкус и пара в изобилие. А за сравнение с предишния ми Събтанк, не може да става дума. Минито е на светлинни години напред!
 14. Лоша новина. Сухите дръпки отново са актуални. След цял ден експерименти с памуци и нагреватели, установих че проблема не е в памука! Направи ми впечатление, че като тръгна да развивам камбаната за да почнат да излизат балончета, тя НЕ СЕ ВЪРТИ ТАКА МАЗНО, както по-рано! Върти се тегаво, с усилие, на пресекулки с някакво триене като във гума! Нещо между камбаната и базата не е наред, ама идея си нямам какво може да е... О-ринговете изглеждат здрави.
×
×
 • Create New...