Dinsf Публикувано на 6 Септември, 2013 Отчет Публикувано на 6 Септември, 2013 Аз от еГо скочих на мехмод с някои резерви, но много четене и питане му е майката!Иначе сид е разумния вариант! Отговор
Димитър Публикувано на 6 Септември, 2013 Отчет Публикувано на 6 Септември, 2013 Сид или Вамо. Вамото ще е налично до десетина дни, Сида след малко повече. Отговор
gabare Публикувано на 6 Септември, 2013 Отчет Публикувано на 6 Септември, 2013 Абе ще пробвам един мех мод пък ако не се получи нищо другото го знам. Сид или Вамо. Вамото ще е налично до десетина дни, Сида след малко повече. Каква е разликата между двете освен цената. Отговор
Станчо Публикувано на 6 Септември, 2013 Отчет Публикувано на 6 Септември, 2013 (редактирано) С механиката си въртиш намотките под 1.2 ома някъде,а с другия над тези. Защитата е най голямата разлика, защото механиката няма. Друго има много писано търси в форума, различни модели и мн мн неща Редактирано на 6 Септември, 2013 от Станчо Отговор
PepiSuni Публикувано на 6 Септември, 2013 Отчет Публикувано на 6 Септември, 2013 (редактирано) Абе ще пробвам един мех мод пък ако не се получи нищо другото го знам. Сид или Вамо Каква е разликата между двете освен цената. Едното е стомана а другото алумин Редактирано на 6 Септември, 2013 от PepiSuni Отговор
gabare Публикувано на 6 Септември, 2013 Отчет Публикувано на 6 Септември, 2013 (редактирано) Мерси за отговорите на всички.Ще изчакам да дойде и новата стока в гигата и тогава ще си направа едно пътуване до столицата и ще реша на място. Редактирано на 6 Септември, 2013 от gabare Отговор
stocher Публикувано на 6 Септември, 2013 Отчет Публикувано на 6 Септември, 2013 Моя съвет е за мех.мода си вземи предпазител от магазина. Онзи ден след 6-7м. използване сработи явно надписа на него 18Fuse цифрата означава ток в ампери и при 0.4ом сработи. Та умната или русата. Успех с покупките!!! Отговор
PepiSuni Публикувано на 6 Септември, 2013 Отчет Публикувано на 6 Септември, 2013 при 0.4ом сработи Такава ли беше намотката ? С каква цел я правиш така ? Отговор
gabare Публикувано на 6 Септември, 2013 Отчет Публикувано на 6 Септември, 2013 Моя съвет е за мех.мода си вземи предпазител от магазина. Онзи ден след 6-7м. използване сработи явно надписа на него 18Fuse цифрата означава ток в ампери и при 0.4ом сработи. Та умната или русата. Успех с покупките!!! Ами ако ползвам IMR батерия тя нямаше ли защита някаква Отговор
БГ/Вейпър Публикувано на 6 Септември, 2013 Отчет Публикувано на 6 Септември, 2013 Каквото и да си вземеш няма да сгрешиш.Ако нещо се обърка ще имаш едно на ум.С питане и с помощ рано или късно ще се справиш.Въпроса е да имаш резерва.Научен никои не се е родил.Успех и не на аналоговите. Отговор
branniKKK Публикувано на 7 Септември, 2013 Отчет Публикувано на 7 Септември, 2013 И според мен е по-удачно да се купи вариволт като начало за мод,механичните са... по като за напреднали ми се струва,а и изискват друг тип изпарители което пак си е един не малък разход. Отговор
stocher Публикувано на 7 Септември, 2013 Отчет Публикувано на 7 Септември, 2013 (редактирано) Такава ли беше намотката ? С каква цел я правиш така ? Не, бях с 1.3ом но не бях добре оксидирал меша, моя грешка. Сега стана след като десет пъти го топих с вода. Сега съм с изолация, но нещо не я обгарям както трябва, почти изхабих 10см парче за 7-8мм без да се рони. Горя я с горелката, но прегаря и след това се рони. Пробвах и с спирт не става. Нещо бъркам. Иначе с изолация е уникално. Мъчих и с 1мм фитил увит на меша, както се връзва въдичарска кука но не захранва добре с течност. Трябва да има и по добри изолации, ще търсим. Редактирано на 7 Септември, 2013 от stocher Отговор
west hamm Публикувано на 7 Септември, 2013 Отчет Публикувано на 7 Септември, 2013 Не, бях с 1.3ом но не бях добре оксидирал меша, моя грешка. Сега стана след като десет пъти го топих с вода. Сега съм с изолация, но нещо не я обгарям както трябва, почти изхабих 10см парче за 7-8мм без да се рони. Горя я с горелката, но прегаря и след това се рони. Пробвах и с спирт не става. Нещо бъркам. Иначе с изолация е уникално. Мъчих и с 1мм фитил увит на меша, както се връзва въдичарска кука но не захранва добре с течност. Трябва да има и по добри изолации, ще търсим. каква изолация ползваш , намерихме една много добра Отговор
jinta Публикувано на 7 Септември, 2013 Отчет Публикувано на 7 Септември, 2013 Тази в Гига е ок, не я пали с горелка, използвай запалка, целта е само да изгори външния слой, остава нещо като оплетка подобна на ековуул, и с този фитил става за гащи, но е пипкава работа Отговор
nblagoev Публикувано на 7 Септември, 2013 Отчет Публикувано на 7 Септември, 2013 На меша спокойно може да се нахлузи и ekowool за изолация. Отговор
