Преминете към съдържание
GigaDrinks.com форум

Recommended Posts

Публикувано преди (редактирано)

Моля предложете най-несладникавите тютюневи аромати които сте ползвали.Напоследък ми е толкова сладко от тези течности че като ме почерпят с шоколадов бонбон ми се повдига.

Например глетчера на HCL ми е все едно че ям леко ментова чиста захар с лъжица от пакета.Тобако ц на инавера за мен е кафява захар буквално.

Редактирано на от smoking man
  • 2 седмици по-късно...
Публикувано на

Виж ако имаш опция пробвай Латакия наистина . Преди време и аз бях се зациклил на "сладко ми е" и Пуф-Паф /да се слави никът му/ ми подметна това име. 

ЕДИТ

Латакия се води тютюнево. ;)

Публикувано на (редактирано)

+ 1 за Дезърта. Определено не е сладникъв( за моя вкус)Аз търся точно сладоста в аромата. И това ме отказа от Дезърта. Др. такъв е Стром, само незнам към тютюневите ли спада или......

Редактирано на от kris86
Публикувано на

Или към миризма на чорапи :D. Дезърта е силно обичана и в същото време силно мразена история...въпрос на вкус казало кучето :D. По въпроса колега пробвай виржиния на домакина. Откакто се сдобих с нея не спирам да я хваля.

Публикувано на
1 hour ago, Princesata said:

Или към миризма на чорапи :D. Дезърта е силно обичана и в същото време силно мразена история...въпрос на вкус казало кучето :D. По въпроса колега пробвай виржиния на домакина. Откакто се сдобих с нея не спирам да я хваля.

Virginia-та на FA не е лоша. Бие малко на Латакия. Ти за тази на G-Vape ли говориш? 

Публикувано на

Днес пробвах Латакията.Нормално ли е да няма почти никаква разлика с Бърли пак на ФА.Бърлито е малко по остро,а Латакията малко по „дървесна” като че ли,но основния вкус и аромат е същия.Не го очахвах,та питам за другите така ли е или само аз съм на това мнение? 

Публикувано на
51 minutes ago, smoking man said:

Днес пробвах Латакията.Нормално ли е да няма почти никаква разлика с Бърли пак на ФА.Бърлито е малко по остро,а Латакията малко по „дървесна” като че ли,но основния вкус и аромат е същия.Не го очахвах,та питам за другите така ли е или само аз съм на това мнение? 

Ей тука ме изуми. Готова течност или сам си забърка течността?? Колко време след забъркване я пробва? Някои  колеги определят Латакия дори с вкус на чубрица/подправки.

Публикувано на (редактирано)

Сам съм я бъркал на 1,5%.Престоя 10 тина часа.Пробвах да близна и от концентрата директно от шишенцето-почти същия вкус като бърли концентрата.

Редактирано на от smoking man

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега за да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори на тази тема

×   Поставено като форматиран текст.   Поставете вместо това като обикновен текст

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Вашата връзка е вградена автоматично.   Показване като връзка вместо това

×   Вашето предишно съдържание е възстановено.   Изчистване на редактора

×   Не можете да качите директно снимка. Качете или добавете изображението от линк (URL)

Зарежда се...
  • Създай ново...