smoking man Публикувано преди 14 Ноември, 2016 Отчет Публикувано преди 14 Ноември, 2016 (редактирано) Моля предложете най-несладникавите тютюневи аромати които сте ползвали.Напоследък ми е толкова сладко от тези течности че като ме почерпят с шоколадов бонбон ми се повдига. Например глетчера на HCL ми е все едно че ям леко ментова чиста захар с лъжица от пакета.Тобако ц на инавера за мен е кафява захар буквално. Редактирано на 14 Ноември, 2016 от smoking man Отговор
FCBICO Публикувано на 14 Ноември, 2016 Отчет Публикувано на 14 Ноември, 2016 Africano на HCL,Virginia също.Max Blend на FA е ок. Отговор
Боби61 Публикувано на 15 Ноември, 2016 Отчет Публикувано на 15 Ноември, 2016 Flavour Art 7 Leaves Mellow Sunset Отговор
tsanoff Публикувано на 15 Ноември, 2016 Отчет Публикувано на 15 Ноември, 2016 Latakia, Virginia, 7Leaves на FA са добри и не са сладникави - поне за мен. Отговор
smoking man Публикувано на 15 Ноември, 2016 Автор Отчет Публикувано на 15 Ноември, 2016 Благодаря.Засега заложих на тютюневото абсолю от гигата и на biter wizard на FA.Да видим какво ще стане. Отговор
mad-max Публикувано на 23 Ноември, 2016 Отчет Публикувано на 23 Ноември, 2016 Виж ако имаш опция пробвай Латакия наистина . Преди време и аз бях се зациклил на "сладко ми е" и Пуф-Паф /да се слави никът му/ ми подметна това име. ЕДИТ Латакия се води тютюнево. Отговор
smoking man Публикувано на 23 Ноември, 2016 Автор Отчет Публикувано на 23 Ноември, 2016 Благодаря за съветите.Ще пробвам латакията скоро,но най-странното е че вкуса ми се пооправи и вече не ми сладни толкова-еди че го разбери. Отговор
gogo63 Публикувано на 24 Ноември, 2016 Отчет Публикувано на 24 Ноември, 2016 +1 за Латакия при така зададения въпрос. Аз иначе си карам традиционно на Дезърт. Околните го определят като миризма на курабийки, та не смея да ти го препоръчам Отговор
smoking man Публикувано на 24 Ноември, 2016 Автор Отчет Публикувано на 24 Ноември, 2016 Дезърт съм го ползвал преди години-харесвам го но наистина е малко сладкарски. Отговор
kris86 Публикувано на 24 Ноември, 2016 Отчет Публикувано на 24 Ноември, 2016 (редактирано) + 1 за Дезърта. Определено не е сладникъв( за моя вкус)Аз търся точно сладоста в аромата. И това ме отказа от Дезърта. Др. такъв е Стром, само незнам към тютюневите ли спада или...... Редактирано на 24 Ноември, 2016 от kris86 Отговор
Princesata Публикувано на 25 Ноември, 2016 Отчет Публикувано на 25 Ноември, 2016 Или към миризма на чорапи . Дезърта е силно обичана и в същото време силно мразена история...въпрос на вкус казало кучето . По въпроса колега пробвай виржиния на домакина. Откакто се сдобих с нея не спирам да я хваля. Отговор
tsanoff Публикувано на 25 Ноември, 2016 Отчет Публикувано на 25 Ноември, 2016 1 hour ago, Princesata said: Или към миризма на чорапи . Дезърта е силно обичана и в същото време силно мразена история...въпрос на вкус казало кучето . По въпроса колега пробвай виржиния на домакина. Откакто се сдобих с нея не спирам да я хваля. Virginia-та на FA не е лоша. Бие малко на Латакия. Ти за тази на G-Vape ли говориш? Отговор
Princesata Публикувано на 26 Ноември, 2016 Отчет Публикувано на 26 Ноември, 2016 Да за нея уникален чист тютюн е. Димитър каза,че базата виржиния овкусяват с нея тъй,че който го мързи да бърка взема директно база виржиния и си я пуфка. Отговор
carpediem Публикувано на 27 Ноември, 2016 Отчет Публикувано на 27 Ноември, 2016 Glory FA 1,5-2% max. и 2-3 капки на 10мл. Black fire FA. Ако търсите несладък и автентичен вкус,това е решението. Отговор
smoking man Публикувано на 29 Ноември, 2016 Автор Отчет Публикувано на 29 Ноември, 2016 Днес пробвах Латакията.Нормално ли е да няма почти никаква разлика с Бърли пак на ФА.Бърлито е малко по остро,а Латакията малко по „дървесна” като че ли,но основния вкус и аромат е същия.Не го очахвах,та питам за другите така ли е или само аз съм на това мнение? Отговор
mad-max Публикувано на 29 Ноември, 2016 Отчет Публикувано на 29 Ноември, 2016 51 minutes ago, smoking man said: Днес пробвах Латакията.Нормално ли е да няма почти никаква разлика с Бърли пак на ФА.Бърлито е малко по остро,а Латакията малко по „дървесна” като че ли,но основния вкус и аромат е същия.Не го очахвах,та питам за другите така ли е или само аз съм на това мнение? Ей тука ме изуми. Готова течност или сам си забърка течността?? Колко време след забъркване я пробва? Някои колеги определят Латакия дори с вкус на чубрица/подправки. Отговор
tsanoff Публикувано на 29 Ноември, 2016 Отчет Публикувано на 29 Ноември, 2016 Латакията направо си има вкус на чушка за мен. Не съм пробвал Бърли-то, обаче. Отговор
smoking man Публикувано на 30 Ноември, 2016 Автор Отчет Публикувано на 30 Ноември, 2016 (редактирано) Сам съм я бъркал на 1,5%.Престоя 10 тина часа.Пробвах да близна и от концентрата директно от шишенцето-почти същия вкус като бърли концентрата. Редактирано на 30 Ноември, 2016 от smoking man Отговор
smoking man Публикувано на 30 Ноември, 2016 Автор Отчет Публикувано на 30 Ноември, 2016 За мен няма нищо общо с чушки или чубрица.Освен италианците да са объркали етикетите а? Отговор
hamardin Публикувано на 30 Ноември, 2016 Отчет Публикувано на 30 Ноември, 2016 Вкус усещането са такива дебри в които всеки сам си плава самостоятелно тук еталон няма как да има . Проба грешка се свеждат нещата Отговор
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега за да публикувате с вашия акаунт.