Преминете към съдържание
GigaDrinks.com форум

Recommended Posts

• Отговори 51
  • Създаден
  • Последни отговори

Най-популярни автори в тази тема

Най-популярни автори в тази тема

Публикувано на

Абе ще пробвам един мех мод пък ако не се получи нищо другото го знам. 

Сид или Вамо. Вамото ще е налично до десетина дни, Сида след малко повече.

Каква е разликата между двете освен цената.

Публикувано на (редактирано)

С механиката си въртиш намотките под 1.2 ома някъде,а с другия над тези. Защитата е най голямата разлика, защото механиката няма. Друго има много писано търси в форума, различни модели и мн мн неща

Редактирано на от Станчо

Абе ще пробвам един мех мод пък ако не се получи нищо другото го знам. 

Сид или Вамо

Каква е разликата между двете освен цената.

Едното е стомана а другото алумин

Редактирано на от PepiSuni

Мерси за отговорите на всички.Ще изчакам да дойде и новата стока в гигата и тогава ще си направа едно пътуване до столицата и ще реша на място.

Редактирано на от gabare
Публикувано на

Моя съвет е за мех.мода си вземи предпазител от магазина. Онзи ден след 6-7м. използване сработи явно надписа на него 18Fuse цифрата означава ток в ампери и при 0.4ом сработи. Та умната или русата. Успех с покупките!!!

Публикувано на

Моя съвет е за мех.мода си вземи предпазител от магазина. Онзи ден след 6-7м. използване сработи явно надписа на него 18Fuse цифрата означава ток в ампери и при 0.4ом сработи. Та умната или русата. Успех с покупките!!!

Ами ако ползвам IMR батерия тя нямаше ли защита някаква 

Публикувано на

Каквото и да си вземеш няма да сгрешиш.Ако нещо се обърка ще имаш едно на ум.С питане и с помощ рано или късно ще се справиш.Въпроса е да имаш резерва.Научен никои не се е родил.Успех и не на аналоговите. :smoke2:  :cheers3:

Публикувано на

И според мен е по-удачно да се купи вариволт като начало за мод,механичните са... по като за напреднали ми се струва,а и изискват друг тип изпарители което пак си е един не малък разход.

Такава ли беше намотката ? С каква цел я правиш така ? :blink:

Не, бях с 1.3ом но не бях добре оксидирал меша, моя грешка. Сега стана след като десет пъти го топих с вода. Сега съм с изолация, но нещо не я обгарям както трябва, почти изхабих 10см парче за 7-8мм без да се рони. Горя я с горелката, но прегаря и след това се рони. Пробвах и с спирт не става. Нещо бъркам. Иначе с изолация е уникално. Мъчих и с 1мм фитил увит на меша, както се връзва въдичарска кука но не захранва добре с течност. Трябва да има и по добри изолации, ще търсим. Редактирано на от stocher
Публикувано на

Не, бях с 1.3ом но не бях добре оксидирал меша, моя грешка. Сега стана след като десет пъти го топих с вода. Сега съм с изолация, но нещо не я обгарям както трябва, почти изхабих 10см парче за 7-8мм без да се рони. Горя я с горелката, но прегаря и след това се рони. Пробвах и с спирт не става. Нещо бъркам. Иначе с изолация е уникално. Мъчих и с 1мм фитил увит на меша, както се връзва въдичарска кука но не захранва добре с течност. Трябва да има и по добри изолации, ще търсим.

каква изолация ползваш , намерихме една много добра

Публикувано на

Тази в Гига е ок, не я пали с горелка, използвай запалка, целта е само да изгори външния слой, остава нещо като оплетка подобна на ековуул, и с този фитил става за гащи, но е пипкава работа

Публикувано на

Лично мое мнение е, че добре оксидиран меш няма нужда от допълнителна изолация, напротив,според мен тя предава вкуса както всеки фитил и се гиби от по-чистия и силен вкус и удар от меша, за сметка на може би повече пара. Това е въпрос на лично усещане, винаги съм казвал, че най-доброто е това, което радва конкретния човек.

