Преминете към съдържание
GigaDrinks.com форум

Recommended Posts

Публикувано преди

От няколко дена съм с въпросния мод. Като цяло съм доволен, но имам проблеми използвайки го Subtank mini RBA главата с NI200. Ако мода седи дълго време без да го използвам, и като го взема, натискайки пусковият бутон, изписва battery low, и така докато не извадя батерията, и я поставя пак.Също така, на 180градуса , и на 230 градуса, няма никаква разлика, а като падна на 170 примерно, няма никаква пара.

А когато сложа на жената китайското кайфунче, съвсем друга работа е, и темп. настройката си рабори коректно, при никакви условия,и ситуации не изписва battery low. А със събтанка какво ли не правих, вадих му позлатения пин в основата който е , и го измих. Също така и пина на RBA главата, и него мих, подсушавах, пробвах с 6-8 различни никел намотки, 0,30 - 0,35мм , с разстояние м/у намотките, без разстояние, на 3 и на 3,5 мм диаметър на намотките.

При нито един от по-горе описаните методи няма промяна, пробвах да го заключа на различни съпротивления, но отново няма разлика.

Та, знам че е мнооого малко вероятно някой да има същия мод, и със същия изпарител, да сподели как е при него.

Благодаря предварително!

• Отговори 154
  • Създаден
  • Последни отговори

Най-популярни автори в тази тема

Най-популярни автори в тази тема

Публикувано на

Нямам същия изпарител (вече), но имам същия мод и ти препоръчвам да пробваш Стоманена жица, с нея можеш да го ползваш на TC и VW работи си перфектно и в двата случая.Аз си взех SS 316L 26AWG , малко е трудно да докараш по високо съпротивление с тая пущина. Сега съм с BillowV2 изпарител две намотки по 14 витки на 2.5мм диаметър се получи 0.42 и за повече витки нямам място в камбанката.

Kакто казах обаче работи си перфектно и  с темп. контрол и в режим вариват.Ако нямаш такава жица Димитър каза, че ще зареждат тия дни.

Публикувано на (редактирано)

Моя съвет е да сложиш друга,по добра батерия.Температурния контрол си изисква сериозен ток.Имам този мод и го ползвам точно с субтанка,не съм имал такъв проблем,но съм с нова батерия LG 3000mah.

П.п. Ползвам го с титан,не с никел,но мисля че това не е причината.

Редактирано на от sashogg
Публикувано на

Имам effest 3100mah,и LG HG2. И 2те са 20A,сугурен съм че не е от батериите, кайфуна на същия мод няма грижи. А и ти ли си със събтанк и евик?

4u4umi6ev,чакам сега и титана, и SS жиците, да се заимам и с тях да пробвам. А в гигадринкс 316L ще зареждат, или от другите?

Публикувано на

Да,абсолютно същата комбинация.А субтанка на друг мод прави ли проблеми,не е лошо да го пробваш,ако имаш такъв.Не виждам иначе причина ...кофти контакт е възможен,от там да се получава.Пробвай с притягане на болтчетата на намотката.

Сещам се нещо друго,за Никел се изисква витките на намотката да не се допират,това задължително,виж и там да не би да имаш проблем.

Публикувано на

Виж ако можеш да намалиш малко размера на намотката при мен имаше подобен проблем леко опираше в краищата на РБА главата и показваше и друго съпротивление даже като я намалих и се оправи всичко

Публикувано на

Мой колега има такъв мод и интересното беше че при зададени 200 градуса изпарителя не тръгваше,а на моя мод Клупор GT тръгна.

Оказа се че след като зададеш градуси трябва да барнеш и ватовете...за мен това е странно,но факт.За сравнение na CLOUPOR GT 80 се задава само температура-другото е автоматично..така че вдигни ватовете освен температурата

Публикувано на

Върнах се към кантал за момента. В неделя ще видя, имам колега със събтанк на работа с RBA и никел200 намотка. Ако с неговият е ок, ще пробвам с неговата глава в моя изпарител. Ако е ок, давам едни 17 лева за нова RBA,ако пак е същото, от китайците нова основа за 10ина долара. Благодаря на всички.

Задължително фиксирай/заключвай/  съпротивлението при поставянето на изпарителя при стайна температура първоначално ако искаш да ти работи корекно , като за никелови и титанови намотки задължително с промеждутък между витките и никакъв бърн а с нер. стомана/SS/ както искаш .Винаги добре притягай захвата   на намотката 

Редактирано на от hamardin

При титановите намотки не е необходимо разстояние между витките.Точно тези разстояния ме отказаха от никела,памука го слагам доста плътно и на практика няма как да се получат разстоянията.

Редактирано на от sashogg
Публикувано на

С на колегата Събтанка работи коректно. Нямаше време да проверим дали е RBA главата, или основата. Едно от 2те е проблема.

Всичко като опции съм пробвал, различни диаметри, с разстояние, без разстояние, закл. съпротивление, откл. съпротивление, различни диаметри на намотките, с 4 вида батерии, и нищо не помага. С на жената китайския кайфун бачка страхотно, с MAGAMA-та ми работи коректно, с наколегата събтанка работи коректно, и с магмата на др колега пак няма ядове. Ще видим вече какво точно е ;)

Публикувано на

Днес правих нова намотка на моя,реших с кантал,до сега беше с титан.Съвсем леко съм изрязал стърчащите краища на намотката,така че леко опираше в цилиндъра и ми даваше някакви странни омажи...След като ги резнах повторно,нещата се орпавиха.Та...мислълта ми е да провериш нещо в тази посока...евентуално.

Публикувано на

Всичко съм гледал, не е нещо в билда, какъвто и да е той. Аз като правя намотките, крайщата ги увивам около болчето на площадката, и няма шанс да опират в цилиндърчето. Забелязвам че и с кантала ми прави магарии. Понякога като го вдигна и на 1во натискане ми изписва "check atomizer", на 2ро натискане е ок. Малко ми варира съпротивлението. Но съм категоричен че не е в билда. 

Публикувано на

Колега, провери дали RBA главата опира в златистия пин. Ако малко не достига ще ти прави магарии. Отвори базата на най широката дупка за въздух и погледни. Ако не контактува добре, подложи една силиконова шайбичка на пина на RBA-то.

Sent from my MI NOTE LTE using Tapatalk

Публикувано на

Не завивай намотката около болтчето,разстоянието между болтчетата за намотката и цилиндъра е изключително малка и завиването може да е причината,да опира.Като премине под болтчето,стегни и скъсай плътно,но не завивай както при другите изпарители.На останалите колеги препоръките също са логични,ще го излекуваме,няма страшно :)

Публикувано на

Не съм напълно сигурен, пробвах RBA-то на колегата на моята основа, и пак си има грижи. С неговата основа и моята RBA, си бачка.

Може би пина не контактува добре, ще правя разследване като се прибера.

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега за да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори на тази тема

×   Поставено като форматиран текст.   Поставете вместо това като обикновен текст

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Вашата връзка е вградена автоматично.   Показване като връзка вместо това

×   Вашето предишно съдържание е възстановено.   Изчистване на редактора

×   Не можете да качите директно снимка. Качете или добавете изображението от линк (URL)

Зарежда се...

• Създай ново...