jinta Публикувано на 7 Септември, 2013 Отчет Публикувано на 7 Септември, 2013 Лично мое мнение е, че добре оксидиран меш няма нужда от допълнителна изолация, напротив,според мен тя предава вкуса както всеки фитил и се гиби от по-чистия и силен вкус и удар от меша, за сметка на може би повече пара. Това е въпрос на лично усещане, винаги съм казвал, че най-доброто е това, което радва конкретния човек. Отговор
nblagoev Публикувано на 7 Септември, 2013 Отчет Публикувано на 7 Септември, 2013 (редактирано) Лично мое мнение е, че добре оксидиран меш няма нужда от допълнителна изолация, напротив,според мен тя предава вкуса както всеки фитил и се гиби от по-чистия и силен вкус и удар от меша, за сметка на може би повече пара. Това е въпрос на лично усещане, винаги съм казвал, че най-доброто е това, което радва конкретния човек. Съгласен съм, аз също карам на гол меш! Исках да кажа, че ekowool върши същата работа като 'гащите', без да има нужда от допълнителна обработка. Редактирано на 7 Септември, 2013 от nblagoev Отговор
stocher Публикувано на 7 Септември, 2013 Отчет Публикувано на 7 Септември, 2013 Аз също мисля, че добре оксидиран меш няма нужда от изолация, но грешки в растежа. В меша открих нещо ново, изпарявам около 12мг никотин с меш удара не го усещам силно в гърлото, но след 3-4дръпки се замайва главата, този начин ми хареса, пък и много уважавам генезисите. Наистина някои аромати са уникални през меш, ще пробвам и въже. Моята изолация е от магазина от тук, Уест каква е тази другата? Отговор
west hamm Публикувано на 7 Септември, 2013 Отчет Публикувано на 7 Септември, 2013 (редактирано) Аз също мисля, че добре оксидиран меш няма нужда от изолация, но грешки в растежа. В меша открих нещо ново, изпарявам около 12мг никотин с меш удара не го усещам силно в гърлото, но след 3-4дръпки се замайва главата, този начин ми хареса, пък и много уважавам генезисите. Наистина някои аромати са уникални през меш, ще пробвам и въже. Моята изолация е от магазина от тук, Уест каква е тази другата? подобна на тази от гига , след незнам колко обикаляне намерихме но незнам какъв размер ти върши работа , тази става перфектно на винкелче 1мм , просто заспива и мисля че е по стегната от другата , ако си с кобра или малък ген върши идеална работа , засега само Атила я е тествал но е много доволен Редактирано на 7 Септември, 2013 от west hamm Отговор
stocher Публикувано на 7 Септември, 2013 Отчет Публикувано на 7 Септември, 2013 С Кобра и Атти съм, ще взема да обиколя електричарските магазини да огледам. Отговор
west hamm Публикувано на 7 Септември, 2013 Отчет Публикувано на 7 Септември, 2013 (редактирано) С Кобра и Атти съм, ще взема да обиколя електричарските магазини да огледам. Хари беше намерил една , но се оказа че не е добре , просто ако намериш нека ти резнат в магазина едно парченце и го пални със запалка , другият вариянт е ако Димитър иска да закупи от тук и така ще има във всичките магазини на Гига и въпроса е уреден , аз никога не я горя с бренера винаги със запалка и като обгори я измивам със вода и после трипъти я паля със спирт , и като монтирам намотката я бърня на сухо да избелее памперса , дано на теб да не ти кажат че имат само изолирбанд че тук по магазините се наслушах на щуротий Редактирано на 7 Септември, 2013 от west hamm Отговор
stocher Публикувано на 7 Септември, 2013 Отчет Публикувано на 7 Септември, 2013 Тази като я горя със запалка, се пали и като спре горенето става твърда и се разпада. Последния път вкарах тел и постянно го охлаждах докато горя с бренера или аз бъркам или изолацията не става. В Пловдив има един два магазина с богат избор ще мина и ще пиша. Според теб с 0.3мм нихром по добре ли ще е, аз ги правя с 0.22? Отговор
west hamm Публикувано на 7 Септември, 2013 Отчет Публикувано на 7 Септември, 2013 Тази като я горя със запалка, се пали и като спре горенето става твърда и се разпада. Последния път вкарах тел и постянно го охлаждах докато горя с бренера или аз бъркам или изолацията не става. В Пловдив има един два магазина с богат избор ще мина и ще пиша. Според теб с 0.3мм нихром по добре ли ще е, аз ги правя с 0.22? аз въртя или 20 или 25 канталче и съм много доволен , със 30ка не съм пробвал Отговор
puhinio Публикувано на 27 Октомври, 2013 Отчет Публикувано на 27 Октомври, 2013 Здравейте и аз ще пиша тук да се допитам за нов мод, че снощи Евик-а предаде богу дух обмислях да си взема механика, че бюджета е доста ограничен, но никога несъм ползвал механичен мод и имам упасения че няма да се оправя другото на което съм се спрял е Вамото, но там неможах да разбера с какви туби идва като цяло си търся мод за утре на приемлива цена благодаря за вниманието Отговор
deepblue Публикувано на 27 Октомври, 2013 Отчет Публикувано на 27 Октомври, 2013 Зависи и какви изпарители с какви намотки ползваш. Ако ти е спешно и нямаш опит с механика и нискоомни намотки взимай Вамо. Отговор
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега за да публикувате с вашия акаунт.