Лично мое мнение е, че добре оксидиран меш няма нужда от допълнителна изолация, напротив,според мен тя предава вкуса както всеки фитил и се гиби от по-чистия и силен вкус и удар от меша, за сметка на може би повече пара. Това е въпрос на лично усещане, винаги съм казвал, че най-доброто е това, което радва конкретния човек.

Съгласен съм, аз също карам на гол меш! Исках да кажа, че ekowool върши същата работа като 'гащите', без да има нужда от допълнителна обработка. :)

Редактирано на от nblagoev
Публикувано на

Аз също мисля, че добре оксидиран меш няма нужда от изолация, но грешки в растежа. В меша открих нещо ново, изпарявам около 12мг никотин с меш удара не го усещам силно в гърлото, но след 3-4дръпки се замайва главата, този начин ми хареса, пък и много уважавам генезисите. Наистина някои аромати са уникални през меш, ще пробвам и въже. Моята изолация е от магазина от тук, Уест каква е тази другата?

Аз също мисля, че добре оксидиран меш няма нужда от изолация, но грешки в растежа. В меша открих нещо ново, изпарявам около 12мг никотин с меш удара не го усещам силно в гърлото, но след 3-4дръпки се замайва главата, този начин ми хареса, пък и много уважавам генезисите. Наистина някои аромати са уникални през меш, ще пробвам и въже. Моята изолация е от магазина от тук, Уест каква е тази другата?

подобна на тази от гига , след незнам колко обикаляне намерихме но незнам какъв размер ти върши работа , тази става перфектно на винкелче 1мм , просто заспива и мисля че е по стегната от другата , ако си с кобра или малък ген върши идеална работа , засега само Атила я е тествал но е много доволен

Редактирано на от west hamm

С Кобра и Атти съм, ще взема да обиколя електричарските магазини да огледам.

Хари беше намерил една , но се оказа че не е добре , просто ако намериш нека ти резнат в магазина едно парченце и го пални със запалка , другият вариянт е ако Димитър иска да закупи от тук и така ще има във всичките магазини на Гига и въпроса е уреден , аз никога не я горя с бренера винаги със запалка и като обгори я измивам със вода и после трипъти я паля със спирт , и като монтирам намотката я бърня на сухо да избелее памперса , дано на теб да не ти кажат че имат само изолирбанд че тук по магазините се наслушах на щуротий

Редактирано на от west hamm
Публикувано на

Тази като я горя със запалка, се пали и като спре горенето става твърда и се разпада. Последния път вкарах тел и постянно го охлаждах докато горя с бренера или аз бъркам или изолацията не става. В Пловдив има един два магазина с богат избор ще мина и ще пиша. Според теб с 0.3мм нихром по добре ли ще е, аз ги правя с 0.22?

Публикувано на

Тази като я горя със запалка, се пали и като спре горенето става твърда и се разпада. Последния път вкарах тел и постянно го охлаждах докато горя с бренера или аз бъркам или изолацията не става. В Пловдив има един два магазина с богат избор ще мина и ще пиша. Според теб с 0.3мм нихром по добре ли ще е, аз ги правя с 0.22?

аз въртя или 20 или 25 канталче и съм много доволен , със 30ка не съм пробвал

• 1 месец по-късно...
Публикувано на

Здравейте

и аз ще пиша тук да се допитам за нов мод, че снощи Евик-а предаде богу дух  :o  :angry:

обмислях да си взема механика, че бюджета е доста ограничен, но никога несъм ползвал механичен мод и имам упасения че няма да се оправя

другото на което съм се спрял е Вамото, но там неможах да разбера с какви туби идва 

като цяло си търся мод за утре на приемлива цена 

благодаря за вниманието 

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега за да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори на тази тема

×   Поставено като форматиран текст.   Поставете вместо това като обикновен текст

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Вашата връзка е вградена автоматично.   Показване като връзка вместо това

×   Вашето предишно съдържание е възстановено.   Изчистване на редактора

×   Не можете да качите директно снимка. Качете или добавете изображението от линк (URL)

Зарежда се...

• Създай ново...